Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Punisher - Netflix

eregorn

Öne çıkan mesajlar

evet, literally 3 cm falan kalıyor bazen aralarında. adını koyamadığım bi amatörlük var işte dizide diyeceğim başıma bir iş gelmeyecekse. fanboi oldu herkes, çıkıntı kalacağım.

mesela madani ortağıyla ne zaman bu kadar samimi oldu arkadaş, dizinin ilk bölümünde yeni tanışmıyorlar mı bunlar. 5-6 bölümde birden koridorda sarhoş olup, böyle bi adamın yüzüne dokunmalar. cıvık müdürüm. karakterin dışında hareketlerdi.

bizim frank in doğal hareketlerini de bozuyorlar, böyle bi hınça kapı açmalar silah almalar, basa basa yürümeler ( cia safe house a giderken ) abarttığı sahneler var bu sadece örnek olsun diye yazdım, özellikle buna takılmadım.

elbette bunlar küçük önemsiz detaylar, kötü yapmıyor diziyi, izleniyor gayet güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın.

2 bölüm kaldı bitirmeme bende aynı şeyi düşünüyordum sdf. Madani milletin azına azına girip konuşuyo hep. Personal Space kaavramı yok kadında sdf

ep 11

M249 la biraz daha yardıraydı keşke ya. 2 saniye kullanıp attı kenara.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Grego said:

lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın.

2 bölüm kaldı bitirmeme bende aynı şeyi düşünüyordum sdf. Madani milletin azına azına girip konuşuyo hep. Personal Space kaavramı yok kadında sdf

ep 11

M249 la biraz daha yardıraydı keşke ya. 2 saniye kullanıp attı kenara.

LMG

m249'2la hic adam akilli aksiyon goremedik ustune bir de M60 olayi yoktu. Ayip arkadas biraz daha fan service odakli calisilmasini beklerdim :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...