MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Orta karar diycem de sen karar ver .Hani kan gösteriliyor çok fazla değil ama dövüş sahnelerinde kimi ses efektleri (Baya bi el,kol kırma,burkma aktiviteleri var)gibi şeylerden hiç çekinmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 uu the wire dan adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bi kaç bölüm izlenim olarak açık ara marvelin en iyi dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 lovey dovey zırvalık az olunca cidden güzel olmuş dizi. gazilerin ptsd olayına da güzel parmak basıyor, izlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 obaa, tamda izlenecek bişey kalmadı derken ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 aslında marvel'ın günümüz canvik trendine en uygun karakteri panişır ama nedense ne zaman yapsalar tv filmi özeni gösterdiler. diziyi tutturmuşlardır umarım, bir deneyeyim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ilk bolumde, balyoz ile milleti dagittigi sahnedeki sarki? lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 introda cok iyi olmus bence, https://www.youtube.com/watch?v=t1F8QIHiM3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 fena başlamadı, daha izlerim herhalde. 1 aksiyon yok mu derken ağır girdi, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 3 bölüm yedim baya iyi izletiyo kendini. pff geç şunları sonra ne olcak demedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ÇOK SEVDİİİMMM Zaten ben hep seviyorum ki bana bakmayın. Çıkan her star wars filmini de çok sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 2 bölüm yedim bende, harika gidiyor şimdilik. net şekilde en iyi marvel dizisi. 3. bölümü yer yatarım, gecede 1 diyordum ama bu tempo ile 4-5 güne bitiririm tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 3 u bitirdim, kor adam, kadin, esmer ve aptal yumruk toplamindan daha cok begendim. shane sonunda elde etmis karakterini. walking dead den beridir severim bu adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 3. yedim yarına bırakırım gerisini, net şekilde arttırarak gidiyor ve inşallah böyle devam eder. 3. bölüm fenaydı. şimdiye kadar dizi net 9/10 ya, harbi boş goygoy yok denecek kadar az genel yapıda. aşırı sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bitirdim =) gayet guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yuh neydi acelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 yarısındayım adamın dibiymiş punisher reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ben de 7ye geldim şimdi, bayağı sardı. güzel olmuş hayli. bernthalı en son accountantta izlemiştim, uymuş burada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 henüz 1.bölümü izledim ancak diğer serilerden daha iyi gibi duruyor. müzikler, çekimler baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 malum sitelerde binseksenP neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Yalnız dizide hangi taşı kaldırsan altından az ünlü çıkıyor ya ahah - Ocean's Eleven yedek kadro gibi cast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 izledim 4 bölüm gayet iyi gidiyor.adam punisher olmak için doğmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum da, ilk defa bi dizideki kusurları görüyorum. curtis le buluşan frank in takım arkadaşı ayağına çarpıyor yürürken, close up çekimin birinde gömleğin yakasında kafam kadar kıl var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar