Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download festival 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz ne günah işledikte bu kadar boktan bir yerde yaşıyoruz ya :(

http://downloadfestival.co.uk/sites/live.a.downloadfestival.co.uk/files/lineup/Download-2016-line-up_NO-NAMES_NO-NXT-SMALLPRINT_Web%20Poster.jpg

bu nası lineup abi ağlicam yemin ederim ya...
Mesaj tarihi:
patlamalardan sonra falan zaten nadir gelen gruplar artık hiç gelmeyecek herhalde. bu yıl scorpions dışında gelen, gelme ihtimali olan eski sağlam grup var mı?
Mesaj tarihi:
Mesela bu sene şu Sia'nin geldiği festivale gideyim diye düşünüyordum. Sia dışında kimse yok bunun yanı sıra hayvan gibi fiyat çekmişler boktan Küçükçiftlik Park'a.

Zaten rock/metal namına hiç bir şey yok. Scorpions'a 2 kere gittim zaten.
Mesaj tarihi:
son zamanlarda da sahilde millet asit, hap atsın diye boktan boktan müziklerin çaldığı ama hayvan gibi fiyatlı elektronik müzik festivalleri(!) türedi. insanlar instagramdan resim paylaşabilmek için chillout falan giib organizsyonu boktan yerlere bi sürü para döküyorlar. tamam uyuşturucunu kullan sen yine ama en azından organizsyon doğru düzgün olsun yada fiyatlar doğru düzgün olsun.

en azından eskiden ortamı kesebileceğimiz rock'n coke falan oluyodu ne kadar kötü olursa olsun. artık onlarda kalmadı.
Mesaj tarihi:
µh said:

2010 harbi efsaneydi ya 3 gün titreyerek boşalmıştım

iyiydi harbiden, bira/yiyecek fiyatları fazlaydı, bi de son gün su kalmamıştı ama bunlar dışında iyiydi.
  • Yeni Oluştur...