Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kötü türk stand-up çılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi an uzuldum ben ya, hepsi Ingiltere'de birileri software company'de calisiyormus digeri insurance sektorunde filan, en buyuk heir olan Ertugrul 2009'da olmus Manhattan'da dandik bi dairede. Baya bir heir var sanirsam..

Surgun yerine daha mi farkli bir yol izlenseydi acaba bilemedim. Simdi Avrupalilarin kraliyet ailesiyle yatip kalktiklarini gorunce degisik geliyor..
Mesaj tarihi:
Sdfs yok be hemen tepki vermeye gerek yok. Zerre umurumda degil Osmanli da, sembolik olarak orada dursalar - kulturel acidan bazi gecisler daha mi kolay olurdu diye dusunuyorum bazen. Tabii bizim kosullarimiz cok farkli vs.

Ama demek istedigim su: Sembolik acidan orada kalip kendi iclerinde modernlesmeleri (yabanci diller farkli bir elitizm vs) ve gucu birakmalari - daha sonra gelen ve su anda olan osmanli sevicilerin ortadan kalkmasina (daha dogrusu hic olmamalarina) sebep mi olurdu diyorum. Bu ulke insani biat kulturunu sevdiginden ise yarayabilirdi belki. Yani ultimate durumda dusunsene bir osmanli hanedanligi var sembolik de olsa ve bunlar egitimli sik modern ve elit. Diger yanda AKP gibi yonetimler- ve nispeten daha cahil olan genel halk vs var. Simdi halk bu ikisini gordugunde hangisini ornek almak isterdi - hangisi icin benim olmak istedigim bu derdi. Sacma mi bilmiyorum bu dusunce. Hatta bu tarz bir pozitif ornek zamanla halkin da ileriye gitmesine sebep olabilirdi.

Tabii utopik brainstorming benimki. Yoksa elbette hanedanliklar, kraliyetler filan bugun bile bu kadar konusulmasi ve saygi gormesi - ozellikle kita avrupasinda bana ilginc gelir. Insanlar tapiyorlar seviyorlar ve saygi duyuyorlar. Gurur kaynagi bir nevi onlar icin kraliyet aileleri. Tabii bunun dogru oldugunu iddaa etmiyorum.
Mesaj tarihi:
Çok uzağa gitmeye gerek yok ahah.

Şahan ciddi derecede rahatsız edici ama, hani utanmak değilde adına, öldüresi geliyor insanın.

DavidMills said:

Niye kasıyorsunuz ki? Yetenek programlarının adı bile;

YETENEKSİZ-SİNİZ TÜRKİYE.afsgsgsgs.

Neyse sevdiğim kız bana abi dedi kaçıyorum.

ViForVictory said:

Cem Yılmaz
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Bi an uzuldum ben ya, hepsi Ingiltere'de birileri software company'de calisiyormus digeri insurance sektorunde filan, en buyuk heir olan Ertugrul 2009'da olmus Manhattan'da dandik bi dairede. Baya bir heir var sanirsam...

Ic burkuyor di mi?
Sotto said:

Surgun yerine daha mi farkli bir yol izlenseydi acaba bilemedim. Simdi Avrupalilarin kraliyet ailesiyle yatip kalktiklarini gorunce degisik geliyor.

baskanlik geldikten sonra bu sorunlarin tamami cozulecek diye umuyorum ben, guclu turkiyenin tarihine sahip cikmak icin gucu var artik. nasil ulkenin tarihi eserlerine sahip cikmak bir gereklilikse bu da bir gereklilik.

kimsenin boynu egik kalmayacak.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
zaidral said:

naz'a güldüm ya ben, ayrıca takdir ettim sen padişah soyundan gel ama stand-up yap, değişik geldi.

ben bunu dedikten 5 ay sonra adam ilk kez istanbulda. hard rock cafede stand-up yapacak, gelen varsa beklerim. iki gun daha burada sahnede olacakmis.
Mesaj tarihi:
olm niye sormamış kimse
niye bi insan bu vidyodan izlemek ister lan

o alişanın programındaki stand upuna gülünmeyen adamın videosunu 20 seferde falan tamamlayabildim. ensem 2 cm kısaldı sonunda.
Mesaj tarihi:
ya aslında şimdi biraz anladım.

bi adam vardı. böyle gözlüklü. video fln atmıştı da darmaduman etmiştiniz. twitterını atıyodunuz arada da o kadar kötüydü ki yani böyle oluyodum bakınca

https://imgflip.com/s/meme/Jackie-Chan-WTF.jpg

onu atabilir mi bilen biri tekrar ya of çok bakmak istiyorum o esprilere.
bişey adam mıydı neydi

grego kesin biliyodur
  • Yeni Oluştur...