Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 http://cdnvideo.sozcu.com.tr/transcoded_videos/d536209b9c939798dd449c2fc34b6ebf/wTrpcbjNvRM7/vodafone-arena_720.mp4 helikopterin inişi
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 biz ayakkabıyla basmaya çekiniyoruz herifler helikopter indirmiş ya.
onair1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Beşiktaş çok sıkıntı gibi geliyor bana daha açıklamadılar adam akıllı bi transfer geç kalmazlar umarım
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 geçen senede bu zamanlar açıklamaya başladık
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 onlar dh modunda antalyadan eto yu bekliyor ama..
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Etoyu ben isterim yalniz. Adam gibi adam o da. Ustune zenci
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Eto'nun olacağını sanmıyorum. Adamlar sponsorla karşılıyorlar eto'nun yıllık ücretini(n çoğunu). Saçma sapan rakamlar dönüyor bonservis olarak, kiralama vs şansın da yok yaşından ötürü. Gelse ben de isterim açıkçası adam hem atıyor hem de ruh var ama zor ihtimal. Falcao ve Bony diyorlar, bu ikisi arasından da eğer ihtimal varsa Bony gelsin isterim. Ayağı düzgün o boyda ve fizikte adam Türkiye'de her türlü iş yapar zaten takımın hücum yönünün gücü malum. Eren Derdiyok konusunda da 2-3 m Euro'ya alabileceksek güzel transfer. Aslında yine diyorum Visca'yı 4'e falan getirebilse bizimkiler süper olacak. Dün haberlerde Katar ekibinden Visca'ya servet diye haber dönüyordu, servet dediği 6.5 m euro. Biz 4 m falan versek katar'ı silip her türlü bize gelir sanki.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 iste antalyanin baskani ben biraktim dedi etoyu istanbula salladi kibarca..once adi ciddi sekilde bjk ile anildi..muhtemel olucu soteye yatti pahali istemem ama bedavaya gelirse bakariz modunda..araya fb yi sokmaya calisiyorlar rvp yi kakalasalar direk cokeceklerdi etoya bence.. antalya da 3 milyon euro dan 3 yillik anlasmis..rvp ye 5 veriyor fb..
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Cenk Tosun'la devam edin iste, burda deliriyordu insanlar oynamiyor diye milli takimda.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 mevcut ffp ve ohal durumunda gomez seviyesinde bir adam alamayacağımız için şahsen ben forvetin cenk ile forma yarışına girebilecek genç bir isim olmasını tercih ederim - eren derdiyok da olmamalı ama. sosa yerine de gomez gibi takımı sahiplenecek ve liderlik yapabilecek kaliteli bir isim gelmeli. parayı oraya harcasınlar işte.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Adam bulunur ya. Zenci gidersin iste.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dana22 said: iste antalyanin baskani ben biraktim dedi etoyu istanbula salladi kibarca..once adi ciddi sekilde bjk ile anildi..muhtemel olucu soteye yatti pahali istemem ama bedavaya gelirse bakariz modunda..araya fb yi sokmaya calisiyorlar rvp yi kakalasalar direk cokeceklerdi etoya bence.. antalya da 3 milyon euro dan 3 yillik anlasmis..rvp ye 5 veriyor fb.. İlk GS'ye kilitlemeye çalıştılar işte, "Verdik" diye gazetecilere laf attılar hatta, sonra "şakaydı canım" diye döndürdü olayı başkan. Adam ara ara promote ederek reklam yapıyor alıcı arıyor.
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sardalya said: Cenk Tosun'la devam edin iste, burda deliriyordu insanlar oynamiyor diye milli takimda.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Eti gelsin oynasin abi. Cenke asist falan yapar
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Adam tanri gibi bisi en nihayetinde Bebeto gibi39 unda forvetten emekli ederiz
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bebeto'nun son dönemleri, hele hele son dünya kupası çok zedeledi ama o zirvelerdeki imajını.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Dark Adriano goygoy diyordun adam geldi nası oldu
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Hacı menajeriyle siktir çekmişlerdi kulübe ama ikna etmişler demek ki şaşırdık biz de. Bayağı beklenmiyordu. 3-4 gün önce Lazio ile transferi patlamıştı. Bizden sonraki en ciddi alıcıymış işte orası patlayınca buraya dönmüşler yine. Bir de bonservis + oyuncuya da imza parası vereceğiz sanırım yıllığını arttırmadan ondan dolayı da buraya dönmüş olabilir. Doğru bilgi aldılarsa çocuklar 1.8 milyondan 3 yıllık, 500k euro oyuncuya imza parası 500k euro menajere verilecek. Barça bonservis konusunda bilgisi yokmuş bizimkilerin. bi nevi oyuncu ve menajere gelsin diye haraç atacağız. önceki tekliflerde yokmuş. Halen çok beklememek gerek ama, oyuncunun niyeti bayağıdır yoktu buraya gelecekse de biraz kulüp arayıp, bulamayacağına inanırsa vs. para için gelir. Performans verdiği sürece sıkıntı yok gerçi de adamın ilk opsiyonlarından biri değiliz yani. Resmiyete dökülmesi "bana kalırsa" biraz zaman alabilir. Tabii süreci tam bilmiyoruz. Bu arada ben BJK ve FB için net konuşuyorum ama kaynakları da arada söyleyeyim bari. Tutmayınca kolpacı oluyoruz basit Twitter fake hesap duyumcuları gibi sdfsa BJK de Gökhan Keskin'in altında scout ekibinde tanıdık var. Bizim 6 yıllık Altınsay tayfasından işte kulüpte soruşturup paslıyor bize de ama çocukta basit çalışan olduğundan çok kesin şeyler gelmiyor. FB'deki kaynakta ismini vermeyeyim, söylemeyin diyordu da taşaklı bi yöneticinin oğlu. şike sürecinde yargılandı babası öyle diyeyim sdfsd Onu da direkt tanımıyorum ama bir arkadaşımın arkadaşı ve bilgi aldıkça bize paslanıyor. Onun dedikleri genelde kulüpte konuşulan söylentiler vs. değil, üstünde uğraşılan şeyler oluyor ama tabii patlama ihtimalleri de oluyor. Ludwig Augustinsson ile 1 milyon euro yıllıktan anlaşmışlar, Kopenhag ile bonservis pazarlığı yapılırken kesin Fener'de vs. demişti. Seviniyordu elemanlar derken bir anda İsmail ile anlaşıldı. Haberi yoktu mesela babasının koltuğuna rağmen vs.. arada öyle şeylerde oluyor sadfsda öyle işte. Mathieu da konuşuluyor da onun işi de çok zormuş. Darbeden sonra özellikle tamamen iletişimi kesmiş. Bizimkiler yine arada bir yokluyor diyorlar ama pek beklemeyin dediler. Başka bi stoper alınacak dediler.
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mario Gomez için Dortmund diyolla. Bu sene deli para harcadılar, sanki yıllar evvel iflas eden klüp bunlar değil.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Sosa kampı terketmiş ahahahah.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 abi bırakın gitsin adam ya her sene zaten böyle bu
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ya gitsin alalım hoolahan'ı 1m euro'ya 1-2 sene işimizi görsün yeter.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 pattisliborek said: Sosa kampı terketmiş ahahahah. kovulmuş desek daha doğru olur. zira terk edecek bir pozisyonda değil kendileri
Öne çıkan mesajlar