Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Selam millet, oğluma aldım Leo'yu.. 3 aylık Shih Tzu (çin'de yetişen bir tür) bu acayip şirin ve akıllı kendisi :) Tuvalet eğitimlerine başladık şimdilik 3 yaşında oğlumuzla çok iyi anlaşıyorlar ama arada kıskanma oluyor bundan dolayı sıkıntılar var..bu kıskanma olayını nasıl çözecez bilemiyorum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 satın mı aldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 kaç para verdin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sembolik bir fiyata evet..masraflarını ödemiş olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yoksa para mı verdin bu chewbacca suratlıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 keşke oğlunu alıp bir barınağa gitseydin, evde köpekle birlikte insanlık dersi de vermiş olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 evet barınak olayını anlatmaya çalıştım ama hatun kısmına laf anlatılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hatunu alıp barınağa götürseydin şaka bir yana şimdi tekrardan aklıma geldi, geçtiğimiz haftalarda Çıralı'ya gittim, her yer inanılmaz güzel hayvanlarla dolu, cins olmayan hayvan yok abi, nasıl da şahane hayvanlar, antalyalıların hayvan bırakma merkezi olmuş sanırım, insanlık dersi bile az bu canlılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 onlar serbest dolanıyo tasmaya gerek yok çıralıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 tasmayla ilgisi yok ki adamın dediğinin. adrasan, çıralı, kısmen olympos hep tatilcilerin bıraktıkları köpeklerle dolu. ya da sahip çıkamadıkları için sokak köpekleriyle çiftleşiyor hayvanlar falan ürüyorlar. çok kötü oralardaki köpek manzaraları, hayvanların keyfi istanbul vs ye göre yerinde tabi de, golden, lab, rot kırmaları vs hep sağda solda dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 e oyuncak bu abi? yemişler sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Süper görünüyor, umarım uzun birlikteliğiniz olur. Barınak köpeklerine bir türlü ısınamıyorum ben nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hayvanin suratini da alsaydınız xeşke lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ya bunun iştahı çok açık az verince peşimde koşuyo havlıyo daha ver diye ne yapacaz ? Kilo alır diye korkuyorum yatıyo zaten paso :) iştahını azaltacak bişey verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ver büyüsün 3 aylık köpek yiyecek tabi ne iştah kesmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Çok kızla tanıştırtır bu hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Vulcan_Lionheart said: ya bunun iştahı çok açık az verince peşimde koşuyo havlıyo daha ver diye ne yapacaz ? Kilo alır diye korkuyorum yatıyo zaten paso :) iştahını azaltacak bişey verilir mi? Ver. 1 yaşına kadar ne kadar istiyorsa o kadar ver. Yesin. Şu anda aç kalmasındansa fazla yemesi iyidir. Merak etme kilo falan alamaz. Çünkü yediği yemek göbeğe değil büyümeye gidiyor. Kıskançlık zamanla geçecek. Hatta şöyle söyleyeyim. Çocuğunuz kendisiyle daha çok oynadığı için sizden çok onu sevecek. Bu da (en azından benim etrafımdaki çocuklu+köpekli ailelerde) eğitiminde zorlanmanıza yol açacak. Gerçi şiş tuzu'nun ekstra eğitime ihtiyacı yok ama olsun. Barınaktan alsaymışsın elbette daha iyi olurdu. Ama olsun. Sonuçta it ittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 eyvallah teşekkürler, tuvaletin yerini hemen öğrendi çişini oraya yapıyor ama bazen kaka şaşırabiliyor :) özel bir maması var birde ödül bisküvisi falan aldım hedef şaşırmadığı zaman onu veriyorum baya bir etkili oluyor o yöntem :) 2 tane aşısı kaldı delik deşik ettiler yavrumu :( aşıdan sonra da ıslak mama veriyoruz bayılıyo it :P ps: yahu bir hayvan bu kadar mı uslu,sessiz,akıllı ve az tüy döker...ulan bizim saçımız adamın tüyünden daha fazla dökülüyor nasıl bir iştir? tarıyorum sürekli tarağa tüy gelmiyor bile...tam ev hayvanıymış bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Gdo lu galiba abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ergenliğe girsin, bi kış atlatsın o zaman döker ne varsa. Şimdi yavru daha, tüy dökmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Köpeğe niye Leo diye isim koyduğunuzda kaldım ben :P Gerçi ben de kedimi tavşan diye çağırıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 dimi çin aslanı olsa hadi giderde bu tipe gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 deadwoll said: Köpeğe niye Leo diye isim koyduğunuzda kaldım ben :P Gerçi ben de kedimi tavşan diye çağırıyorum eheh Shih tzu Vikipedi, özgür ansiklopedi Shih tzu Shih-Tzu.jpg Yetişkin bir Shih-Tzu Diğer adlar Aslan Köpeği, Krizantem Köpeği Ülke Çin Köpek (Canis lupus familiaris) Shih tzu (Şitsu), anavatanı Çin olan bir tür köpek. Uzun ve yumuşak tüyleri ile kendini gösterir. Kelime anlamı olarak Aslan Köpeği anlamına gelir. Küçük bir köpektir kısa bir burna büyük derin ve koyu gözlere sahiptir. Çok sakin ve akıllı bir köpektir. Eğitimi diğer köpeklere göre çok kolaydır. :) bu yüzden sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Valvyn said: dimi çin aslanı olsa hadi giderde bu tipe gitmemiş ben değil çinliler öyle demişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 böyle mi olucak sizinki ileride http://petguide.com.vsassets.com/wp-content/uploads/2013/02/shih-tzu1-300x243.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar