Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Hikayesine Farklı Bir Bakış :D -Ortadan ikiye yarılın-

Kudretliadam

Öne çıkan mesajlar

Kudretliadam said:

Şurda bir insanın iki üç videoyu bile vegas pro da ya da after effects de ya da ne bileyim en barzo movie makerda bile birleştirip birşeyler sunmasına siz kalkıp öyle cevap veremezsiniz.

veririz, bal gibi de veririz çünkü yapılan şeyi umuma açıyor, umuma açılan istisnasız her şey eleştiriye de açıktır birinin sırf "emek" vermiş olması o ürünü erişilmez kılmaz. nasıl ki izleyici beğenmediği oyunu terk etmeli veya alkışlamamalıysa burada da aynı durum geçerlidir

kötü ürün kötülenir, sanatçı bu eleştirilerden veya kötülemelerden bir çıkarımda bulunursa bulnur bulunamazsa aynı seviyede eleştiriler almaya devam eder

ayrıca burada yayınladığın şeyi sahiplenmişsin;
Kudretliadam said:

Yorum yapmanız bile iyi. Arkadaşlar şaka bir yana internet üzerinden homeStand Up adını verdiğim bir çalışma gerçekleştiriyorum. İlk deneyimim kötüydü kabul ediyorum iki biraz daha iyi üçüncü video daha iyi olacak. Bu koyduğum da ara bir video. Yorum yapmanız bile sevindirdi beni. Yavaş Yavaş geliştireceğiz işte. Çok belden aşağı vurmayın :)

buradaki iyelik zamirleri birinci tekil şahıs değil mi? bunu da mı arkadaşın yazdı? eser senin eserin işte

sen nasıl bir şeysin anlamadım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Kudretliadam said:

Şurda bir insanın iki üç videoyu bile vegas pro da ya da after effects de ya da ne bileyim en barzo movie makerda bile birleştirip birşeyler sunmasına siz kalkıp öyle cevap veremezsiniz.

veririz, bal gibi de veririz çünkü yapılan şeyi umuma açıyor, umuma açılan istisnasız her şey eleştiriye de açıktır birinin sırf "emek" vermiş olması o ürünü erişilmez kılmaz. nasıl ki izleyici beğenmediği oyunu terk etmeli veya alkışlamamalıysa burada da aynı durum geçerlidir

kötü ürün kötülenir, sanatçı bu eleştirilerden veya kötülemelerden bir çıkarımda bulunursa bulnur bulunamazsa aynı seviyede eleştiriler almaya devam eder

ayrıca burada yayınladığın şeyi sahiplenmişsin;
Kudretliadam said:

Yorum yapmanız bile iyi. Arkadaşlar şaka bir yana internet üzerinden homeStand Up adını verdiğim bir çalışma gerçekleştiriyorum. İlk deneyimim kötüydü kabul ediyorum iki biraz daha iyi üçüncü video daha iyi olacak. Bu koyduğum da ara bir video. Yorum yapmanız bile sevindirdi beni. Yavaş Yavaş geliştireceğiz işte. Çok belden aşağı vurmayın :)

buradaki iyelik zamirleri birinci tekil şahıs değil mi? bunu da mı arkadaşın yazdı? eser senin eserin işte

sen nasıl bir şeysin anlamadım ki?

Hala devam ediyorsun ısrarla. Arkadaşın yerine yazıyorum forumlarda paylaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kudretliadam said:

BabacumMostors said:

hangi adamı göndermişim?

Sen çıktığın kenefe geri gir diyorsun. Hani aslında bana dedin bu görsellerin sahibinden ziyade. Senin bunu kimseye demeye hakkın yokki. Birileri vurmaya çalışırken resmen haddini aşıp kendince laf ediyorsun. Belki de üniversite mezunu bir adamsın, belki evlisin ama sen bunu kimseye diyemezsin. Bunu dersen sana kardeş bok senin sulalen derler. Ama bak ben gene sana guzelce acıkladım.

sadece geldiğin yeri söylüyorum, bok kısmını kendine yakıştırıyorsan yapabilecek bir şeyim yok ama keneften "adam" gelmediği aşikar

geldiğin yere geri ben göndermiyorum sadece çıktığın kenefe en kısa sürede geri dönmeni temenni ediyorum keza keneften geldiğini düşünüyorum ısrarla da beni haklı çıkarıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Kudretliadam said:

BabacumMostors said:

hangi adamı göndermişim?

Sen çıktığın kenefe geri gir diyorsun. Hani aslında bana dedin bu görsellerin sahibinden ziyade. Senin bunu kimseye demeye hakkın yokki. Birileri vurmaya çalışırken resmen haddini aşıp kendince laf ediyorsun. Belki de üniversite mezunu bir adamsın, belki evlisin ama sen bunu kimseye diyemezsin. Bunu dersen sana kardeş bok senin sulalen derler. Ama bak ben gene sana guzelce acıkladım.

sadece geldiğin yeri söylüyorum, bok kısmını kendine yakıştırıyorsan yapabilecek bir şeyim yok ama keneften "adam" gelmediği aşikar

geldiğin yere geri ben göndermiyorum sadece çıktığın kenefe en kısa sürede geri dönmeni temenni ediyorum keza keneften geldiğini düşünüyorum ısrarla da beni haklı çıkarıyorsun

Off ne edebiyat yaptın be dostum ne uzattın, bak bokunu çıkardın hala daha devam ediyorsun. Sen değil misin birinci tekil şahıs olsun ikincil olsun çıktığın kenefe gir diyen ? Terbiyesizliği yapan da sensin. Bir de laf cambazlığı yapıyorsun. Kimisi de klasik imla hatasından ayar vermeye çalışıyor. Neye inanırsanız inanın neye güvenirseniz veye gülerseniz gülün. Ama başta saygılı olunup olunmadığı çok açık
Sosyal ağlarda paylaş

Kudretliadam said:

Sevgili admin,

Konuyu ve arkadaşların şahsın özel tweetini içeren görseli kaldırır mısınız ? Kalsın abi burda bişiy paylaşmak. Konuyu da kitleyin ltf

şov yapma lan,
tweetlerin protected değil.
buradaki nickin de mi arkadaşının?
senin lan işte video, hala bıdı bıdı konuşup duruyon.
rezil oldun.
bizi salak yerine koymaya çalıştın,
yemedik,
klavye başında çıldırdın, beter ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...