Remus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Buna görüntüden Oscar vermezlerse çok ayıp olur. Leonardo olayından daha büyük şike olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bugün gittim. mükemmel olmuş. çizgi romanlardaki tadı genel seyirciye sunmayı hakikaten iyi biliyor Marvel. urban fantasy temasını etkili biçimde yaratmış. hele o girişteki sahnede kendimden geçtim diyebilirim. Sanctum Sanctorum'u da gördük. sembolüne kadar tam olarak yaratmış adamlar. leziz. bunun çizgi filmi vardı, World Of Darkness hissini (yaratıklar felan da vardı orada) biraz daha iyi yedirmişti sanki. ama burada tamamen büyücüler arasındaki ilişkiye odaklanmış ve "büyü" konseptini daha iyi sunmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 eh/10 Yine aşırı safe marvel filmi. Her visual olarak "aa" yaptıran sahneler film ilerledikçe hem çok tekrar baglamış hem de çizgiromandaki potansiyeli patlatamamış. Paso inception izliyorum hissi uyandırdı bende malesef. Hani hayvan gibi çevre manipülasyonu yapıyolar ama context yok anlatabildim mi? "BAKIN ŞİMDİ ŞEHRİ TEPETAKLAK EDİCEM, NİYE DİYE SORMAYIN, EDİYORUM. Herkes yer çekiminden bagımsız ama yine de ters çevirdim, gg. Lakin sonra gidip yine adama melee saldırıcam." Böyle olacagını biraz tahmin ediyordum da biraz daha LSD şeyler bekledim. Plot'a girmiyorum, Winter Soldier'dan beri DÜNYAYI KURTARDIK dısında bi hikaye çıkaramadı marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 kurtarmasınlar mı dünyayı ölelim mi hepimiz? düşüncesiz ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 son fight asdasfdfa dormammuyla olan olay tam bi wizard fight ı idi bug bulup abuse etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Çizgi roman hikayesi "dünyayı kurtardık"tan başka ne olacağıdı. Marvel den bahsediyoruz, edgelord Vertigo falan değil nihayetinde. Tüm Marvel çizgiromanların konusu aynı işte: Fight the baddie of the issue/arc. Böyle eleştiri olmaz olsun. Ha niye döndürüyor konusu; Bir kere güzel gözükmesi niye yetmiyor böyle bir filmde İkincisi de spell atabilecek dengeyi sağlamasını engelliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn said: eh/10 Yine aşırı safe marvel filmi. Her visual olarak "aa" yaptıran sahneler film ilerledikçe hem çok tekrar baglamış hem de çizgiromandaki potansiyeli patlatamamış. Paso inception izliyorum hissi uyandırdı bende malesef. Hani hayvan gibi çevre manipülasyonu yapıyolar ama context yok anlatabildim mi? "BAKIN ŞİMDİ ŞEHRİ TEPETAKLAK EDİCEM, NİYE DİYE SORMAYIN, EDİYORUM. Herkes yer çekiminden bagımsız ama yine de ters çevirdim, gg. Lakin sonra gidip yine adama melee saldırıcam." Böyle olacagını biraz tahmin ediyordum da biraz daha LSD şeyler bekledim. Plot'a girmiyorum, Winter Soldier'dan beri DÜNYAYI KURTARDIK dısında bi hikaye çıkaramadı marvel. Aynen. Film basarili ama gene de hayal kirikligi yasatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Film olmus Bundan daha iyisini beklemek haksizlik 10/10 kino mu olacagidi? Citir cerezlik flick iste gorevini yapiyor eglendiriyor sasirtiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Kendisini sadece ismen tanırım, okumuşluğum yoktur. Filme de çok bir beklenti olmadan, "Marvel filmi geldi, gidilir" deyip gittim. Dolayısıyla beklenmedik şekilde iyi çıktı. Görselliktir, karakterdir çok iyi. Tek eksik işte dendiği gibi inception fantasy'e fazla abanmışlar, o da hikaye kurgusunda normal heralde. Kısaca taş gibi film olmuş. bug abuse fight bayağı iyiydi. Hakikaten büyücülük konsepti orada oturmuş. Film boyunca adam saati tamir edecek, o da ellerini ve ilişkisini de düzelttiğine metafor olacak diye bekledim, üçünü de yamuk yumuk bıraktı adam. Ha, bir de iki tane after credits vardı, ikincisi iddialıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 quixef said: Çizgi roman hikayesi "dünyayı kurtardık"tan başka ne olacağıdı. Marvel den bahsediyoruz, edgelord Vertigo falan değil nihayetinde. Tüm Marvel çizgiromanların konusu aynı işte: Fight the baddie of the issue/arc. Böyle eleştiri olmaz olsun. Ha niye döndürüyor konusu; Bir kere güzel gözükmesi niye yetmiyor böyle bir filmde İkincisi de spell atabilecek dengeyi sağlamasını engelliyor Hayatımda Hiç Çizgi Roman Okumadım: The Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Strange disinda karakterler pek iyi islenmemisti bence. Hele o Mordo hic olmamis. Bilmiyorum. Ben hic benzetemedim. Dormammu'dan kurtulma sahnesi baya basariliydi ancak. Sapka cikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 müzikleri zayıf ve yetersiz tek solo marvel filmi gibi geldi bana. guardians of the galaxy soundtrack bile efsaneviydi. tilda swinton mükemmel oynamış,efektler biraz daha loop olmasaydı iyiydi hani 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn said: quixef said: Çizgi roman hikayesi "dünyayı kurtardık"tan başka ne olacağıdı. Marvel den bahsediyoruz, edgelord Vertigo falan değil nihayetinde. Tüm Marvel çizgiromanların konusu aynı işte: Fight the baddie of the issue/arc. Böyle eleştiri olmaz olsun. Ha niye döndürüyor konusu; Bir kere güzel gözükmesi niye yetmiyor böyle bir filmde İkincisi de spell atabilecek dengeyi sağlamasını engelliyor Hayatımda Hiç Çizgi Roman Okumadım: The Post Marvel Unlimited üyesiyim, gelmişini geçmişini okudum. I find your lack of a neckbeard...disturbing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Abi süper kahraman filmi işte "dünyayı kurtardık olmasın artık" yorumu saçma biraz. izleyebileceğin en farklı süper kahraman filmi Watchmen, onda bile bir kurtarma var. Ne bekliyordunuz ki yani? Son zamanlarda izlediğim en iyi Marvel filmiydi benim için. Ant-man gibi artık "adam yeteneği kabul etmez, başarılı olmaz, sonra bu yeteneği & gücü veren adamın kızından hoşlanır, gazla kabul eder, savaşır & kazanır sonunda kızı götürür" plotundan birazcık sıyrılmışlar. Diyaloglar da gayet güzeldi. Kassan azıcık felsefe bile var filmde. Ama Marvel filmi sonuçta, illa adam süper kahraman olduğu için dünyayı kurtaracak abi ne bekliyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 quixef said: xunn said: quixef said: Çizgi roman hikayesi "dünyayı kurtardık"tan başka ne olacağıdı. Marvel den bahsediyoruz, edgelord Vertigo falan değil nihayetinde. Tüm Marvel çizgiromanların konusu aynı işte: Fight the baddie of the issue/arc. Böyle eleştiri olmaz olsun. Ha niye döndürüyor konusu; Bir kere güzel gözükmesi niye yetmiyor böyle bir filmde İkincisi de spell atabilecek dengeyi sağlamasını engelliyor Hayatımda Hiç Çizgi Roman Okumadım: The Post Marvel Unlimited üyesiyim, gelmişini geçmişini okudum. I find your lack of a neckbeard...disturbing. Bu durumu daha da vahim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Xunn film gayet guzeldi hatta superdi. Haksizsin. Ya da son bir kac kez daha hakli ol. Evlenince olamayacaksin simdi. Acidim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ya illa herkesin güzel dediği şeye kulp takacak, en son Interstellar da bir ilgi çekti böyle ellemeyin işte Edited to add: BRAVONOLAN R A V O N O L A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 xunn said: Lakin sonra gidip yine adama melee saldırıcam." niye bu kadar melee olduğunu ben de anlamadım. biraz daha pewpew bekliyodum ben. Bi de adam o kadar arrogant filan diildi ya. öyle hayat kurtaran cerraha "eyvallah abi sana yakışıyo" derdim ben. gerçek hayatta hiçbi bok beceremeyip o kadar ukala olan bi sürü tip biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Abi xunn burda hakli ya. Film genel olarak guzeldi de, o kadar artifact var o kadar buyu var, millet birbirinden kosarak kaciyo. Yapmayin gozunuzu seveyim. edit : bi daha gider bi daha izlerim ama. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Filmin güzel olmasi elestirilemeyecegi anlamina gelmiyo. Aslinda kusursuz olabilirmis. Bala döte kazanilan bi ton dövüs, büyücülerin büyü yapmamasi gibi bi ton noktada üzdü beni. Dr Strange'in büyü yaparken kendine has abartili cümlelerine de yer verilmemesi sevindirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Film ortalama marvel filmiydi, burada da herkes ıslanmış. Gerçi gayet normal semi-nerd ortam. Bir de en ufak eleştireni linç ediyorsunuz lul. Psikolojik sorunlarınız var harbi sdf *taunted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bence efsaneydi bugün izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 di said: Abi xunn burda hakli ya. Film genel olarak guzeldi de, o kadar artifact var o kadar buyu var, millet birbirinden kosarak kaciyo. Yapmayin gozunuzu seveyim. edit : bi daha gider bi daha izlerim ama. hehe Adam buyuye inanmiyor, Buyu yapmaya basliyor, Yaparken bile inanmiyor spell diye bisey olduguna sdf klasik Marvel filmi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 sanssizsansli said: Film ortalama marvel filmiydi, burada da herkes ıslanmış. Gerçi gayet normal semi-nerd ortam. Bir de en ufak eleştireni linç ediyorsunuz lul. Psikolojik sorunlarınız var harbi sdf *taunted Korkma panpa arkandayim ben de begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 eglenceli, ortalama bi film. izlerseniz harbi eglenirsiniz ama kacirirsaniz da uzulmeyin. gorsellik bol, benedict iyi, iyi, kalaninda bir sey yok. time trap kismi iyi dusunulmus. gucsuz kaldigin ve yetemedigin bir varligi time trap ile gecmek. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Öne çıkan mesajlar