Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 hep değil ya, kaç kere kola bacağa da yedi. rastgele değil de body mass'e nişan almak esas hep zaten, head shot atanlar ancak hero-tier karakterler. kafaya gelirse dizi biter zaten lol. "hiçbirini tutturamadılar" değil dizilerin %99'u gibi, yeter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Sam said: valla ben şahsen vurulup zırhın koruduğu bir dizi gördüğüm için mütehassıs oldum. uzman mı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 konuyla ilgili uzmanım zaten, o nedenle mütehassis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 kuru götlü ajan hatunlu yerler hariç güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 arab için iyiydi abla niye öyle diyorsunuz .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ben de anlamıyorum neden. bir de arap değil fars, bize arap dedikleri gibi yapmayın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Revah has Polish ancestry from her mother's side and Kenyan-Asian ancestry from her father's side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 a rab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Hipster sdfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 yalnız baya iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Grego said: lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın. şu benimde dikkatimi çekti. her an dizi genre değiştirip başka olayalara akacakmış gibi. ama iyi dizi gerçekten bir kaç saçma nokta harici aktı gitti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 evet, literally 3 cm falan kalıyor bazen aralarında. adını koyamadığım bi amatörlük var işte dizide diyeceğim başıma bir iş gelmeyecekse. fanboi oldu herkes, çıkıntı kalacağım. mesela madani ortağıyla ne zaman bu kadar samimi oldu arkadaş, dizinin ilk bölümünde yeni tanışmıyorlar mı bunlar. 5-6 bölümde birden koridorda sarhoş olup, böyle bi adamın yüzüne dokunmalar. cıvık müdürüm. karakterin dışında hareketlerdi. bizim frank in doğal hareketlerini de bozuyorlar, böyle bi hınça kapı açmalar silah almalar, basa basa yürümeler ( cia safe house a giderken ) abarttığı sahneler var bu sadece örnek olsun diye yazdım, özellikle buna takılmadım. elbette bunlar küçük önemsiz detaylar, kötü yapmıyor diziyi, izleniyor gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 One batch Grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 ne dedi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Two batch Grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Aha Grego yu vuracaklar.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 yok o şişko göbeğinden mouse u göremez, yere nasıl yatıp poziyon alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Kendinle mi karıştırdın kardeş, gecelerin McDonaldscısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Grego said: lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın. 2 bölüm kaldı bitirmeme bende aynı şeyi düşünüyordum sdf. Madani milletin azına azına girip konuşuyo hep. Personal Space kaavramı yok kadında sdf ep 11 M249 la biraz daha yardıraydı keşke ya. 2 saniye kullanıp attı kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 progamer said: Grego said: lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın. 2 bölüm kaldı bitirmeme bende aynı şeyi düşünüyordum sdf. Madani milletin azına azına girip konuşuyo hep. Personal Space kaavramı yok kadında sdf ep 11 M249 la biraz daha yardıraydı keşke ya. 2 saniye kullanıp attı kenara. LMG m249'2la hic adam akilli aksiyon goremedik ustune bir de M60 olayi yoktu. Ayip arkadas biraz daha fan service odakli calisilmasini beklerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Cuce said: yalnız baya iyidi Güzel karakter arc bilem vermişler Punisher-kun'a, ben de sonraki 5 bölümü izleyince rahatladım. bazı insanlar whiny bulmuslar bütün bu vet muhabbetini de, fena kotarmamışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 O second amendment ve korkak politikaci muhabbeti gercekten garip olmus biraz. Hem de marvel da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Cuce said: yalnız baya iyidi ama ne iyiydi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 progamer said: Grego said: lan ayrıca bu dizide insanlar niye birbirlerine bu kadar yakından konuşuyor, özellikle şu kadın. 2 bölüm kaldı bitirmeme bende aynı şeyi düşünüyordum sdf. Madani milletin azına azına girip konuşuyo hep. Personal Space kaavramı yok kadında sdf ARAP İŞTE ÇÜNKÜ ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar