Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 kaşar-bal ve kaşar-ketçap deneyin mutlaka
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum. Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde.
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 favorileri keserken tam tutturamayıp bi sağ bi sol derken çok kısaltıyorum sayılır mı?
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sabonis said: Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum. Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde. insülin dalgalanması diyoruz ona. çözüm basit şeker ve beyaz un başta olmak üzere yüksek glisemik indeksli gıdalardan fazla tüketmemek.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sabonis said: Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde. sabahlari bir bulanti oluyor mu ??
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 dana22 said: meanwhile in dh.. bana bu konuyu bulur musunuz ya.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ginaly said: Black-ice said: bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler. bu muhteşem ya gayer. o kadar tuzlu değil. yer fıstığı çok olduğundan içini baymıyor da şişiko halimle bile iki tanesi kesiyor beni. abi sen elit bankacı müfettiş falan takılıyorsun ama baya çokomel+sümük+tombi cips yiyerek büyümüşsün bizim gibi. kimyan tutmuyor egzotik ürünlerle. sonra fissler tencere dyson süpürge aldım diye reklam mesajları...
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 attım ben garbageda bi yerlere linki
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?62,8377060
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 milkanın içi tuzlu alaman krakeri cikolatası var o cok güzle
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 goldbären said: bana bu konuyu bulur musunuz ya. das..
Marty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 cokomelle tombi cips guzel de, araya sumuk nerden girdi anlamadim
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 burnundan akıyor ağza o yaşlarda.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 goldbären said: ginaly said: Black-ice said: bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler. bu muhteşem ya gayer. o kadar tuzlu değil. yer fıstığı çok olduğundan içini baymıyor da şişiko halimle bile iki tanesi kesiyor beni. abi sen elit bankacı müfettiş falan takılıyorsun ama baya çokomel+sümük+tombi cips yiyerek büyümüşsün bizim gibi. kimyan tutmuyor egzotik ürünlerle. sonra fissler tencere dyson süpürge aldım diye reklam mesajları... ahah ne stalker çıktın be olm, ben halk çocuğuyum lan, müfettişliği bırakalı 1.5 yıl oldu. bundan sonra simit karper çay.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ginaly said: ahah ne stalker çıktın be olm, ben halk çocuğuyum lan, müfettişliği bırakalı 1.5 yıl oldu. bundan sonra simit karper çay. bankada inanılmaz bir açığı farkeden müfettiş yardımcısı devletin en derin adamlarına yozgat şubesinden verilen rüşvetleri tespit etmiştir. daha sonra ölüm tehditleri alan müfettiş olayların üzerine gidecek ve kariyerine mal olan... niye çıktın lan kendi audit firmanı mı açtın? Patiette®?
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sabonis said: Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum. Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde. Mançi deniyo ona halk arasında, çözümü u......uyu bırakmak
Loex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 torku nun şokeletasını nutelladan daha çok beğeniyorum ben ama yemiyorum tabikide çöp olduğu için
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 donanımhabercilere ölücü diyip sınırz ikram bedava ciğercileri dolduruyorsunuz ama :(
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Black-ice said: öff hadi viskiyi anladık, mcdonalds burger topiklerindeki anladık çikolatanın da mı elitisti varmış. tamam kardeşim bundan sonra beyaz çikolata yiyorum demem gerektiğinde çikolata yağıyla yapılmış beyaz renkli tatlı çikolatamsı yemiş yiyorum derim mutlu oldun mu beyaz çikolata seviyorsan ritter sportun kini dene, baya baya iyi http://www.nefisgurme.com/White-Whole-Hazelnut-100-Gr,PR-1569.html?gclid=CNvxlsz5n8wCFawp0wodXPwDlQ
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ya açıkçası beyaz çuklatımı katkısız tadına vararak seviyorum sade ama denerim tabi. mesela magnum beyaz efso.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 migros'ta da var 850G yazıyor: 16,75TL gibi bir şeydi... cevahir yanında NAMLI var orda da farklı gramaj 600G sanırım 12TL
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Drall said: sabonis said: Tatlı tuzlu konusu açılmışken benim first world problemimi yaşayan var mı merak ediyorum. Canım tatlı bişi çekiyor, yiyorum, ağzımda fazla bi tatlı tat kalıyor. Bu sefer canım tuzlu çekiyor, tuzlu bişi yiyorum peynir falan mesela. Bu sefer de ağzımda tuzlu bi tat olduğu için tatlı bişiler yiyesim geliyor. Zor durduruyorum kendimi. Bazen 2 saat içinde 3 kere çikolata 3 kere peynir yiyorum böle döngü halinde. Mançi deniyo ona halk arasında, çözümü u......uyu bırakmak mançiz/munchies
Öne çıkan mesajlar