Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bu çok şekil olmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Fiko devre arasinda daha iyi stoper almayi beceremediginden uefa finslini kaybrtti ama ekici transferini pic ederek de feneri once psikolojik olarak sonra da sayisal olarak yaris disi birakip dogru bi hamle yapti. Sezon geneli iyi oynadik ama son haftalara fg veya gs ile cekiserek girseydik bir sicma durumu olabilirdi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Şampiyoooooonnnnnneeeee şampiyoneeee oley oley oley!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Başakşehir şampiyon olacak diye korkmadım değil !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Stringray said: zaaa hem caner hem gökhan bunu paylaşmış Özlemişlerdir 3 yıldızlı formayı sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 adam huzurlu lel said: Gökhan Gönül: "Soyunma odasına gittim ve sadece kendimi dinledim. Huzurluydum çünkü." tosiç sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Nasıl dokunmuşsa şampiyon olduğunda bile çıkmamış aklından ulan yazık git kupanı şampiyonluğunu kutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 herif çok kuruldu valla ben hala istanbul'da bir köşede sıkıştırmadığına şaşırıyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Šampiyon Bešiktaš ? Yavru kartalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 beşiktaşlılar resmen terör örgütü yapılanmalarının hücre evleri gibi bugünü bekliyomuş. amma çok beşiktaşlı varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 büyük iş buralara gelmek çöpten, kadro korunursa ve mantıklı transferler yapılırsa seneye de en büyük favori oluruz. şg şu köylü inadından vazgeçse ve daha rahat rahat olabilseydik keşke, dileklerim ve beklentilerim tamamen köylülüklerini seneye bırakması yönünde. olmayacağını biliyorum gerçi ama :( büyük iş değil esasan sezon genelinde. olması gerekeni yaptık, başardık. fazla abartmamak gerektiğini düşünüyorum. önemli olan seneye de şampiyon olmak artık. 3 sene üst üste yaparsak işte o zaman müthiş iş yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bu gece tinercilerin gecesi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Ahahah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ginaly said: http://im.htspor.com/2016/12/06/ver1481065136/1333242_0d86e525dee72edb1e0c5ec764476190.jpg çekemiyorum, antenimi taktım. Dolar basligina alalim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Şenol Güneş'ten Okyanus ötesine anlamlı mesaj! https://twitter.com/jurnalsport/status/868909700062085120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 haha feda medalardan geldik 2 sene üst üste süper oldu :) amma çekemeyen varmış lan alışmadınız mı? geçen sene yeterince kudurmuştunuz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Saaaaaaaaampiiiiyooonnn Abartilacak bir yani yok dediginiz en son 25-30 sene once 2 kere ust uste sampiyon olmusuz lan :D Senol Gunese de laf etmeyin plx, inatci hatalari vs oluyor bence de ama takim 2 kere sampiyon olup avrupada da cok guzel maclar cikarirken takimin basinda onun olmasi tesaduf degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Beşiktaşlılar köprüdeki Fenerbahçe bayrağına saldırdı! http://amkspor.sozcu.com.tr/2017/05/28/besiktaslilar-koprudeki-fenerbahce-bayragini-kesti-631731/ Birinin ismi belli. Önce duruşu bekleyeceğiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 amk beyinsizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kizillelma said: Beşiktaşlılar köprüdeki Fenerbahçe bayrağına saldırdı! http://amkspor.sozcu.com.tr/2017/05/28/besiktaslilar-koprudeki-fenerbahce-bayragini-kesti-631731/ Birinin ismi belli. Önce duruşu bekleyeceğiz .. Su haber icin olan ustteki mesaja ceza verilmemesi gerekir bence Boyle adamlari meydana cikartip suratina tukurmeyi serbest birakicaksin.. Ha su ayri, durusu beklemenize gerek yok kizilelma.. siz daha emekleyemiyorken biz nasil durucagimizi gayet iyi biliyorduk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 her sene olan şey bu ya bu sene niye böyle olay oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 E geçen sene fenerliler yakmamış mıydı kprüdeki baydagımızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ilk başlatanlar da onlar zaten.. daha önce hiç yanma etme olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Yaz mevsimine gunler kala ortaligi sel goturmus Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar