souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Sözleşmenin son senesinde taraftar yalakalığı için holigana dönüşen Volkan ile 4 sene sözleşme uzatılsın. Aziz ile çok iyi ikili oluyorlar asdsdasd.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 pattisliborek said: Volki handikapa girmiş son golde net şike var. aziz cıkar onu da acıklar aşskfsarfi
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Kayserililer konuşmamıştır şu maçtan sonra bu kadar, ne kuyruk acısıymış be arkadaş :D.
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Kayserililer kümede kalma savaşı veriyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonluk yarışı veriyor du. Fenerbahçe yenildikten sonra biraz zor artık. Eh iki "ezeli rakip"ten birisi Çemişgezek'e 0.5-0 yenilse dahi eğlenilir. Tabii ki Galatasaray ve Beşiktaşlılar eğlenecek. Ne alakası var kuyruk acısıyla. Gören de Fenerbahçe son 20 yılda ilk mağlubiyetini aldı sanacak. Kuyruk acısıymış. Meh. Rıdvan'la Kizillellma nerdeler ya?
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dick hocam gerçek bir star, futbolun obradovic'i avrupa'nın en boktan hocalarından birini bile şöyle yedirdiler ya taraftara cidden fbliler daha fazlasını hak ediyor.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Ne yapsın abi fenerliler 20 senedir adam bırakmıyor, digitürk bile almadım bu sene, sanki herkesin severek istediği t.d. gelmiş gibi laflara bak :D.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kuyruk acısı demiş ya la adam, safkan bir fenerli
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ...Problemin kaynağını biliyorum, çözüm yolunu da biliyorum ama burada bunu basının önünde paylaşmak çok da doğru değil... Dick amca Konuşulması gereken tek cümle bu.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fenerliler gerçekten artık yıldı maç izlemiyor feneri takip etmiyor. Gidin maç başladığı saate kadar atılan mesajlara bakın 1 hafta boyunca tek kelime konuşulmamış bile takımla ilgili bişi, anca volkanın hareketini konuşup bırakmış birkaç kişi. Aziz gitmeden bize huzur yok Fenerbahçe haram artık
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Gs li olarak durum benim icinde ayni, sike , feto , yabanci kurali , fair play , sacma sapan transfer politikasi vb derken soguttular iyice futboldan. Bu hafta 6-0 yendik ama gollerin ozetine bile bakmadim . Olayin ozeti bu !
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Daha Ocak bitmedi ama sağolsunlar LigTv kapattırdım.Ligler bitene kadar haftasonları beni hanımla Survivor izlemeye mahkum eden Aziz başkan ABV.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 aynen öyle valla dün hanımla çarşıdaydım işte baktım bi kafenin camından skor 0-0 sonra eve geldim maçkoliğe baktım 3-1 90+ yazıyordu, arada açıp skora bile bakmamışım kaç kaç acaba maç diye. hanıma dedim 3-1 yenilmişiz yine, sövdüm biraz fenere. sonra tvyi açtım bi baktım 4ü de yemişiz adsasfds
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 "Ya bu sene gitti, artık seneye kısmet" diyorum, sonra aklıma geliyor Aziz hala başkan :( :( Bide çok merak ediyorum mesela ne düşünüyor, FFP yokken transfer şov yapıp yırtıyordu, olmadı rakiplere hakemlere federasyona sallayıp gündem değiştiriyordu. e şimdi o kozlarıda oynadın napcan? hayır yani onun içinde sıkıcı düşünsene stada protestoyu geçtim destek için bile 5bin seyirci gelmiyor. Motivasyon sıfır asdf
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fener'in kötü sezonları oldu ancak yarıştan hiç kopmadı bir şekilde; bu sene havluyu attı attı artık malum üstündeki 3 takım da yarışta olacak görünen o; ayrıca Vodafone ve Arena'ya gidecekler daha. Bu sene cidden bir bıkkınlık olmuş camiada; Fenerbahçe şampiyon olamasa bile son 10 sezonun 9'unda ilk 2'de yer almış ve sonuna kadar kovalamıştı hep. İronik kısım ise üstündeki 3 rakibini de Kadıköy'de ezip şut attırmadı. Adamlar resmen küme düşme hattını besledi
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Bende onu anlamadim hic bir zaman , ezelj rakipleri yen sonra boyle abidik gubidik takimlara yenil. Gs de dedigimiz yenicerinin Hasi fenerde var. onlar isterse her sey oluyor
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fener'de yeniçeri yok ya. Arka 4'lü vardı Volkan-Selçuk-Bekir-Emre; dağıttı Aziz o kadroyu. Volkan'a da ayarı çekti
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Aziz Yildirim gitmedikten sonra bu lakayit futboldan futbolcudan bir halt olmaz. umarim ligi 6.-7. bitiririz de toparlariz sonrasinda. yoksa pansuman pansuman bi yere kadar yine goturecek aziz piç related :D https://pbs.twimg.com/media/C3ZSGxBWAAEQnU8.jpg
Öne çıkan mesajlar