Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımlan beraberis hep sıqıldım

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

@Leopar, abi ben o kadar değilim ya eheh. Oturup türk dizisi bile izliyoruz hatta beraber :> Gün boyu beraber olmak ağır geliyor bana, bir de ne bileyim çiftler gün içerisinde birbirini özler, farklı işlerde çalıştıkları için evde konuşacakları bir şey olur falan; bizde o yok.

Bölümde odalarımız yanyana, her an birbirimize gidip gelebiliyoruz. Takıldığımız noktalarda birbirimize danışıyoruz sıkça. Hatta bazen eve gelip beraber çalışıyoruz. Dediğim gibi yolda beraberiz, arkadaş ortamında beraberiz, hafta sonları beraberiz. Günün 24 saatinin 21-22 saati falan yan yanayız hali hazırda. Geri kalan süre zaten benim kafa dinlemeye kastığım süre.

Arada arkadaşlarıyla falan çıkıyor ya da ben arkadaşlarımla çıkıyorum ama genellikle hep beraberiz. Çünkü ikimiz de doğup büyüdüğümüz şehirde değiliz ve tüm arkadaşlarımız ortak.

Ha bu arada beraber yaşadığımızı aileler biliyor ama akrabalar, işteki alakasız insanlar falan bilmiyor. Türkiye'de evlenmeden ev birleştirmek zor. Bir önceki ilişkimde onu yaptık 3.5 sene ve hayvan gibi yıprattı bizi dış etkenler. İşte falan 7/24 nişanlanın, evlenin, haram, günah dinliyordum her gün.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi dünyanın en iyi anlaşan çifti bile olsan olmaz abi
problemler çok büyür bi noktadan sonra
nefes alsan patlar
insanların durup yaptıklarını düşünebileceği kendini sorgulayabileceği boşluklara ihtiyacı var

Aha tam olarak bu işte sdf. Ama kız arkadaşım o boşluklara bir şekilde ihtiyaç duymuyor benim kadar. Olay da orada patlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bide şu var o çok boktan bir durum
aynı şirkette aynı projede çalışınca eve istemeden iş getirmiş oluyosun
kafanda sürekli iş oluyor onu gördükçe
ben babamla çalıştım ordan biliyorum
şimdi eve gelince mesela işi siliyorum kafadan hatırlatan bir şey de olmadıkça çok düşünmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Iste alfalik akrabayi siklememekle basliyo abi.

Sen o noktada fail olup sikintiyi kendine yuklemissin. Cozum yolu basit aslinda oturup konusacaksiniz. Konuyu da sen acacaksin, factleri sunup cozumu koyacaksin.

Kadinlari iphone gibi tanimlaman lazim abi, sinirli ozgurlukle maksimum verim. Sen kiza android yuklersen abuk subuk hatalari yeniden baslamalari goze almissin demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

@bingildak, denedim abi. Ben denemedim de, artık arkadaşlara falan fenalık geldi bizim sürekli birlikte olmamızdan, onlar yüklendiler hatunuma, iş yerinde görüşmeyin bari diye. Şu an o döneme nazaran daha az iletişim kuruyoruz. Daha fazla azaltamadım. Bir de aynı yerde çalışmak öyle bir şey ki, istemesek de görüşüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

dead canıms sen ilkokuldan daha dersi kaçırmışsın.

okuldan sevgili bulacaksan bile sınıftan bulmayacaksın.

bu ilkokul 5 deneyim-sonucudur.

o düzeni değiştirmeniz gerek eğer beraber kalmak istiyorsanız.

yapacağınız her şey bandaj olacak - uzun vadeli size sonuç getirmez.

ondan eğer gerçekten seviyorsan ve ilişkiyi muhafaza etmek istiyorsan take a leap. işten ayrıl, başka bir yere geç
Sosyal ağlarda paylaş

demen gerekeni söylüyorum.

1- en çok seni seviyorum ama bir miktar da oyun oynamayı seviyorum de. kişisel zaman filan deme gıcık kapar, oyun için en azından çocuk bu der. Hem de kendini kandırma..işin doğrusu da bu. Oyun oynamak istiyorsun.

2- NAPAYIM, KUMAR MI OYNAYAYIM, ÇAPKINLIK MI YAPAYIM. TEK OYUNUM VAR de.

bitti gitti. hallolur herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

önerinin fantezi olan bir tarafı yok.

bu duruma düşen çiftler kurtulduğu tek senaryo ikisinden birinin iş değiştirmesi. öyle çok büyük bir risk falanda değil yani. ev içinde kendine vakit ayıramıyorsan (ne yaptığın önemli değil) bunalman kaçınılmaz. hatun kişisinin yapısı değişmez. ağzınla kuş tutsan değişmez. ancak kaybetme korkusuyla muhafaza etmek için fedakarlık eder, o da uzun vadede her türlü patlar. senin sırtına sorumluluk olarak biner.

derdin gerçekten oyun oynamaksa, keşke baştan çizgilerini buna göre çizseydin.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

demen gerekeni söylüyorum.

1- en çok seni seviyorum ama bir miktar da oyun oynamayı seviyorum de. kişisel zaman filan deme gıcık kapar, oyun için en azından çocuk bu der. Hem de kendini kandırma..işin doğrusu da bu. Oyun oynamak istiyorsun.

2- NAPAYIM, KUMAR MI OYNAYAYIM, ÇAPKINLIK MI YAPAYIM. TEK OYUNUM VAR de.

bitti gitti. hallolur herşey.

asdfasdfa şunu ben diyorum sürekli eahahah
PARALARI STEAME DEĞİL KARI KIZA MI YATIRAYIM. AYYAŞ MI OLAYIM OROYİNMANCI MI OLAYIM diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İş ayrılınacak iş değil, araştırma görevlisiyim. Hayır giderim başka üniversiteye o dert değil de, direk şehir değiştirmek anlamına geliyor bu. Bu sefer de buraya LONG DISTANCE RELATIONSHIP, mobile de EN HESAPLI FATURALI HAT HANGİ PROVIDERDA başlıklarını patlatırım.

Zaten 2 seneye benim doktoram bitecek, ondan sonra ofis zorunluluğu yok. Önümüzdeki iki yıl benim çilem.
Sosyal ağlarda paylaş

off tatlı su erkekleri bunlar işte.

benim hobim bu, yapmaktan zevk alıyorum - hayatımın bir parçası.

bitti. reasoning, acındırma falan. erkek olun olm biraz.

kadının yaptığı saçmalıkları dizsen buradan şama yol olur, size açıklamasını, acındırmasını yapıyor mu tek tek? yapmıyor çünkü gerek yok. sen neden oyun oynamanın açıklamasını, acındırmasını yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

bu arada yankıyı dinlemeyin abi
kötü örnek o ilişkiler konusunda

Cani sikilinca beni darlamak yerine mortal kombat oynayan kiz buldum abi sonunda.

Bulana kadar cektik ama yani yalan yok, hepimiz gectik o "benle ilgilenmiyosun" lardan.

Huzur gaming seven kizda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...