Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Yeni map'ler pek iyi değil.

Fort de Vaux hayvan gibi karambol, doğru dürüst flanking yok, full nade spam, shotgun galore, sıfır skill, alayına zerg.

Verdun Heights güzel map, konsepti çok iyi, o anlatılan Verdun hikayelerini hissettiriyor bir nebze. Ancak ortadaki o Ruin flag'i iğrenç ötesi. Alt kata girip köşe başlarını shotgun'la tutan grubu çıkaramıyorsun, saatler geçiyor orada. Frontlines modunda hele tam kafayı duvara vurarak duvarı kırmaya çalışma metodunda işliyor.

Rupture conquest map'i değil bildiğin rush map'i gibi. Helehelehele diye dolaşıp duruyorsun, taktik derinliği yok gibi geldi bana.

Soissons'daki tank yoğunluğu çok fazla. İyi tankçı yoksa ya da kekonun teki tank spawn'unu alıp base'de yatmayı (bir de capture zone dışında yatmayı) akıl edince taktik üstünlüğünü tamamen kaybediyorsun. Deli Yürek müziği eşliğinde 4 tane assault tank flag'e gelirken hiç bişi yapamıyorsun. Bu map'e bir iki tane daha tank hunter kit eklenmesi lazım, belki anca öyle.

Velhasıl, Giant's Shadow felaketinden sonra bunlar hayalkırıklığı oldu benim açımdan. St Quentin, Fao, Amiens, Empire's Edge derinliği yok kesinlikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet kesinlikle codlaşmış haritalar. çok karambol var. yatanı ödüllendiriyor (ben sdfs)

o dört tanklı haritada iyi bir bomber run ile düşmanın kolunu bacağını kırdım ama. başka iyi fighter da gelmedi, 15 tank destroyed ile bitirdim haritayı, güzel baltaladık düşmanın armoru.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bomberda top %1'deyim ama fighter ve attack plane'de beşer kill var sadece :P

uçak tipleri, taktikleri ve uçuş yeteneğini tanklardaki çeşitlilikten fazla etkiliyor.

yahu o değil de şu şeyi bilen var mı: araçlara haritadan binerken, benim squaddaki adamın aracına haritaya girmeden binemiyorum, ama başkaları bir şekilde binebiliyor. daha önceden binmenin sırrı ne yahu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karanlıkta kimler skşyor belli değil işte.
Ne bombing run oluyor ne mortar bir işe yarıyor, sığır gibi bodozlama giriyorsun. Üç tane yer var üçü de birbirinden dar.

Bu arada Frontlines modunu nasıl buldunuz?
Dün bir oyunum 114 dakika falan sürdü. Artık oyunun hatrına bırakmadım da böyle saçma bir dizayn olamaz. Belli bir süreden sonra cap timer'ları yada bomb timer'ları azaltmaları lazım. Üç defa son saniyeden defuse'ler geldi falan oradan döndü oyun biz kaybettik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyyyyleeeerrrr PL 9.2'yi denediniz mi? Bu top süper yav :D

[video]https://www.youtube.com/watch?v=EJ7B8pXnQAA&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459">



Ben topun yanında E spam yaptım kaptım :D tabi fetih modu bitene kadar bırakmadım, bir kişi geldi sürekli spamladı, bilerek video çekiyorum diye yazı kısmını kapatmıştım, küfür falan etmiş dahi olabilir. İyi de abi neden bırakıyım. Başta bekledi izledi sonra ateş etti bomba falan da attı.

Valla ben DLC'siyi, senaryo kısmına kolpa da olsa bir şey eklemediği için, kızsam da sevdim. Eleştirilerinizde kesinlikle haklılık payı var, ama gideri yok mu beyler? Her türlü oynanıyor yani. Son birkaç gündür sadece yeni haritalardayım, eskileri katacak şekilde açınca süper bir loop oluyor. Diğer 3 DLC ile çok daha şişecek oyun. Gelibolu haritasını ve tahmin ediyorum ki Ruslar ile en az 2 harita bizim Kafkas Cephesi'nde geçecek, dört gözle bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha :D valla son 2 gecedir afakanlar basıyor, silahları açayım diye istemediğim rezil silahlarla oynuyorum. Özellikle dün medic kastım gece, aynen böyle idi hatta geçen 10-26 falandı :D arada olur öyle nazarlık

gizlimiz saklımız yok aha bilgiler

https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/YabguNizamPasha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu yerde behemoth haritaya girmeden yanına gidip girebiliyorsunuz. kliklemeye açılmadan önce binebiliyorum ben öyle.

esas benim soruya cevap verin. harita sınırları içersinie girmeden benim kullandığım uçağa başkaları binebiliyor ama squaddakiler giremiyor. nasıl önüne geçicez? çoluk çocuk atlıyor uçağa gezici spawnpoint gibi kullanıyorlar, peşime fighter takılırsa indiriyor.

öbür türlü top 0.1'deyim bomberda. 10-15 tank patlatıyorum her map götüm sağlama alınırsa :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...