Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Komik videolar ve özgün stand uplar içeren Mantar Adam Youtube kanalının 40 saniyelik komik videolarından biri https://www.youtube.com/watch?v=tYu6URZGnZ4 Kanalda 2 adet özgün stand up videosu da bulunmaktadır Kanalın link: https://www.youtube.com/channel/UC7SBwgZYgm4yG7f541gmHeg İyi seyirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hani gülmek garantiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 birincisi video 37 saniye 40 değil. bu 1. yalan. 2.si de gülmek garanti demişsin ki, bu da yalan. 3 hayırla uğurluyoruz görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu ne lan? 30 yıl oncesinin komikimsisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 prensip olarak post eylem tanımımı yapan teşviklere gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu nasil reklam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ben gülüyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Zikko said: bu ne lan? 30 yıl oncesinin komikimsisi 30 yıl önce video yoktu be abi naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yorum yapmanız bile iyi. Arkadaşlar şaka bir yana internet üzerinden homeStand Up adını verdiğim bir çalışma gerçekleştiriyorum. İlk deneyimim kötüydü kabul ediyorum iki biraz daha iyi üçüncü video daha iyi olacak. Bu koyduğum da ara bir video. Yorum yapmanız bile sevindirdi beni. Yavaş Yavaş geliştireceğiz işte. Çok belden aşağı vurmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 HAUSDOFOAUHAUHUAUHAUHA resmen sevişip seks yapıp sonra sigara yaktılar o hareketler kesin sevişme hareketleriyle ÜEHIEHUIEÜEÜÜEHÜEHÜEÜEÜÜHEÜHE odaya giren büyük abi de onları bastı iş üstünde galiba HÜEÜEHKEÜEHÜHEIHIEHEÜHE 5. sınıfa geçince biz de cinsel eğitim dersi alacakmışız ama ben hepsini zaten biliyorum ki ÜHKEKEÜHÜEEKÜDFLGKEUÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sen geliştirme git soğan falan ek youtube tıklarından daha çok kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Zikko said: sen geliştirme git soğan falan ek youtube tıklarından daha çok kazanırsın Bu kadar pro olduğuna göre sen bir video çek, veya seyirci karşısına çık tek kişilik performans yap o zaman dostum :) Seni de görelim. Ama ben senin gibi terbiyesizlik yapmam o ayrı. Abi wow da ayrı bir trolsünüz normalde ayrı bir troll. Adam gibi 'abi bence formatın şöyle olsun böyle olsun' diyeceğine polemik bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 iyide adam sende hiçbir ışık görmemiş ona göre yorum yapmış. sen bu işi herhangi bir şekilde tutturamazsın diyor işte. daha farklı işe yarar şeyler yap diyo sana. bu terbiyesizlik değil gerçekler oluyo. sen bunu kaldıramadın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 soğan ekenler terbiyesiz mi ? bu kafayla soğan da ekme sen git sahilde şezlong dağıt millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zaten çiftçilikte yutupdan daha çok para var pewpewpew değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yapıcı eleştiri yapmak istiyorum ama elle tutulur hiçbir tarafı yok yani yapılan işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bence max 2 sayfa dayanır, sonra birimize söver ve banlanır. yorumumu yaşa bağlı yapacam 14 yaş altı isen kendini rezil etmeden bırak bu işleri 14 yaş üstü isen bırak bu işleri kendini rezil etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Genelde bu kadar yeteneksiz ve vizyonsuz insanlar böyle atarlı oluyor zaten. Adam o kadar kötü ki monitörüm taş düşürdü vidyoyu izlerken. Sen vidyo işinden çık soğan moğan da çekme, tarlaya soğan ek onu sat. Hatta o vidyodaki tip sensen kendin gelip pazarda falan da satma ver bi pazarcıya o senin adına satsın. Ekolojik tarıma gübre olamayacak insanlar youtubedan para kazanmaya kasmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 mokoko said: iyide adam sende hiçbir ışık görmemiş ona göre yorum yapmış. sen bu işi herhangi bir şekilde tutturamazsın diyor işte. daha farklı işe yarar şeyler yap diyo sana. bu terbiyesizlik değil gerçekler oluyo. sen bunu kaldıramadın sanırım. aynı anda yorum yapıp birbirinizi koruyarak şirket yapmanıza gerek yok be abicim. Adam sen soğan ek daha iyi olur diyor. Buna benim gibi iyimser bir insan bile başka yorum yapamaz. Kendine adına konuşurken bunu bir cümleyle vurgulamak gerek. Yoksa diğer insanlara da mobing yapmış oluyor. Neyi tutturamamak Allah aşkına ? Kendine adına konuşmalı nerden baksan gene terbiyesizlik ? Bir bireyin bir işi tutturup tutturamadığını o işin erbabı anlar. Ben de ışık görsün diye koymadım videoyu. Ama senin de yorumun için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bir de evli barklı adammış. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 axedice said: Adam o kadar kötü ki monitörüm taş düşürdü vidyoyu izlerken. şuna daha çok güldüm ahahahsd bu arada arkadaşın kanalındaki diğer iki stand-up denemesinden birini 2 dakika kadar izledim çok şükür bugün de aynı kişi için iki kere utandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kardeş çok ilgiliysen açık mikrofon akşamlarına katılarak başla en azından oradaki diğer komedyenlerden bir şeyler kaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 axedice said: Genelde bu kadar yeteneksiz ve vizyonsuz insanlar böyle atarlı oluyor zaten. Adam o kadar kötü ki monitörüm taş düşürdü vidyoyu izlerken. Sen vidyo işinden çık soğan moğan da çekme, tarlaya soğan ek onu sat. Hatta o vidyodaki tip sensen kendin gelip pazarda falan da satma ver bi pazarcıya o senin adına satsın. Ekolojik tarıma gübre olamayacak insanlar youtubedan para kazanmaya kasmasın plx İşim gücüm var sağol abicim :) Hobi için yapıyorum. Nasıl ki senin gibi tipler 20 saniyede bir her konuyu beğenmeyip trolleyerek bunu hobi haline getirdiyse bu da bir hobi. En azından soğan moğan diyorsun ya hani, seninkinden daha hayırlısı. Malesef biz siz gençler gibi sabah akşam boş klavye mesaisi yapamıyoruz. Yorum yaparken dengeyi sağlamalısınız. Kimin ne olduğunu bilmeden yorum yapmak yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar