Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Boku no Hero Academia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

5

of tokoyami çok iyi kurtardı, helal olsun. tam bir batman. bakugo da şaşırttı kafasını kullanarak. orumayto todorokonin babasını bozmuş galiba lol.

Mesaj tarihi:
Bölümler ne kadar dolu dolu ya.

Todoroki ile kapıştıkları freeze frame sahnesinde böyle bölüm biter mi lan böyle kesilmez diyordum ki, bi baktım bölümün yarısındaymış. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum resmen.
Mesaj tarihi:
ahah ben de aynısını dedim o sahnede, çok kızacaktım.

midoriya takımı çok iyi ya, summonlı batman, superman, ironwoman, uraraka kime uyuyor bilemedim gerçi ama o da güçlü.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bölümler bayağı gaz gidiyor yalnız, gereksiz yere uzatmayınca sulandırmayınca filan muhteşem.

Yan karakterler filan da çok iyi ya. Özellikle Hatsume mükemmel. Kadroda kalıcı olsun pls ya.

8

Uraraka şu Bakugo hıyarının ağzını kırsa çok sevinicem yalnız.

Mesaj tarihi:
evet güzeldi bu haftaki maçlar, charlar da iyi. hatsume çok güldürdü, kalıcı olsun bence de lol. todoyoki a dark knight.

URARAKA İKEEEE PIRASUUUU ULTURAAAAAAA!!!!!!
Mesaj tarihi:

ochako vs bakugo

dj haklı, benim de gönlümde ochako aldı. dekü bağışıklık kazandırdı bakugo'ya akıl kullanma konusunda. :/

mendebur, aman endevur da vilyan gibi iş çıkracak sanki ileride.

Mesaj tarihi:

uraraka bakugou fightı

Saçma olmuş. Kızı billurlu göstericem diye... O kadar insana çaktırmadan gökyüzünde moloz biriktirmesi, o süre zarfında suratına suratına gelen patlamlardan hiç etkilenmemesi falan asdfs

Yeni bölüm hızlı girdiler, midoriya vs todoroki final olur diyodum. Demek dramı kacchan vs midoriya üstünden döndürecekler.
Mesaj tarihi:
Abi böyle saçmalık mı olur

Araya hoca giriyor çocuk dışarda kalıyor ve öbürü galip ilan ediliyor wtf? ahaha

midoriyanın annesi okul müdürüne şikayete gitmeli! xd

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

yok daha sonrası da olacak bence. güzel akıp gidiyor ya.

birde LAN!

ahah şu yüze ben de dönüp iki kere baktım, çok iyi özetledi sahneyi. şahane yapmışlar.

midoriya şonen daha mada mada. önümüzdeki maçlara bakacağız.

• Yeni Oluştur...