BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 aktiftablet said: Portekiz'in başına FTyi getirmeleri lazım artık Quaresma'yı oynatmamak için. BJK'nin milli takım seviyesindeki tüm yerlileri zaten seçildi ve oynuyor abi? Galaksinin en iyi takımı sanki. Oğuzhan ilk 11 ve oyunun merkezi pozisyonunda Selçuk'un önünde, Olcay ya ilk 11 ya rol oyuncusu, ki Olcay gerçekten dengesiz bir adam. İsmail, Caner'in yedeği. Cenk Tosun muhtemelen ilk 11 çıkar, Burak'ta diretmez Terim. Diretse bile bir senedir nöbetçi golcü olarak form tutmuş bir adamın, kariyeri son 6 ayda düşüşte bile olsa ülkenin son yıllardaki en iyi yerli forvetini %100 kesmesi saçma olur, bence de Cenk başlasın orası ayrı ama. Serdar Kurtuluş, Necip, Tolga, Pektemek falan alınmadı diye mi düşman Terim? Töre olayında zaten BJK'lilerin çoğunluğu da götürülmemesi tarafında idi. İbrahim Toraman yüzünden yıllardır süren bir önyargınız var ama BJK son 10-15 yılda ne zaman milli takımı besleyecek kadar iyi bir takım kurdu ki bu sene haricinde?
totemic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 son haberlere göre; ospina (tolga) g.gönül-glik-rhodolfo-kolarov (beck)-(marcelo)-(transfer)-(ismail) atiba-oguzhan (veli)-(tolgay) quaresma-sosa-frei (aras)-(m.ekici)-(olcay) gomez (cenk)
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 trabzon, bursa vs. gibi takımlardan oyuncu alınmasını hiç istemiyorum ya. artislenmeler başlıyor hemen vermeyiz, 10m getirin vs vs. ağız kokuları çekilmiyor. o bölgede transfere de ihtiyacımız yok bence. scout ekibimiz iyi, 19-20 yaşında altyapısı iyi gurbetçi bulabilirler. ha pektemek ile birebir takas olacaksa alsınlar sdfsd.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 BulletRide said: aktiftablet said: Portekiz'in başına FTyi getirmeleri lazım artık Quaresma'yı oynatmamak için. BJK'nin milli takım seviyesindeki tüm yerlileri zaten seçildi ve oynuyor abi? Galaksinin en iyi takımı sanki. Oğuzhan ilk 11 ve oyunun merkezi pozisyonunda Selçuk'un önünde, Olcay ya ilk 11 ya rol oyuncusu, ki Olcay gerçekten dengesiz bir adam. İsmail, Caner'in yedeği. Cenk Tosun muhtemelen ilk 11 çıkar, Burak'ta diretmez Terim. Diretse bile bir senedir nöbetçi golcü olarak form tutmuş bir adamın, kariyeri son 6 ayda düşüşte bile olsa ülkenin son yıllardaki en iyi yerli forvetini %100 kesmesi saçma olur, bence de Cenk başlasın orası ayrı ama. Serdar Kurtuluş, Necip, Tolga, Pektemek falan alınmadı diye mi düşman Terim? Töre olayında zaten BJK'lilerin çoğunluğu da götürülmemesi tarafında idi. İbrahim Toraman yüzünden yıllardır süren bir önyargınız var ama BJK son 10-15 yılda ne zaman milli takımı besleyecek kadar iyi bir takım kurdu ki bu sene haricinde? Cenk ilk 11 başlamayacak, Oğuzhan medyada çok önde diye mecburen oynatılıyor, ve oyundan ilk çıkan oluyor. Hatta o çıktıktan sonra genelde topa rakip daha çok sahip olmaya başlıyor. Oğuzhan 55de oyundan çıkıp, Cenk de sadece geride olduğumuz maçın 70. dakikasında girdiğinde bana hak verecek misin? Bu arada Volkan varken ilk11 oynayamaz ama Olcay en dengeli adam. Ne yapacağı acaip belli, ne daha azını veriyor, ne de daha fazlasını. edik. sadece bjk olarak bakıyo değilim, alabileceği 3, 4 tane stoper varken semihi alıyorsa , kimse adil falan diyemez, milli takımı babasının takımı gibi kullanıyor işte, daha önce de böyle oldu. Gökhan var diye Ömer'i almadım diyen adam Gökhan'ı gönderdi, bu adamı savunuyosunz.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Gölü engelleyemeyen stoper semihi alan adam gol atanayan pektemek i de alabilirdi. ama evlat statusunde değil işte.
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 calimero said: ilk gol https://streamable.com/r5hu ilk asist https://streamable.com/blve meanwhile fiko başgan: http://s11.postimg.org/jtcqmrupf/ub1ae4.jpg Q7 nin golünde CR7 nin golü çalmaya çalışması :D
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 orda girecek mi girmeyecek mi falan diye düşünmek yerine her şekilde ayağını uzatırsın yahu
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 neyse atiba reis kalıyor büyük ihtimalle röportaj vermiş http://futbol1903.com/besiktas-haberleri/atiba-dan-ayrilik-iddialarina-pirlo-ve-gerard-yaniti-h4534
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Tam bir Ali Lukunku ya C.Ronaldo, golü yemeye çalışıyor gavat.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 said: FİKRET ORMAN: "Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Olmazsa da başka alternatiflerimiz var." (NTV Spor) Bir de şu Glik haberlerini lütfen ciddiye almayın artık, o adamın buralara düşmesi için ciddi anlamda kafayı falan yemesi gerekiyor önce kendisinin. Sonra da 13 milyon euro Zenit bonservisini reddeden Torino'nun da daha aza falan diretmesi gerekiyor sdfsdfdsa Devamı geldi; said: FİKRET ORMAN: "Geçen seneki gibi sakin, ayakları yere basan bir transfer politikası izleyeceğiz." FİKRET ORMAN: "Geçen sene bizi 'Fenerbahçe şunu aldı, Galatasaray bunu aldı, siz halâ duruyorsunuz' diye tenkit ediyorlardı." FİKRET ORMAN: "Biz transferde bilinçli ve planlı bir şekilde hareket ettik. Sakin kaldık. Ve yapmış olduğumuz transferlerin hepsi oynadı." FİKRET ORMAN: "Takımın kampa gitmesine daha 36-37 gün var. Transferleri bugünden bitirme zorunluluğumuz mu var bizim?" FİKRET ORMAN: "Gomez'in bizimle sözleşmesi bitti. Ay sonuna kadar süre verdik. O Avrupa Şampiyonası'na biz de işimize konsantre olacağız." FİKRET ORMAN: "Mario Gomez transfer etmek istediğimiz oyunculardan biri olabilir de, olmayabilir de. Bakacağız." said: Fikret Orman: Emre Mor için €4.5-5M bonservis önderdik ancak olmadı. Hakan Çalhanoğlu'na çok üzülmüştüm umarım bu sefer üzülmem.
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 DarKRideR said: said: Fikret Orman: Emre Mor için €4.5-5M bonservis önderdik ancak olmadı. Hakan Çalhanoğlu'na çok üzülmüştüm umarım bu sefer üzülmem. ahah bu ne demek abi, inşallah patlasın da üzülmiyeyim gibi olmuş, kem gözlü bedduası etmiş.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Gilk'i FM'de almıştım ben. Markingi 14'ten bir türlü 15'e çıkmadı diye sattıydım sonra :P Şaka bir yana Orman bu transfer işini çözdü gibi. Beklenmedik oyuncularla güzel kadro kuruyor, hem ucuza yıldız getiriyor hem faydalı adam getiriyor. Yıldız - İşçi dengesini de güzel kuruyor. Şimdi önündeki esas "challenge" yeni transferden çok eldeki kadroyu yağmalatmamak ama ilk aşamada.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 transferde asil sikinti sakatlik ya bizde gelen adam sakatlaniyor sezonu kapatiyor ya da duzelmiyor uzun bi sure
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sakatlık olayları da çözüldü gibi ya. Var tabi ama BJK standartlarından uzaklaşıldı yani. Fiko iyi transfer yapıyor, ama gerçek anlamda "yıldız" transferi konusunda Demba Ba ve Gomez örnekleri var henüz elimizde sadece. Gomez'i de yönetebilecek mi görmek lazım. Onun dışında yapılan transferlerde Sosa, Q7 gibi kelepire düşen yetenekli adamlar ucuza kapatıldı. Dün gibi hatırlıyorum bütün Beşiktaşlılar sezon başında nerde ulan DMC transferi diye adamın düğünde oynarkenki fotoğrafını koyuyordu. Adam Atiba-Oğuzhan ile girdi sezona ve karlı çıktı. Şimdi transfer beklentisi en üst düzeye ulaşmış durumda, bir de Oğuzhan ve Gomez'i kaybetmeden yapılması gerekiyor bu hamlelerin
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Meçhul'un birkaç gündür dediği bir önceki büyük turnuvada parlamış yıldız oyuncu Debuchy'miş. Medyaya servis edilmeye başlandı yakında çıkar vs. diye artık saklama gereği duymuyorum dedi. Çok güzel kitlemişlerdi bunu Arsenal'a 15 milyon euroya turnuva sonrası sdafsdsda Burada iş yapar gerçi de öyle hiçte yıldız değildi. Turnuvada harbi iş yapmıştı gerçi de devamı gelmemişti. Alabiliyorsak cidden şu Isla'ya yürümek en mantıklısı diğer isimlerin yanında. Tekrar satabilme ve diriltebilme adına en mantıklı iş o olur.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ismi karizma ve futbolçu saçı var, gelsin iş yapar sfsdfs
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 gg kesin ayrılmış fener'den. yurtdışından da teklifler varmış, bir haftaya belli olacakmış nereye gideceği. en iyi teklif bjk'ninmiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Serdar Aziz'i de rotasyona düşünüyorlarmış bu arada, önünde mutlaka bi stoper daha olacakmış kaliteli. Şu Gustavo Gomez'i ben beğendim Copa America maçlarında ya, keşke alsak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 DarKRideR said: Şu Gustavo Gomez'i ben beğendim Copa America maçlarında ya, keşke alsak. Zaten Porto da istiyomuş dediklerinde ikna oldum ben , portı ne veriyosa 1 fazlasını verip alsınlar, adamlar ne yetenekler çıkarttı güney amerikadan, 5 katına sattılar sonra.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ya şöyle trabzon'un bir dönem yaptığı gibi 17-18 yaşlarında brezilyalı 4-5 topçu getirsek ya altyapıya. 1 tanesi ortalama çıksa yeter ya. Besiktaş II diye takım kurup amatörden başlasalar ne güzel olur. illa pilot takım arıyorlarsa hem amatörde oynatabilirler yabancıları.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 afrikalı yapıyoruz biz ama daha tutmadı o aşı
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 olcak abi elbet tutar bir tanesi kaç euro masrafı olabilir ki? hollanda takımlarının altyapısında hollandalı oyuncu yok neredeyse hepsi dışarıdan.
Öne çıkan mesajlar