Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jason Bourne (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sinemada uyuyanları anlayamıyorum. Sabah erkenden işe gidip akşam işten çıkıp o uykusuzluk+yorgunluk ile falan mı gidiyorsunuz sinemaya? Aksi halde imkansız gibi bişey sinemada uyumak.
Mesaj tarihi:
evet hayat düzenimiz öyle.

babasının öldüğü flashback'ı bir kere daha gösterselerdi elbiselerimi yırtıp perdeyi yırtmaya doğru gidecektim. 5 kere mi gördük, 6 kere mi? hiçbir şey değişmiyor aga iste, görmediğim bir şey gösterecekmiş gibi neden hiçbir anlamı olmayan şeyi tekrar ediyorsun.

Mesaj tarihi:
Ben hatırlıyorum Gladiator ilk geldiğinde Cuma günü gideyim dedim o günkü sınav için de alışık olmadığım halde sabahlamıştım. O böyle elini ekinlere süre süre gittiği arkadan müziği verdikleri sahnede resmen uyumuşum sdf
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Biz cumaları gittiğimiz için bir bilet platiniumdan hep beleşe geliyor. Faturanın yarısını her ay cinemaximum biletlerinden çıkartıyoruz.

ben hep tek gidiyorum
http://img.thedailywtf.com/images/remy/foreveralone.jpg
Mesaj tarihi:
Demin çıktık, fena değildi ama tekrarlamış bayağı hikaye eski seriden. Atina ve vegas başarılıydı bence. Bourne remake/reboot gibi hissettirdi formülün tekrarlanmasından ötürü.
Mesaj tarihi:
1-2 kişi facebook'ta yazmış izlenmez paranıza yazık falan diye. imdb puanı öle demiyo ama. klasik bourne filmi beklemeyelim mi yani. ne kadar kötü olabilir. yönetmen de eskilerin yönetmeni falan. bluray çıksın bakarız :P
Mesaj tarihi:
the dark knight sinema tarihinin en iyi crime/polisiye filmlerinden biri. sırf süperkahraman filmi diye hor görebiliyor bazı insanlar ama gerçekten muhteşem bi film.

The Dark Knight tamamen ayrı bir kategoride. Ne Batman Begins, ne Dark Knight Rises'ın alakası yok The Dark Knight ile...
  • Yeni Oluştur...