Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ecosia.org | her aramanızda yeni ağaç diken arama motoru

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

2009 yılından beri gelişerek ve büyüyerek hizmet veren arama motoru Ecosia‘yı duymamış olabilirsiniz. Beyin takımı Berlin’de bulunan Ecosia’nın şu anda 3 milyona yakın kullanıcısı bulunuyor. Bu arama motoru diğerlerinden farklı olarak şunu yapıyor: Her yeni aramada ve sonuçların sergilendiği sayfadaki reklam alanlarının gösterilmesiyle elde edilen gelirin yüzde yirmisini kendi masraflarına ayırırken yüzde 80’ini Afrika’daki ağaç dikim projelerine ayırıyor.

Chorome a uzantı olarak eklenebiliyor. cep telefonları için uygulaması da var.

https://info.ecosia.org/#install

kullanmak için çok güzel bi nedeni var. kullanın kullandırtın. Her arama yaptığınızda sağ üst köşede kaç ağaç diktirdiğinizi de görüyorsunuz :)

kaynak:http://www.nolm.us/siz-her-arama-yaptiginizda-agac-diken-harika-bir-arama-motoru-ecosia/
Sosyal ağlarda paylaş

original post'ta diyor ki:

"reklam alanlarının gösterilmesiyle elde edilen gelirin yüzde yirmisini kendi masraflarına ayırırken yüzde 80’ini Afrika’daki ağaç dikim projelerine ayırıyor."

buna rağmen gelen mesaj da şu:

Editor said:

Ohooo noldu almanyaydi kan alirlardi ....

Hemen dondunuz. Ben bagis yapmiyormu dedim ? Nededim? Her aramaya agac diktigi yalan dedim

Cok basit lan akil var mantik var pls...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas benden ne istiyorsunuz siz yemin ediyorum anlamiyorum...

Ben idda edilen seylerin dogru olmadigini savunuyorum sizde kendi sirketinizmis gibi hayir dogru diye savunuyorsunuz cok biliyormus gibi.

Ben hesap yapiyorum ve boyle bisi olmayacagini goruyorum.

Ayrica adamlar sadece agac dikmiyor cok daha guzel bisi yapiyorlar , projeler yapip bilge bolge yesillendiriyorlaar tohum ekimi yapiyorlar vs. ama yaptiklari proje sayisi belli.

Ben neye karsi geldim? Her aramaya bir agac dikiliyor deniyor bende diyorumki yok oyle bir dunya!

Lan ben cabukvpn acildigindan beri 1kurus kar etmedim butun gelirlerimi charity water a yatiriyorum birinizde gelip boyle konu acmadimiz...
Yabanci firma yurtdisi firma bagis yapiyor ya taparsiniz

Naparsaniz yapin ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...