Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİM 1kg Nutella

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum.

Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum.

Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde.

insülin dalgalanması diyoruz ona. çözüm basit şeker ve beyaz un başta olmak üzere yüksek glisemik indeksli gıdalardan fazla tüketmemek.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Black-ice said:

bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor

http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg

bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler.

bu muhteşem ya gayer. o kadar tuzlu değil. yer fıstığı çok olduğundan içini baymıyor da şişiko halimle bile iki tanesi kesiyor beni.

abi sen elit bankacı müfettiş falan takılıyorsun ama baya çokomel+sümük+tombi cips yiyerek büyümüşsün bizim gibi. kimyan tutmuyor egzotik ürünlerle. sonra fissler tencere dyson süpürge aldım diye reklam mesajları...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ginaly said:

Black-ice said:

bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor

http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg

bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler.

bu muhteşem ya gayer. o kadar tuzlu değil. yer fıstığı çok olduğundan içini baymıyor da şişiko halimle bile iki tanesi kesiyor beni.

abi sen elit bankacı müfettiş falan takılıyorsun ama baya çokomel+sümük+tombi cips yiyerek büyümüşsün bizim gibi. kimyan tutmuyor egzotik ürünlerle. sonra fissler tencere dyson süpürge aldım diye reklam mesajları...

ahah ne stalker çıktın be olm,
ben halk çocuğuyum lan, müfettişliği bırakalı 1.5 yıl oldu. bundan sonra simit karper çay.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

ahah ne stalker çıktın be olm,
ben halk çocuğuyum lan, müfettişliği bırakalı 1.5 yıl oldu. bundan sonra simit karper çay.

bankada inanılmaz bir açığı farkeden müfettiş yardımcısı devletin en derin adamlarına yozgat şubesinden verilen rüşvetleri tespit etmiştir. daha sonra ölüm tehditleri alan müfettiş olayların üzerine gidecek ve kariyerine mal olan... niye çıktın lan kendi audit firmanı mı açtın? Patiette®?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Mançi deniyo ona halk arasında, çözümü u......uyu bırakmak
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

öff hadi viskiyi anladık, mcdonalds burger topiklerindeki anladık çikolatanın da mı elitisti varmış.

tamam kardeşim bundan sonra beyaz çikolata yiyorum demem gerektiğinde çikolata yağıyla yapılmış beyaz renkli tatlı çikolatamsı yemiş yiyorum derim mutlu oldun mu

beyaz çikolata seviyorsan ritter sportun kini dene, baya baya iyi

http://www.nefisgurme.com/White-Whole-Hazelnut-100-Gr,PR-1569.html?gclid=CNvxlsz5n8wCFawp0wodXPwDlQ
Mesaj tarihi:
Drall said:

sabonis said:

Mançi deniyo ona halk arasında, çözümü u......uyu bırakmak

mançiz/munchies
  • Yeni Oluştur...