Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Gomez ne olacak?
Gökhan Gönül gelecek mi?
stoper için kimler alınacak?
Boyko takıma kazandırılacak mı yoksa Tolga ile kansere bir adım daha yaklaşacak mıyız?

Konu başlıklarımız bunlar.

Başlayalım...
Gomez kalmaz keşke kalsa. Avrupa şampiyonasından sonra yeniden a class bir takım hedefliyor diye düşünüyorum. cenk'e sonsuz güveniyorum.

Gökhan Gönül gelse harika olur. cuk diye oturur.

Stoper tercihlerinin alman olmasından yanayım. Badstuber haberleri çıkmıştı, her türlü iş yapar. Skertel zapata falan hep iyi isimler dolaşıyor.

Boyko form tutsa iyi kaleci, ama bu yıl Tolga'ya kalırız gene diye düşünüyorum.

Önümüzde ki yıl patlama beklediğim adam TOLGAY. Avrupa şampiyonasında oynamayacağını düşünürsek, herkesten daha hazır olacak kamp dönemiyle birlikte yükselmeye başlar ve lige damgasını vurur diye umut ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gomez ne olacak?


ŞG dün başkana sorun dedi. Büyük ihtimal kalacak gibi duruyor. 1000 euro bonservis olayı patladığından bizimkiler tahminen bonservis pazarlığı yapacaklar.

said:
Gökhan Gönül gelecek mi?


Kupa maçından sonra FB ile bir kez daha görüşecekmiş. Anlaşamazsa işte geçen burada konuştuğumuz rakamlardan bize imza atar. FFP olayından sonra ama Fener her şekilde tutar gibime geliyor.

said:
stoper için kimler alınacak?


Guardian'ın yazdığına göre Skrtel, bizimle görüşmek Klopp'tan görüşme için izin almış. Burada da bayağı adı geçiyordu. Hatta geçen ayda konuşmuştuk. Tahminen FB ile de görüşecek. Yine paraya bakar. Zapata ve Forren isimleri de geçiyor/geçti.

Öncelikli olarak tecrübeli, ŞL/AL turları görmüş bir stoper aranıyormuş ki paradan tasarrufta yapılmayacakmış. Dün yine ŞG, Rhodolfo nasıl döner bilmiyorum dedi ve onu da yedekleyecek kaliteli bir stoper alternatifi üzerinde çalışacaklarını da söylediler. Milosevic'ten de umut kesildi demek ki.

Fırat Günayer'de dün yazdığına göre Alexis gönderilecek, Marcelo tutulacakmış. He yine ŞG dün; Marcelo'yu hem beğeniyorum hem de çekincelerim var demişti. Aynı bizim kafadan adam haklı olarak asfsdfsda

Stoperde her bok olur gibi duruyor. İyisini alalım da kurtulalım şu sefaletten yeter.

said:
Boyko takıma kazandırılacak mı yoksa Tolga ile kansere bir adım daha yaklaşacak mıyız?


Boyko gitmek istiyormuş ama ikna etmeye çalışacağız dedi ŞG, Boyko ve Günay'ın durumuna göre kaleci transfer edeceğiz ama dedi.

Tolga çok iyi kaleci ama özgüvensizlik yaşıyor bu da performansını etkiliyor falan dedi. Ben bir de genel olarak konuşmalarından ya gideceğini ya da yedek bırakılacağını çıkardım.

As kaleci olarak Boyko'yu düşünüyor belli ki ŞG ki en mantıklı karar ama Boyko'dan kaynaklı sorunlar var sanırım. Giderse tahminen şu Benoit Costil falan alırız gibi duruyor. Adam paso bizi takip ediyor falan sdafsdasda



Bir de bugün yine düştü medyaya, dün Fırat'ta söyledi. Nuri Şahin'le de görüşüyormuşuz. O da orta sahada takviye olabilirmiş ama ne gerek var. Yine ŞG dün Tolgay'ı bayağı övdü hatta sezona iyi hazırlanırsa birilerini kesmek zorunda kalırım, 11 oynar falan dedi.

Tolgay - Oğuzhan - Atiba üçlüsü gelsin artık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tolgay Atiba benzer tipte oyuncular. Beraber oynarlarsa Sosa kanada kaçarak oynar Olcay falan kesik yer diye tahmin ediyorum. Ya da birbirlerin yedekleyerek oynarlar.

Euro2008den sonra, turnuvada oynayan bütün oyuncular formsuzluk yaşadı, 11 oynayan oyuncular sezon boyu formsuzdu.
Ancak o turnuca öncesi milli takım oyuncuları fizik olarak iyi durumda degildi ve kısa sürede aşırı bi fizik yükleme yapılmıştı amerkan kondisyoıner ekibi falan getirtmişti FT.

Bu sene nasıl olur bilemiyorum ama Oguzhan ve Cenk oynayacak gibi duruyor, Oguzhan'a özellikle milli takımda çok yük binebilir, ve seneye benzer bi formsuzluk yaşayabilir.
Öyle olursa Tolgay-Atiba-Sosa ortasahası ile oynamak durumunda kalabiliriz ki alternatif gerekebilir. Oguzhan'nın euro2016dan nasıl dönecegi tam bi soru işareti.

Alexis kiraya verilecek, Marcelo tutulacak deniyor. Marcelo iyi baya çabuk bi adam stopere göre, bize de öylesi lazım. Tam bizim takımınm oyununa uygun tarzda bi stoper.
Adam yeni geldi, ve yanında Alexis gibi bi sıgırla oynadı, iyi bi tandemle daha iyi bir görüntü verecektir. Marcelo'nun bonservisi alınırsa, yanına da paraya kıyıp hem devamlılıgı olan saglam bi stoper alınırsa tamamdır bence. Tosic gitmezse yedekler o da.

Hem sag hem sol bek alınacagını sanmıyorum, ama en az bi tanesi için iyi bi adam alınırsa benim için yine tamamdır.

Marcelonun bonservisi alınıp, Alexis/Serdar gönderilip, yerlerine 2 tane iyi transfer yapsın Fiko yeter, daha fazlasını beklemek lüks olur. Gomez de kalır gelen isimler üst düzey adamlar olurlarsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

said:
Gomez ne olacak?


ŞG dün başkana sorun dedi. Büyük ihtimal kalacak gibi duruyor. 1000 euro bonservis olayı patladığından bizimkiler tahminen bonservis pazarlığı yapacaklar.



ben şunu anlamıyorum. bu adam zaten 1+1 imzalamadı mı bizimle? yoksa bunun +1'i sadece 1000 euro'ya bonservisi alınırsa mı geçerliydi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam aksine top daha fazla bizde kalacak.

yeteneksiz olcay ya da bencil q17 töre yerine

1 tane tehlike yaratacak winger ile, 1 tane kenarda oynayan playmaker olacak.

atiba-tolgay zaten orta sahada gerek sertlik gerekse pas kalitesi olarak iyi seviyede.

önde ozzy ve sosa'nın yaratıcılığı töre-q17 ya da bunlardan birinin olcay ile oynadığı kanatlara göre daha fazla olur.

sosa bu sene göbekte oynadığı kadar kanada indiği zaman da çok iyi işler yaptı.

ozzy'yi full attack kullanmak da performansını arttırır ayrıca.
bu seneden daha bile tehlikeli bir hücüm gücümüz olur.

oyun kilitlendiğinde göbekten giremediğinde rakibe kafa atan wingerlar yerine 1 tane daha fazladan pas kalitesine sahip adam baya iş yapar adam eksiltme konusunda.

belki diğer kanatta aşırı baskı olmadığından quaresma üstüne odaklanır rakipler bilemem ama her türlü daha iyi olur fikrindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...