Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Korsan izliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ahahah NURİ ŞAHİN futbolcu değil miydi ya? fgjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 abi bölümü nfx'e ben çevirdim, uzun süre haber alamazsanız peşime düşün lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Herifler açık açık feto propagandası yapmış. Midem bulandı izlerken. Bu fetonun Amerika’da muazzam bir insan ve para kaynağı var. Rte’den saddam yaratma çabaları bunlar. Bu picler de tuzla koşuyorlar Amerikalılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 PrudenT said: abi bölümü nfx'e ben çevirdim, uzun süre haber alamazsanız peşime düşün lütfen... Zevkine mi ceviriyorsun bunu nasi oluyor bu isler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 zevkine ne çeviricem ya, işim bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Netflix'te çalışıyor adam, daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 jack fetöcü mü çıktı ya tüh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 mulgear6 said: ahahah NURİ ŞAHİN futbolcu değil miydi ya? fgjdf fetöyü nuri şahi yapmışlar rte'yi de fatih terim ile arda turan'ı birleştirip fatih turan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Ohha ama, hani komiklikler şakalar kafasıyla izlemeye başladım ama resmen sinirlendim "Right now Nuri Sahin is the only hope for a secular Turkey" dedirtmişler bizzat Başkana ki siee (zaten opposition leader olarak geçiyo, tarikat lideri imajı çizerdi ne de olsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ahaha abi tüm sitelerden kaldırmışlar diziyi herkesin götü attı shadhashdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Öf aq Netflix i yasaklatmasalar bari, adamlar VPN de engelliyo VPN le de giremeyiz kapak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Aman napayım ya. Çok ayıp(!) etmişler. Netflixi kapattırmasın şunlara yeter. Haklı haksıza hiç girmiyorum zaten bölüm uygunsuz olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Özel mesaj olarak geleni editleyemiyorsun tabii, kültürsüz falan diye yardırmışsın bana ama sonra bir daha izledin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Yalnız cidden fetö propagandası yapılmış bölümde. Bizim reisi güzel yapmışlar ama atarlı giderli yol yordam bilmeden yardırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Bunun 3. sezonu gelmiş. Bir ara iptal ettik demişlerdi, üzülmüştüm. Sonradan çekmeye karar vermişler. Bunu dizilerde kolay kolay söylemem, ama keşke iptal ettik deyip bıraksalarmış. Dizi hep biraz cheesy'di, ama bu kadar ucuzlaşmamıştı hiç. Muhtemelen Netflix komple satın aldı diye bu hale geldi. Her bölüm her konuda katman katman ucuz propoganda kokuyor, bunu da çok açık yapıyorlar, zırt pırt sağda solda videolar gösterip sonra da "bak bunlar gerçek videolar ha dizi çekimi değil" falan diye açıklama yapıyolar bölüm sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar