Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİM 1kg Nutella

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben alacağım yurt dışı ithal olayını duyunca. Şimdi Bimden ürün almak için ne lazım. Gaz maskesi, biber gazı falan alsam işe yarar mı?
Mesaj tarihi:
"Girişte kimlik mimlik bir şey sorsunlar şu ekşisözlüktekileri cuma günü bime almasınlar bizden fazla sömürecekler bimi önlemler alınmalı!" yazan var dh'de sdfsdfdf
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

Komşumuz Yunanistana giden gelen varsa
Merenda alsın denesin.

bok gibi lan merenda saçmalamayın. 3 hafta kapağı açık kalmış nutelladan bile kötü yani. o kadar.
Mesaj tarihi:
madem entelleşiyoruz son noktayı koyiyim.

şunlardan getirtiyorum, sarelleyle karıştırınca bomba oluyor. Bu arada sarellenin bu şekersiz, gri ambalajlı olanını açın ve koklayın. buram buram fındık kokuyor. Nutella yiyen ekip direk tavuk dönerci tartışmayın onlarla

http://www.amazon.com/Trader-Joes-Crunchy-Almond-Butter/dp/B00NEUKRWO/
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

dana22 said:

fistik ezmesi diyince antep fistigi cikti beee..

şunun ekmeğe sürülenini yapsalar ya

iyi aklıma getirdin ya, amazonda varmış ben bi deneyim.

trader joe nun bir sürü sürülebilen kuruyemiş tarzında şeyi var bu arada. Kajudan tut çekirdeğe kadar.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

tahin ve pekmez kardeşler forever ya.

nutella severim ama tahin pekmezin olduğu masada işim olmaz.

kahvaltı masasına hiçbir şey koyma tahin-pekmez koy bana yeter sdfs
Mesaj tarihi:
ya kaç zamandır bakkalda migrosta gördükçe aklıma takılıyor da sonra unutuyorum. artık yeter sorucam.

toblerone'un çakması niye yok lan? her şeyi çakma olan ülker, hani toblerone'un? efsunladılar mı mayasını, nasıl olmaz aklım almıyor.
Mesaj tarihi:
Ya toblerone ben çocukken çok seviyodumda sonra sonra değişti fikrim.Beyaz çikolatalı olan bildiğin yağ kokuyo bana ama classic olan viski yanında falan güzel gidebilir onu bilemem.Bi de yurt dışında çok farklı tarzları var tobleronun onlar neden buraya gelmiyo :/
Mesaj tarihi:
geçen karfurda indirim vardı toblerone da, resmen hayalkırıklığı oldu bunca zaman sonra. içeriği mi değişti bunun noldu bilmiyorum ama eskisiyle alakası yok.
  • Yeni Oluştur...