bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Matt damon hakkaten çok ayıp etti ya şu filmle. Önceki 3 filmden sonra cidden olmamış ya. Baya giden vaktime acıdım. Hatun 4 yılda ilk defa bir filmde uyudu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Abi hakikaten kotuydu, pardon ama o ilac sahneleri falan.. cok manasizdi baslangici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bu sinemada uyuyanları anlayamıyorum. Sabah erkenden işe gidip akşam işten çıkıp o uykusuzluk+yorgunluk ile falan mı gidiyorsunuz sinemaya? Aksi halde imkansız gibi bişey sinemada uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 evet hayat düzenimiz öyle. babasının öldüğü flashback'ı bir kere daha gösterselerdi elbiselerimi yırtıp perdeyi yırtmaya doğru gidecektim. 5 kere mi gördük, 6 kere mi? hiçbir şey değişmiyor aga iste, görmediğim bir şey gösterecekmiş gibi neden hiçbir anlamı olmayan şeyi tekrar ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Ben hatırlıyorum Gladiator ilk geldiğinde Cuma günü gideyim dedim o günkü sınav için de alışık olmadığım halde sabahlamıştım. O böyle elini ekinlere süre süre gittiği arkadan müziği verdikleri sahnede resmen uyumuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Cinemaximum bu ay da beleş bilet verirse giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 cinemaximum sana neden beleş bilet versin sivgili sinko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ne biliyim 3 aydir her ay bi tane verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Biz cumaları gittiğimiz için bir bilet platiniumdan hep beleşe geliyor. Faturanın yarısını her ay cinemaximum biletlerinden çıkartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Sonunda yine moby extreme ways caliyo mu? O varsa izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Filmin literally tek güzel anıydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bingildak said: Biz cumaları gittiğimiz için bir bilet platiniumdan hep beleşe geliyor. Faturanın yarısını her ay cinemaximum biletlerinden çıkartıyoruz. ben hep tek gidiyorum http://img.thedailywtf.com/images/remy/foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Benim sinemada izlerken uyuduğum tek film xXx oldu sanırım. Film kötü değildi de benim çok uykum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Demin çıktık, fena değildi ama tekrarlamış bayağı hikaye eski seriden. Atina ve vegas başarılıydı bence. Bourne remake/reboot gibi hissettirdi formülün tekrarlanmasından ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Çok kötüydü özellikle masa başı sahnelerdeki saçmalıklar yav yok artık he amk dedirtecek şekildeydi. Bir de o swat sahnesi hdjsjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ENHANCE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 bingildak said: ENHANCE :) Ahahah orda ben de elleri havaya kaldırıp güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Gittim izledim. Kafa dağıldı eğlendim. Mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Tamamıyla vakit kaybı, zaman geçirmek için bile izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 1-2 kişi facebook'ta yazmış izlenmez paranıza yazık falan diye. imdb puanı öle demiyo ama. klasik bourne filmi beklemeyelim mi yani. ne kadar kötü olabilir. yönetmen de eskilerin yönetmeni falan. bluray çıksın bakarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Imdb puanları çok tutarsız ki, güvenmek saçma olur. Mesela top250 listesinde 4. sırada batman var, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 the dark knight sinema tarihinin en iyi crime/polisiye filmlerinden biri. sırf süperkahraman filmi diye hor görebiliyor bazı insanlar ama gerçekten muhteşem bi film. The Dark Knight tamamen ayrı bir kategoride. Ne Batman Begins, ne Dark Knight Rises'ın alakası yok The Dark Knight ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Of hala şişiriyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 dark knight baya iyi film ağlamayın. dark knights rises komediydi ama dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Evet dünyanın en iyi dördüncü filmi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar