imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 şaka şaka kız arkadaşım yok benim https://localtvktvi.files.wordpress.com/2015/08/cry.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fistik ezmesi diyince antep fistigi cikti beee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 o başka o çok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ben alacağım yurt dışı ithal olayını duyunca. Şimdi Bimden ürün almak için ne lazım. Gaz maskesi, biber gazı falan alsam işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bunun tablet şeklinde olanı vardı komşumuz Maraşlı, her gidişinde yolunu gözlerdim getirsin diye çok feci bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bimle anlastik tanesi 10 kurustan verecekmis..45 000 tl yi yatirman icin i bani gonderiyorum kavanozlar sende kalabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yurt dışından gelenler bu nutellaları beğenmiyor. Yurt dışına gidenler getirse ya sevabına neyse parası versek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dana22 said: fistik ezmesi diyince antep fistigi cikti beee.. şunun ekmeğe sürülenini yapsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yurt dışında olanlarda domuz yağı var diyolardı eğer öyleyse bim ithal satmazdı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Komşumuz Yunanistana giden gelen varsa Merenda alsın denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 varmış lan ben de seviniyodum güzel fikir buldum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 "Girişte kimlik mimlik bir şey sorsunlar şu ekşisözlüktekileri cuma günü bime almasınlar bizden fazla sömürecekler bimi önlemler alınmalı!" yazan var dh'de sdfsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 antebella ne ya. kıro musunuz kardeşim diyicem, evet kırolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Öff her ürünün sonunu da "ella" diye bitirmek nasıl kıroluk. Yapsana olm özgün bişey, antepella nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kizillelma said: Komşumuz Yunanistana giden gelen varsa Merenda alsın denesin. bok gibi lan merenda saçmalamayın. 3 hafta kapağı açık kalmış nutelladan bile kötü yani. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 benim favorim hep bu olmuştur.. nickimin sonu ella btw :p http://image.bilio.com/data/products/205062451/f-gold-340-gr-krem-fistik-ezmesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben geçen gördüm onu almadım ama iyi mi o kadar? bu butter versiyonu sanırım bide krem versiyonu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 madem entelleşiyoruz son noktayı koyiyim. şunlardan getirtiyorum, sarelleyle karıştırınca bomba oluyor. Bu arada sarellenin bu şekersiz, gri ambalajlı olanını açın ve koklayın. buram buram fındık kokuyor. Nutella yiyen ekip direk tavuk dönerci tartışmayın onlarla http://www.amazon.com/Trader-Joes-Crunchy-Almond-Butter/dp/B00NEUKRWO/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Black-ice said: dana22 said: fistik ezmesi diyince antep fistigi cikti beee.. şunun ekmeğe sürülenini yapsalar ya iyi aklıma getirdin ya, amazonda varmış ben bi deneyim. trader joe nun bir sürü sürülebilen kuruyemiş tarzında şeyi var bu arada. Kajudan tut çekirdeğe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 tavuk dönere laf yok ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 k1nJo said: tahin ve pekmez kardeşler forever ya. nutella severim ama tahin pekmezin olduğu masada işim olmaz. kahvaltı masasına hiçbir şey koyma tahin-pekmez koy bana yeter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ya kaç zamandır bakkalda migrosta gördükçe aklıma takılıyor da sonra unutuyorum. artık yeter sorucam. toblerone'un çakması niye yok lan? her şeyi çakma olan ülker, hani toblerone'un? efsunladılar mı mayasını, nasıl olmaz aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ya toblerone ben çocukken çok seviyodumda sonra sonra değişti fikrim.Beyaz çikolatalı olan bildiğin yağ kokuyo bana ama classic olan viski yanında falan güzel gidebilir onu bilemem.Bi de yurt dışında çok farklı tarzları var tobleronun onlar neden buraya gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 geçen karfurda indirim vardı toblerone da, resmen hayalkırıklığı oldu bunca zaman sonra. içeriği mi değişti bunun noldu bilmiyorum ama eskisiyle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sizinle bi 6 ay kadar bulusma toplanti icme *icma etkinlik yapilmaz hacit..gidin bi everest yapin bunye su enerjiyi filan bir yaksin sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar