Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Abi xunn gene reset atmış kendine, ilk tqrtışmayı unutmuş gibi drone uçak diyor hala, başlık memento cidden punisher değil lol. “Dont believe his arguments” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 böyle dizi mizi olaylarında günde sadece 1 bölüm izlerim ki hemen bitmesin, tadı çıksın vs cumartesi başladım buna bugün bitti, dayanamadım lan. çok iyiydi ama nnnggh hele son bölüm artık böyle "yeter vurma ağabey, o da bi can" dedirtti, ben böyle dayak görmedim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Sam said: Abi xunn gene reset atmış kendine, ilk tqrtışmayı unutmuş gibi drone uçak diyor hala, başlık memento cidden punisher değil lol. “Dont believe his arguments” Yok abi seninle işim bitti başkasına o cevap zaten sen takıl. Muh feelings > your rights. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi 10 sayfa önce baştan sona çürüttüğümüz argümanı habersiz adama tekrar kakalıyorsun hiçbirşey yazılmamış gibi, yoksa tartışmayacağım aynı şeyi ama uyarmak istedim adamı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 BonePART said: bu arada söyle bir anlasılma olmasın ben 2nd amendmentın tüfek roket kısmına karşı değilim genel anlamda silah edinmenin limitlenmesi taraftarıyım düzgün bir background check olmalı diyorum yoksa isteyen gauss rifle alabilsin yeterliliği ve ihtiyacı varsa hatta bence pistol assault rifledan cok daha tehlikeli bir silah conceal carry oldugundan Aynı abi görüşümüz. Conceal carry hakkın olması için bence hükümetin senin hayatının spesifik bir tehdit altında oldugunu kabul etmesi gerekiyor. Hani public figuresündür, cattlefarmer'sındır hırsızın girebildigi bir arazin vardır vs vs. Silahını kendi arazinde sık, range'de sık, evinde güvencen için tut vs vs. Public alana silah sokmak zaten çok komplike hale getiriyor herşeyi. Overhaul lazım zaten gun check'e, ben hala niye wallmart'ta satıldıgını anlamıyorum mesela. Böyle muz gibi satıyorlar abi baya acayip o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Abi cattlerancherın concealed carrye ihtiyacı yok. Concealed carrynin mantığı tek dediğin gibi hayatın tehlikededir. Onun dışında vur sırtına çiftyi çık daha mantığı olmalı. Taşıma ile concealed carry aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Sam said: abi 10 sayfa önce baştan sona çürüttüğümüz argümanı habersiz adama tekrar kakalıyorsun hiçbirşey yazılmamış gibi, yoksa tartışmayacağım aynı şeyi ama uyarmak istedim adamı lol. Tamam sen uykunu alınca tekrar yükselmişsin. Sordum daha önce, amerika bu muazzam military gücüyle hangi savaşta guerilla warfare'i bitirebildi. Buyur yaz. Silahlı amerikalılardan bahsetmiyorum bile, agzında dişi olmayan soguk savaş artıgı ak47'li adamları bitiremeyen amerika kendi ülkesini nasıl polis state yapabiliyor bombayla ucakla orduyla anlatır mısın? "AKSİNİ KANITLADIK ÇÜNKÜ AMERİKANIN UCAGI VAR Kİ YENER TÜFEĞİ." Ortaokula döndüm, tarih profesörü sam iş başında. 1 tane örnek lan bir tane ver kaç kere yazdım bu theorycraft'ınızın işe yaramaz dediginiz yaradıgı milyon ornek var, yadamadıgı hiçbir örnek yok. Olasılıktan bahsediyorsunuz ben diyorum bunlar tarihte precedent'i olmayan şeyler. nedir cevabın? BonePART said: Abi cattlerancherın concealed carrye ihtiyacı yok. Concealed carrynin mantığı tek dediğin gibi hayatın tehlikededir. Onun dışında vur sırtına çiftyi çık daha mantığı olmalı. Taşıma ile concealed carry aynı şey değil. Kendi arazisinde zaten conceal'a izin almasına gerek yok zaten haklısın göstere göstere gezebilir. Conceal carry'nin amacı zaten halkı huzursuz etmeden silah tasıyabilmen güvence için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bu arada türkiyede av tüfeği ruhsatı hikayesi çok komik lan 50 tl mi ne ücreti. Evinizin etrafında emniyet müdürlüğü varsa dikkat edin sürekli böle ufak guitar case gibi cantalı adamlar geziyo. Hepsinde tüfek var. daha komiği tüfek ruhsatı taşıma gibi istiyosan vur sırtına her yere git. Tabanca sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 REMOTE FUCKING CONTROLLED TURRET 5 kere yazdım abi, unuttum filan deme çünkü ya okumamışsın hiçbirşeyi ya da bizi yiyorsun resmen. başkaları da yazdı hatta. yuh ya, tek tek alıntılayayım mı mesajları? http://www.youtube.com/watch?v=2FqGJ5eGzwQ böyle TONLA video var, türkiye yapmış ama amerika yapamaz ok. yok ya tartışacak birşey yok abi, çünkü cidden 15dk'de bir hafızayı resetliyorsun ya da sallamıyorsun bizi. şehirde remote turret, dağa çıkarsa drone bombalar yani abd mainland bu, 10000km ötede cangıl değil. şehri de tutamazsın, dağı da tutamazsın. max ied koyarsın sağa sola o da fbi & cia & nsa bütün hücreleri söküp atana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 BonePART said: Bu arada türkiyede av tüfeği ruhsatı hikayesi çok komik lan 50 tl mi ne ücreti. Evinizin etrafında emniyet müdürlüğü varsa dikkat edin sürekli böle ufak guitar case gibi cantalı adamlar geziyo. Hepsinde tüfek var. daha komiği tüfek ruhsatı taşıma gibi istiyosan vur sırtına her yere git. Tabanca sıkıntı. O yüzden Sam gibi insanların "medyada AR gibi non-issue'lara yapılan propogandanın sebebi nedir?" sorusuna hiçbir cevabı yok zaten. Hani öyle bir imaj çiziliyor ki insanlar AR'ları çekip sokakta adam tarıyorlar. Böyle birşey yok. Medyada "aman tanrım, pistollar ne zaman banlanacak?" argümanı göremezsin zaten. Amerika demokratları kafayı yemiş durumda AR ve rifle konusunda, böyle BIG BAD GUNS tadında haberler. Aynı video game krizi abi işte, cocuklarımız şiddete yöneliyooor. Ama lütfen zencilerin ve çalıntı silahlarının yaptıgı binlerce insana vural kıyımdan bahsetmeyelim, çok racist. Geçiniz. Klasik power grab hareketleri sol tarafından, bayılıyor sol hükümetler halkı kısırlaştırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Adam Trumpbot olmuş /pol/ okuya okuya. Vietnam'ı da sadece filmlerden biliyorsun herhalde Xunn. Olay orada sadece gerilla savaşı değil (bkz: Tet Offensive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Sam said: REMOTE FUCKING CONTROLLED TURRET 5 kere yazdım abi, unuttum filan deme çünkü ya okumamışsın hiçbirşeyi ya da bizi yiyorsun resmen. başkaları da yazdı hatta. yuh ya, tek tek alıntılayayım mı mesajları? http://www.youtube.com/watch?v=2FqGJ5eGzwQ böyle TONLA video var, türkiye yapmış ama amerika yapamaz ok. yok ya tartışacak birşey yok abi, çünkü cidden 15dk'de bir hafızayı resetliyorsun ya da sallamıyorsun bizi. şehirde remote turret, dağa çıkarsa drone bombalar yani abd mainland bu, 10000km ötede cangıl değil. şehri de tutamazsın, dağı da tutamazsın. max ied koyarsın sağa sola o da fbi & cia & nsa bütün hücreleri söküp atana kadar. Abi gerçekten anlamamazlıga veriyorsun sanırım. Pkk bitti mi? Adamlar hala savaşıyor mu çatır çatır? Bir azalma var mı PKK'nın sayılarında? PKK gibi terör örgütüyle POLICE STATE arasında sıfır ilişki var, argümanımı güclendiriyorsun. Hala inatla cevap vermiyorsun amerikanın işgal edip hala kontrolünde tuttugu tek ülke istiyorum. Bu kadar zor değil, aç gir wikipedia'dan bak. Eğer silahın varsa ve direnirsen kazanırsın değil argüman, bitmezsin, kontrol altında tutulamazsın ve savaşabilirsin. Nerede demişim militia kazanır? Kimse bu topikte sana çıkıp militia yener dedi mi? Strawman'ini al daha lesser zihinlere götür pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 quixef said: Adam Trumpbot olmuş /pol/ okuya okuya. Vietnam'ı da sadece filmlerden biliyorsun herhalde Xunn. Olay orada sadece gerilla savaşı değil (bkz: Tet Offensive) Trump taraftarı değili ama Intellectually midget bir liberal olmaktan iyi abi. E evet hiçbir olay sadece guerilla savaşı değil o argüman sizin argümanınız. Yok uçak vurur drone indirir abi herkes ölebilir önemli olan senin geri savaşabiliyor olman, ghetto'ya kapatılmama opsiyonun olması, direnmeyi seçebilmen. Gerçekten zihinlerde ciddi disconnect var sanki çıkıp TEXAS VAR YA, YERLE BİR EDER US'İ demişim gibi postlar atıyorsunuz otuz kere bir tane ülke istedim amerika'nın drone'ları üstünde ucurarak demokrasi getirdiği. Getiremezsin abi, madende calıstıramazsın evinde oturtamazsın istedigini yaptıramazsın o adama. Mevzu kazanması değil o adamın direnmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 bitti abi şehirlerde, ırak'tan suriye'den sızıyorlar ancak. kaç tane bombalama oldu son aylarda? kaç kere yol kesebildiler? hangi şehri, hangi mahalleyi tuttular? milisler meksika'ya kaçarsa abd meksika'yı zart diye işgal eder çünkü bizim gibi ırak'a girmek için izin almak zorunda değiller adamlar. amerikan milislerine amerikan kıtasında kornet filan sağlayacak kimse de yok, hacamat eder amerika. amerika'nın asya'da savaşması gibi olmaz durum. homeland abi, anlaman lazım aradaki DEVASA farkı. rakip sahada değil maç. acw ww1 ww2 kore ırak afganistan bu savaşların hepsini kazandı ve işgal ettiği yerleri domine etti. o geri çekildikten sonra bir ülke dağıldıysa o beceremedi diye değil yani. kaldı ki bu olay savaş bile olmaz, inssurrection pacifization olur. dhpkc tier hale gelir o milisler. dhpkc bitmiyor da neye yarıyor yani? birkaç yüz üye ülke genelinde gizli saklı yılda 3-4 kere bomba koysa ne olur koymasa ne olur? mass shooting olunca amerika policy değiştirmiyorken ied patlayınca mı değiştirecek sanıyorsun? tiranlık öyle mi engellenecek? give me a break pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 O ülkelerdeki çapulcuları jeopolitik nedenlerle bir başka ülke desteklemese direnemezler Xunn. Sovyetler & Afganistan -> ABD desteği, Vietnam & ABD -> Sovyet desteği, ABD & Irak -> İran desteği, böyle gider bu. Amerika Texas taki muh guns muh constitution çapulcusunu belki Rusya destekler ama onlara lojistik destek vermek ABD mainland i üzerinde o kadar kolay değil. Hiçbir şekilde direnemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 İşte bu post tam bir Sam postu. Hala theorycraft. Baba diyorum ki 2nd amendment bu adamın ülkesini savunması için imkan saglıyor, kazanmasını saglıyor değil. Devam et. 20 kere daha yazıcam yani komik duruma düşürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 quixef said: O ülkelerdeki çapulcuları jeopolitik nedenlerle bir başka ülke desteklemese direnemezler Xunn. Sovyetler & Afganistan -> ABD desteği, Vietnam & ABD -> Sovyet desteği, ABD & Irak -> İran desteği, böyle gider bu. Amerika Texas taki muh guns muh constitution çapulcusunu belki Rusya destekler ama onlara lojistik destek vermek ABD mainland i üzerinde o kadar kolay değil. Hiçbir şekilde direnemezler. Dev theorycraft, lütfen devam edin mevzu bu zaten, kim kazanır konumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 theorycraftta olan sensin yahu, nasreddin hoca fıkrası gibi senaryonda neler olacak bakalım: - abdde tiranlık (imkansız gibi) - tirana karşı ayaklanma (evet milisler skleyecek eminim çünkü 200 yılda sklediler) - silahların bir işe yaraması (imkansız) bunların her biri olmayacak şeyler ve bu pipe dream için bugün insanların ölmesine okeysin. sonra theorcryraft diyorsun. sen bana şunu söyle madem, milisler amerikanın hangi tiranlık policysine karşı ayaklandı 220+ yılda, örnek ver. buyur hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Dur Sam ve Quixef roleplay'i yapıcam. -2nd amendment'ın adamın işgal ve police state'e karsı kendini savunması için silahlanmasına izin veren madde var. Adamın direnme hakkıyla ilgili, savaşı kazanma hakkı değil. -ABİ 10 TANE UÇAK, BIRAKIRLAR BOMBAYI ÖLÜR MİLİSLER, ZATEN BUNLAR REDNECK, ONLAR MI TUTACAK AMERİKAYI RUSYAYI.(..Ve bilimum politik zırvalar.) NE. ALAKASI. VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 MİLİSLER. NE. ZAMAN. AYAKLANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Sam said: sen bana şunu söyle madem, milisler amerikanın hangi tiranlık policysine karşı ayaklandı 220+ yılda, örnek ver. buyur hadi. Independence Day, also referred to as the Fourth of July or July Fourth, is a federal holiday in the United States commemorating the adoption of the Declaration of Independence on July 4, 1776. The Continental Congress declared that the thirteen American colonies regarded themselves as a new nation, the United States of America, and were no longer part of the British Empire.[1] The Congress actually voted to declare independence two days earlier, on July 2.[1] Cehalette sınır tanımamak. GÜLE. GÜLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 xunn said: Dur Sam ve Quixef roleplay'i yapıcam. -2nd amendment'ın adamın işgal ve police state'e karsı kendini savunması için silahlanmasına izin veren madde var. Adamın direnme hakkıyla ilgili, savaşı kazanma hakkı değil. -ABİ 10 TANE UÇAK, BIRAKIRLAR BOMBAYI ÖLÜR MİLİSLER, ZATEN BUNLAR REDNECK, ONLAR MI TUTACAK AMERİKAYI RUSYAYI.(..Ve bilimum politik zırvalar.) NE. ALAKASI. VAR. Olm kazanmayacaklarsa veya en azından stalemate i sürdüremeyeceklerse ne diye direnmeye başlıyorlar? GÖRDÜN MÜ ADAMLARI DİRENDİLER VE MAL GİBİ ÖLDÜLER ZAAAA dedirtmek için mi? Elbette işin sonucunu düşüneceksin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 xunn said: Independence Day, also referred to as the Fourth of July or July Fourth, is a federal holiday in the United States commemorating the adoption of the Declaration of Independence on July 4, 1776. The Continental Congress declared that the thirteen American colonies regarded themselves as a new nation, the United States of America, and were no longer part of the British Empire.[1] The Congress actually voted to declare independence two days earlier, on July 2.[1] Cehalette sınır tanımamak. GÜLE. GÜLE. evet çünkü 1776'da 2nd amendmenta dayanarak amerikan yöneticilerine karşı ayaklanmışlar. said: On December 15, 1791, the Bill of Rights (the first ten amendments to the Constitution) was adopted, having been ratified by three-fourths of the states. şaka mısın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Abi 2nd amendment aç, istedigin tarih buff'ına sor, neden var. Tamamen Britleri savusurmalarıyla ilgili. Bu nüansı birşey değil tarihi fact. 2nd amendment'ın gelmesinin sebebi BU zaten. Bu olay. said: Olm kazanmayacaklarsa veya en azından stalemate i sürdüremeyeceklerse ne diye direnmeye başlıyorlar? Baba herkes senin gibi nazilere boyun egmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 AHAHAHAHAHA OK AHAHAHAHAHAHA *nefeslenir* Yani nazilere teslim olmamış olmak için kazanma umudun olmadan memlekette terör estirmen lazım, akabinde de bok yoluna geberip gitmen lazım doğru diyorsun abicim. Bu kadar romantize "direniş" (tırnak içinde) ancak animede falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar