elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mw 1 iyiydi son codda bulunan zombi modu çok iyiydi, illuminati chalenge olan. sırf o mod için alınır cod. sonradan bi tane daha eklendi. nazili karlı tepede geçen onu pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 mw2'de sabah akşam sadece GL atarak oynuyordum. dedicated server yoktu, adam kickleme yoktu falan. türklerin sabah akşam küfürleri inanılmazz keyif veriyordu :) en fazla 35-0 yapmıştım ama bir kere bile nuke atamamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Alan eden yok mu şimdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Joe almış, bak ne diyor. https://www.youtube.com/watch?v=YvFRVOV469Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 aman aman bi değişiklik yok ki niye bi daha remasterını alsın insanlar anlamadım streamerler ÇIKAR ÇIKMAZ OYNAYACAĞIM diyorlardı sanıyordum ki aynı oyunu bf1 grafikleriyle falan sunacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 infinite warfare single iyiymiş. Battlestar Galactica ve Expanse havası var baya hoş. Her mission başka gezegende filan. Güzel olmuş. Black Ops 3 hiç beğenmemiştim. Beklediğimden iyi çıktı bu. Multisini bilmiyorum. Para vermeye değmez büyük ihtimal de torrent olunca iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Call of Duty: Infinite Warfare launch sales down nearly 50% on Black Ops 3 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 3 sayfa. Tesekkurler paticik. Bu sefer gurur duyuyorum seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Beyler ayarlar sonda ama bu kaplamalara bir anlam veremedim :S Problem yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Xenocide said: 3 sayfa. Tesekkurler paticik. Bu sefer gurur duyuyorum seninle. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Beyler ayarları düşürdüm geri yükselttim falan düzeldi. Oyuna zoraki girmem gerekti. İyi ki girmişim. Kesinlikle hakkı yeniyor. Senaryoyu ben beğendim. Harbi emek var yav. Zombi modda da sıkıntı yok. Multi cıvık ama yine oyalar. Battlefield 1 kadar sarmayacağım o kesin. Özetle bence kesinlikle serinin içerisinde bulunduğu kötü gidişattan dolayı önyargılara yenik düşmüş bir yapım. Yineliyorum senaryo iyi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bugün resmi olarak çıkıyormuş galiba. Eskisinde arada bir multi oynuyorum. Macintosh için var en azından heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 %50 indirim gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 "50,000 players used to live here, now its a ghost town" üzücü ya, mostly negative, şu anda oynayan 400 kişi falan. ne hallere geldi seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Mostly negative kötü geldi. Her sene aynı oyunu makyajlayıp piyasaya sürmeye fazla alıştılar infinite warfare'e kadar, sürekli olarak da premium fiyattan sattılar, 10 senelik oyuna bile %50 ötesinde indirim yapmıyorlardı, kendi kendilerini batırdı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 cod2 yi remaster grafik yapip cikarsalar ya aslinda deli gibi oynuoduk ne guzel, oynariz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 biz eleştiriyoruz ama küçüklerde bilinçsizlerde satışları hala iyi adamların. 30 milyon yerine 20 milyon kopya satarsa kalanını microtransaciton ile kapatmaya çalışıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 senko said: cod2 yi remaster grafik yapip cikarsalar ya aslinda deli gibi oynuoduk ne guzel, oynariz yine 165₺ + 20 senelik harita pakedi 45₺ bu dediğin. o herkesin bayıldığı almanlı ruslu karlı pusu binası haritası da ek paketle gelir kesin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar