kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Battlefield-1 server rental prices http://www.pcgamer.com/battlefield-1-server-rental-prices-revealed/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 durmaplay dediniz dalga geçtiniz adamlar misler gibi dün gönderdi keyi. Dün akşam indirme işini bitirdim açılışı bekliyorum kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 gleoddyn said: durmaplay dediniz dalga geçtiniz adamlar misler gibi dün gönderdi keyi. Dün akşam indirme işini bitirdim açılışı bekliyorum kehkeh. Aynen katılıyorum. Droyun da 109 du almadım ucuz hep itiyor beni :) Durmaplay den geldi key indi bile. Bu vpn ile 2 de girmeler falan varmış donanım haber de yazdılar. Öyle yapsak sıknıtı çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 kizillelma said: Battlefield-1 server rental prices http://www.pcgamer.com/battlefield-1-server-rental-prices-revealed/ ucuz mu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum, bf3'te 2000 3000 tl falandı yıllık sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ozii_x said: gleoddyn said: durmaplay dediniz dalga geçtiniz adamlar misler gibi dün gönderdi keyi. Dün akşam indirme işini bitirdim açılışı bekliyorum kehkeh. Aynen katılıyorum. Droyun da 109 du almadım ucuz hep itiyor beni :) Durmaplay den geldi key indi bile. Bu vpn ile 2 de girmeler falan varmış donanım haber de yazdılar. Öyle yapsak sıknıtı çıkar mı ? VPN ile girme işini duymadım, keyi zart diye girdim kabul etti indirmeye başladı. Sabah baktığımda inmişti. Başka cinlikler varsa bilmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Xenocide said: kizillelma said: Battlefield-1 server rental prices http://www.pcgamer.com/battlefield-1-server-rental-prices-revealed/ ucuz mu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum, bf3'te 2000 3000 tl falandı yıllık sanki? Donanım da başlık açtık 10 15 kişi oldu neredeyse ortak 6 aylık server alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 bingildak said: böyle cepheler oturduktan sonra çatışmalarda immersion ı iliklerime kadar hissettim. yüksek hz monitörün katkısı tartışılmaz dimi ya. her seferinde her dakikasında ayrı tatmin oluyorsun oyunda. insanlar 1080 1070 gpu'lar alıp sonra 60hz EN UCUZ IPS HANGİSİYSE ONU VER bottleneck ile oynuyor oyunu, acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 BAYA fark ediyo fakat dx12 de crash yiyor oyun bazen. driver falan diyor ama driver up to date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 bende olmadı da ilk hafta bugları olabilir. araç bugı vardı konsol aç kapa yapnca düzelen. uçakla spawn seçtim, uçak yok direk havada dandirik pilot tabancasıyla spawn etti, SPAT! diye yere çakıldım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 cdkeys göndermiş kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 msi afterburner'a dx12 desteği gelmiş sözde ama çalışmıyor. kullanan var mı dx12 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 yalnız diğer bflere göre ben bunu baya beceremiyorum ya. kd ratiolar yerin dibinde. 3 - 8 bitirdiğim maçlar falan oluyor asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Medic ihtiyaci olursa ekleyin Warsis X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 oyun aynı ya. benim ratio vs de aynı kaldı 4 e göre. arada başka fps oyun oynadıysan o etkileyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 terrainle kamolar çok birbirine giriyor gibi. bi de çok fazla detay var etrafta. atıyorum bf4deki gibi şehirde beton üstünde asker görmüyorsun, çalılar, dallar, ağaçlar falan derken adamları görmek çok zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 mesela monte grappa da kayalara iyi kamufle olabiliyolar. benim göz iyi seçiyo renkleri o dert olmuyo ama ben de aim'den kaybediyorum =P yıllardır fps oynarım hala aim kötü. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 su madalyalar cok sacma olmus bi tanesi sanirim 1 deathmatch oyunu sirasinda 20 kill istiyor la zaten serverlar 24 kisilik ve 100 ticket hile yapmadan nasil alacaksin 20 kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ticket yüksek serverlar olur ya. ilk haftayı salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Murray said: Büyük savaş tüm dünyayı sarar. Ortadoğu'nun çöllerinde arap aşiretleri uzun yıllardır altında ezildikleri Osmanlı imparatorluğuna karşı ayaklanır. Sıradışı bir İngiliz subayı olan Lawrance, hareket kabiliyeti çok yüksek küçük bir asi grubuyla çalışır. Kahramanlıklarıyla ün salmış büyük bir İngiliz subayı... Bu nedir ya? Hadi saçmalığını geç, ilkokul 5. sınıf kompozisyonu tadında saçma sapan bir kurgu bu. hollywood guzel ekmegini yedi lawrence'in, ea'in kahraman olarak gostermesi cok dogal. prometheus filminde bile 2-3 tane arap lovrins gondermesi vardi, alien filmi lan ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 bingildak said: yalnız diğer bflere göre ben bunu baya beceremiyorum ya. kd ratiolar yerin dibinde. 3 - 8 bitirdiğim maçlar falan oluyor asdad. 10-20saat invest edince mapleri biraz tanıyınca çevirirsin. tabi ilk günden domine etmek isteyenler için hileler de mevcut.... oyundan önce çıktı sanırım bunda da canımız yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ea access kullaniyorlar o isi yapanlar 4 avro 10 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 abi oyunun motoru eski motor, bunlarda hileler genelde motor bazlı kırılıyordu önceden. atıyorum adamlar battlefront u kırmış oluyor, onu çat diye bf1 uyguluyor aynı motor olduğu için. maplerin çok büyük önemi var. bi de sanki sniper kan ağlatacak gibi bu oyunda asdasd. çok avantajlı abi o dönemde. uçak nasıl düşürüyoruz. tüfenkle mi ateş ediyoruz asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 uçaksavar var? ağırmakineli olur, pilotu direk vurabilirsen de olur vs. birkaç kere tankla tutturabildim alçak uçuş yapanı. yalnız tankları betaya göre nerflemişler bu üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 tanklar cok avantajli su an bile abi bide geriye dusunce su map'e ozel trendir, behemoth falan yolluyorlar ya oyle oyunu kaybettigimiz cok oldu 200 ticket fark var indiremiyoruz aleti. Bu sirada oyunda silahlarla ilgili kitlik var yanliz cok can sikacak o olay. topu topu 4 tane falan silah var class basina digerleri varyasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ScQfoqzhmr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar