yumy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 IQ değişir, sen de haksızsın orda Hshhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 forumda neden durduk yere gerizekali diyorsunuz insanlara ne bu atar =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Hangi yaşlardan bahsediyoruz değişir derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 peki özür dilerim kimseye gerizekalı demek istememiştim konuya dönersem, bu app'ler research history'e göre feedleniyo biliyonuz. bir ihtimal app'i telefondan silerek biriken cookie'lerden kurtularak temiz bir history'e sahip olabilir ilişkinize kaldığı yerden devam edebilirsiniz. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 iyi hadi bittersweet bir tat olsa da tatlıya bağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 research history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 makale okuyorum bi yandan yapacak bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Red said: özel mesaj kısmına koca memeli kızlar koydukları için olabilir mi. tamam benimki işin geyiği de sosyal medyanın yuva yıkıcı özelliği zaten var. ben açıkcası rahatsız oldum. dm kısmına sağdan soldan insan doldurmak nedir. zaten ana menüde yeterince adam öneriyorsun.koca memeli kızlara bakıyorsan onlara benzerler çıkıyordur şimdi hiç alakası yok diye iddia etme. o yüzden yav haklı, instagram niye yuva yıksın ki. hiç bir alakasınyok. ha sevgilin görürse zaten onlar kim demesine de gerek yok demek ki karı kıza bakıp duruyor bu der otomatikman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 olm nası ilişkiler yaşıyorsunuz la. instagram dm'inde suggestionda memeli hatun çıkıyo diye "o kim o kim" diye kafanızı mı didikliyorlar hakkaten? "ne bileyim suggestion çıkıyo işte" diyip geçemiyorsanız, sıkıntı büyük. ayrıca evet instagram yuva falan yıkmaz, siz bi haltlar yerseniz yıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 eşininkine bak onda da koca memeliler çıkıyorsa haklısın, kaslı erkekler çıkıyosa fena, uzak akrabalar arkadaşının okul arkadaşı falan çıkıyorsa problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 yav said: efendi gibi mi sakince tw bey güldürmeyin nerden bilendiniz bana acaba garip bi tavıır olmuş imamcım yok gerçekten bilenmedim, hatta seni tanıyan birisi gelir abi naber der sohbet eder ama sen bi türlü çıkaramazsın bu kimdi diye, soramazsın da o an içten içe mahçup olursun. onu hissettim lan adam beni kendine bilendi sanıyor kim di bu diye asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 nası bi narsist senaryo yazmışsın ben de düşündüm aa bu adam tw miymiş burda, neden bu kadar mantıksız acaba yazdıklarımla canını mı sıkmışım önceden diye. neyse mühim değil olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 @imam Sen şöhreti bulunca çok değiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 instagram çok bela bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi ben bir şey yaşadım demiyorum. uygulamanın saçmalığından bahsediyorum en baştan beri. yine başa döndürüyorsunuz sdfs. saçma yani. whatsapp'a girdiğinde tanımadığın profillerin çıktığını düşün mesaj at diye. aynı mantık. bi de benim özellikle girmeme gerek yok ya. arkadaşların beğendikleri falanlar filanlar derken keşfette bin tane konsept çıkıyor. hoodclips'i takip ediyorum mesela illa zenci kaslı erkek kadın keşfette çıkıyor. olay memeli ya da memesiz birilerinin orda çıkması. dediğim gibi genel konuşuyorum. sanki sosyal medya yüzünden kavga eden milyolarca insan yokmuş gibi davranmayın şimdi sdf. yukarda attığım profil neden benim özel mesajlarımda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ben şu an kavga ediyorum mesela instagrama eklemiş bi dünya keko, gelmiş bana barışalım diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Fistan said: instagram niye yuva yıksın ki. hiç bir alakasınyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 memeli popolu hesapları takip etmenize karışıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 like ladığın fotolardaki tag lerle eşleşmiş profiller çıkıyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Civcivhead said: research history Bende hep nasa cern falan cikio.. Yok oyle memintolar tombiskolar falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 eminim suarez manu falan cikiyordur, screenshot al bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 olum siz ne diyosunuz benim hatun senin takip ettiğin sayısı 2 azalıp 2 arttı kimleri takip ediyosun beni kandıramassın diye beni darlamıştı, haftalardır instagrama bakmıyodum bile muhtemelen birileri instasını donduurp açtı falan araba kullanıyodum direksiyonu sağa kırıp şarampole yuvarlıcaktım sinirden sdjfsldksdls olm kadınların racial özellikleri bunlar ya, ya da bana hep böyle denk geliyo bilmiom uzun ilişkiler saçmalıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 flexorunla bicepsinin arasında sıkıştırıp kafasını patlatsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Jaegerjaquez said: olum siz ne diyosunuz benim hatun senin takip ettiğin sayısı 2 azalıp 2 arttı kimleri takip ediyosun beni kandıramassın diye beni darlamıştı, haftalardır instagrama bakmıyodum bile muhtemelen birileri instasını donduurp açtı falan araba kullanıyodum direksiyonu sağa kırıp şarampole yuvarlıcaktım sinirden sdjfsldksdls olm kadınların racial özellikleri bunlar ya, ya da bana hep böyle denk geliyo bilmiom uzun ilişkiler saçmalıyo hep off okurken içim daraldı valla bench basmaya gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar