bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yurtdışında baya yaygın ama TR'de bildiğim kadarıyla çok yok. bize yakın olan windowist var - 3 4 aylığına 4 kişinin çalışabileceği bir alana ihtiyacımız var. ofis tuttun stopajı, taşınma bedeli, elektrik, tadilat derken 10k'ı geçiyor. var mı bu tarz alan kiralayanlar, windowist'te ofis tutanlar? nelerinden memnunsunuz nelerinden değilsiniz?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 3-4 aylığına boş yer bulunur mu acaba genelde 1 sene sözleşme yapıyolar öyle yerlerde yazane karaköy, urban station falan var yeni yeni açanlardan kapatmak lazım bi tane, onlar da gerçi bi halt yiyolarmış gibi ucuk rakamlar çekiyor
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Başakşehir taraflarında var diye biliyorum. Kiralık ofis diye aratınca çıkması lazım.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 biz tutarsak bu civarda tutacağız ya. (windowist yani) ne kadar avantajlı ne kadar değil onun peşindeyim. bugün görüşüp teklif alacağım fakat içinde kullanan birinin yorumları önemli.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 böle şeyler mi lazım? http://turkey.enjoyurbanstation.com/tr/ http://www.workinton.com/tr
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 oha workinton tr'de var mıymış lan, maslak için onlara da sorabilirim. teşekkürler
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Hah ben de workinton demeye gelmiştim.
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fiyatları ne alemde acaba? acaba ben mi kiralasam evin bi odasını :D
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 havalar düzeldi çıkın çimlere mis gibi çalışın
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ya kondumu bilmiorm ama bir suru kiralik ofis var yani ofis icinde ofis bak link atayim karakoyde maslakta umraniyede falan birsuru yerde var bunlar http://www.kamara.com.tr/hazir-ofis/ istanbulda kullanilio baya bu hatta buyuk markalar gormsutum ben umraniye buyakadakinde bingildak said: yurtdışında baya yaygın ama TR'de bildiğim kadarıyla çok yok. bize yakın olan windowist var - 3 4 aylığına 4 kişinin çalışabileceği bir alana ihtiyacımız var. ofis tuttun stopajı, taşınma bedeli, elektrik, tadilat derken 10k'ı geçiyor. var mı bu tarz alan kiralayanlar, windowist'te ofis tutanlar? nelerinden memnunsunuz nelerinden değilsiniz?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kanyon'un yanında Pol Center'ın içinde E-Ofis var biz oradaydık 1500$ veriyorduk aylık ama yıllık anlaşma yapmışlar. Yeni çıktık. workington var hüsrev gerede de. bi de kanyon a workhaus açıldı. Regus var (sözlükte epey olay çıkmıştı)
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 urban station, workinton ve plaza cubes var bunun için. diğer küçük yerleri bilemiyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 çok var abi bu tür iş sahibinden bile dolu aylık gunluk santral hizmetli sanal ofis olarak olanda var oda veren de var aylık olarak saat verende var http://lmgtfy.com/?q=g%C3%BCnl%C3%BCk+ofis+kiralama
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ekonomik kategoride 4 kişilik oda için 9 aylık teklif 2200 usd + kdv. baya pahalı :)
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Abi ne bekledin ki? O civarda ev tutsaniz bile o rakamlar istenir 😄
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 valla 4k TL gibi bir şey bekliyordum ev tutsan dediğin ofis tutma abi zaten, bir odadan ibaret değil - koca ofis tutuyorsun. 3000-3500 civarı gayet güzel ofisler bulabiliyorsun da işte taşınma-tadilat derdine girmeyelim dedik, bu rakamlarla girmek çok daha mantıklı.
hebe58 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Arkadaşlar bir çok sanal ofis firmasıyla çalışdım. Ankara'da Office Ankyra var onları öneririm size düşünürseniz.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Arkataşlar bend e biççok sanal ofis firmasıyla çalışDım. Ankara ta OFFICE ANKYRA İLE SAKIN ÇALIŞMAYIN OFFICE ANKYRA DOLANDIRICI. Beni soyub sogana çevirtiler sened imzelatip tüm malvarlıgım ele gecirtilör keywords : office ankyra dolandırıcı , office ankyra kazıkçı , office ankyra ile çalışmayın adam soyuyorlar , office ankyra hırsız
hebe58 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Aaaa serol beymi? dayanamadım sordum kendisine zira zaten firmanın başında her zaman ofiste...Dediki daha önce "bir tanesinden senet almıştım ama zatıalisinin bir tek kirli donu vardı oda small bedendi yıksamda bana olmazdı. zaten olsada üstünde kalp felan vardı. Yakışmaz delikanlı adama"dedi. mühendis ve biyolog olmasından kaynaklı sanırım birde kendi yaptığı ve calışan makinalarından kaynaklı aldığı ödüllerdenmidir? nedir? bilemiyorum çok karizmatik adam. Workintotoş tefois felan hikaye.. Adam cidden tüm kullanıcılarının ismini biliyor tek tek. Sanırım seni ciddiye almadı kuzum. Bi karışıklık olmasın ben bu resimdeki adamı diyorum. Siteside bak bu...www.officeankyra.com.tr
Öne çıkan mesajlar