Editor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=qGSGMyk8zZU Vay adamim geri gelio hemde ne gelis hahah artik herkes onu dinleyecek ahhaha Ekip cok iyi filan konuda uygun bakalim nolcak... Bu aralikta basliyacakmis ABC officially confirmed on Friday that Designated Survivor, a thriller that was ordered straight-to-series in December 2015, has been picked up for 13 episodes next season. The series, which is set to debut in the fall, stars Sutherland as Tom Kirkman, a lower-ranking cabinet official who, like Battlestar Galactica's Laura Roslin before him, unexpectedly becomes the president in the aftermath of a devastating terrorist attack on Washington, D.C. Sutherland's Tom will struggle to keep both his family and the country from falling into chaos, with or without using the word "dammit." That last bit remains unclear. But I bet it's probably off the table. Sorry, guys. Joining the man formerly known as Jack Bauer on his new mission will be Natascha McElhone (Californication) as Tom's wife, Alex Kirkman; Maggie Q (Nikita) as Hannah Watts, the FBI agent leading the case on the attack; Kal Penn (House) as Seth Wheeler, a speech writer; and Italia Ricci (Chasing Life) as Emily Rhodes, Tom's chief of staff. LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, and Adan Canto are also set to appear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 adam 10 sezon kendini başkanlara anlatamadı, biraz da o kaprisini yapsın başkanlığın, hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 İzleyen var mı bunu? 6 bölümü çıktı. İzliyorum ben güzel gidiyo. Biraz house of cards gibi. İzletiyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Netflix almis, her hafta bir bolum gosteriyor dublajli. Ilk bolum cikti daha, Pazar ikinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bi iki sitede altyazılı/yazısız var oralardan takip ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Keyfli ya, gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Pleb sınıfı az düşünmeli dizi olarak güzel. Kiefer hatrına izliyorum ben. Sırf politika ve Washington var diye şunla House of Cards karşılaştırması yapılması hakaret seviyesinde üzücü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 3.bölüm de düştü. İzliyorum ve gayet beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Netflix'e mi 3 düştü? Toplam 7 bölüm oldu şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 11. bölüm mart ortasında çıkıyomuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 10.bölüm baya iyi yerde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 yeni başladım, 3. bölümdeyim. çıtır çerez, tatlış bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 düşük profil amerikan başkanı fuck yea. ah bi de rol yapabilse Kiefer Sutherland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 çıkmış yeni 2 bölümü hiç haber vermiyosunuz güzel gidiyo zaten dizi yok çok fazla patır patır izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Of yalnız öyle şeyler dönüyo ve normalde o kadar imkansız ki, Kiefer S. en son dayanamayacak çıkarıcak telefonu rolleri karıştırıp "Chloe silkicem bunların yapacağı işi" diye lafa girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Yeni bolum derken yeni sezon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Hayır 1.11 ve 1.12 gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 sezon bitmediki aradaydi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 quixef said: Hayır 1.11 ve 1.12 gelmiş 29 Mart' ta gelecek diye gözüküyor benim Netfilix imde. Türkiye hesabına mı geç geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 13'e kadar çıktı. netflix'e geç geliyor. bu hafta 14. benimle birlikte gidenler baksın hain, emily bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 o değil de bu bölümde ne ağır ford reklamı almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 olm adamlar alt yazımı çalıp bir de credit vermeyi de ihmal etmeyerek falan paylaşıyor gülsem mi ağlasam mı asoıdjaoıdljmakds [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Uu son bölüm canlı olmuş. Erdoğan, Fetö, İncirlik, Amerika'da konsolosluk önü gösteriler vs. herşeye girmişler. Fetöyü imam yerine Georgetown'da ders veren akademisyen olarak portrelemeselermiş iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ilkokul mezunu akademisyen kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Bright said: Uu son bölüm canlı olmuş. Erdoğan, Fetö, İncirlik, Amerika'da konsolosluk önü gösteriler vs. herşeye girmişler. Fetöyü imam yerine Georgetown'da ders veren akademisyen olarak portrelemeselermiş iyiymiş. Sen nereden izliyosun ya bende 24 Kasımda diyor sonraki bölüm Netflixte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar