Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni dostumuz Leo.. :)

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Selam millet, oğluma aldım Leo'yu.. 3 aylık Shih Tzu (çin'de yetişen bir tür) bu acayip şirin ve akıllı kendisi :) Tuvalet eğitimlerine başladık şimdilik 3 yaşında oğlumuzla çok iyi anlaşıyorlar ama arada kıskanma oluyor bundan dolayı sıkıntılar var..bu kıskanma olayını nasıl çözecez bilemiyorum.. :(

Sosyal ağlarda paylaş

hatunu alıp barınağa götürseydin

şaka bir yana şimdi tekrardan aklıma geldi, geçtiğimiz haftalarda Çıralı'ya gittim, her yer inanılmaz güzel hayvanlarla dolu, cins olmayan hayvan yok abi, nasıl da şahane hayvanlar, antalyalıların hayvan bırakma merkezi olmuş sanırım, insanlık dersi bile az bu canlılara
Sosyal ağlarda paylaş

tasmayla ilgisi yok ki adamın dediğinin. adrasan, çıralı, kısmen olympos hep tatilcilerin bıraktıkları köpeklerle dolu. ya da sahip çıkamadıkları için sokak köpekleriyle çiftleşiyor hayvanlar falan ürüyorlar. çok kötü oralardaki köpek manzaraları, hayvanların keyfi istanbul vs ye göre yerinde tabi de, golden, lab, rot kırmaları vs hep sağda solda dolanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Vulcan_Lionheart said:

ya bunun iştahı çok açık az verince peşimde koşuyo havlıyo daha ver diye ne yapacaz ? Kilo alır diye korkuyorum yatıyo zaten paso :) iştahını azaltacak bişey verilir mi?

Ver. 1 yaşına kadar ne kadar istiyorsa o kadar ver. Yesin. Şu anda aç kalmasındansa fazla yemesi iyidir. Merak etme kilo falan alamaz. Çünkü yediği yemek göbeğe değil büyümeye gidiyor.

Kıskançlık zamanla geçecek. Hatta şöyle söyleyeyim. Çocuğunuz kendisiyle daha çok oynadığı için sizden çok onu sevecek. Bu da (en azından benim etrafımdaki çocuklu+köpekli ailelerde) eğitiminde zorlanmanıza yol açacak. Gerçi şiş tuzu'nun ekstra eğitime ihtiyacı yok ama olsun.

Barınaktan alsaymışsın elbette daha iyi olurdu. Ama olsun. Sonuçta it ittir.
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah teşekkürler, tuvaletin yerini hemen öğrendi çişini oraya yapıyor ama bazen kaka şaşırabiliyor :) özel bir maması var birde ödül bisküvisi falan aldım hedef şaşırmadığı zaman onu veriyorum baya bir etkili oluyor o yöntem :) 2 tane aşısı kaldı delik deşik ettiler yavrumu :( aşıdan sonra da ıslak mama veriyoruz bayılıyo it :P

ps: yahu bir hayvan bu kadar mı uslu,sessiz,akıllı ve az tüy döker...ulan bizim saçımız adamın tüyünden daha fazla dökülüyor nasıl bir iştir? tarıyorum sürekli tarağa tüy gelmiyor bile...tam ev hayvanıymış bu ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Köpeğe niye Leo diye isim koyduğunuzda kaldım ben :P

Gerçi ben de kedimi tavşan diye çağırıyorum eheh

Shih tzu
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Shih tzu
Shih-Tzu.jpg
Yetişkin bir Shih-Tzu
Diğer adlar Aslan Köpeği, Krizantem Köpeği
Ülke Çin
Köpek (Canis lupus familiaris)
Shih tzu (Şitsu), anavatanı Çin olan bir tür köpek. Uzun ve yumuşak tüyleri ile kendini gösterir. Kelime anlamı olarak Aslan Köpeği anlamına gelir. Küçük bir köpektir kısa bir burna büyük derin ve koyu gözlere sahiptir. Çok sakin ve akıllı bir köpektir. Eğitimi diğer köpeklere göre çok kolaydır.

:) bu yüzden sayılır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...