yumy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Yetiştim size nininini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 openingler naruto tier başarılı bu arada, 2. openingin full versiyonu çıktı mı? Bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 aynen op çok iyi, malesef daha çıkmadı tarihide belli değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 5 of tokoyami çok iyi kurtardı, helal olsun. tam bir batman. bakugo da şaşırttı kafasını kullanarak. orumayto todorokonin babasını bozmuş galiba lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Bölümler ne kadar dolu dolu ya. Todoroki ile kapıştıkları freeze frame sahnesinde böyle bölüm biter mi lan böyle kesilmez diyordum ki, bi baktım bölümün yarısındaymış. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ahah ben de aynısını dedim o sahnede, çok kızacaktım. midoriya takımı çok iyi ya, summonlı batman, superman, ironwoman, uraraka kime uyuyor bilemedim gerçi ama o da güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bu shounen animelerde pompalanan gazin haddi hesabi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2. sezonu hic begenmedim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 midoriya shounen! midoriya shounen! bakugo shounen! ver shounene gazi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 midoriya şonen şöyle hulk gibi elllerini çarpıştırıp şokuyla uçur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 turnava arcları haftalık izlendiğinde hiç çekilmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Bölümler bayağı gaz gidiyor yalnız, gereksiz yere uzatmayınca sulandırmayınca filan muhteşem. Yan karakterler filan da çok iyi ya. Özellikle Hatsume mükemmel. Kadroda kalıcı olsun pls ya. 8 Uraraka şu Bakugo hıyarının ağzını kırsa çok sevinicem yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sonuna kadar mücadele edecek öyle anlaşılıyor ama çok zor ya o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 evet güzeldi bu haftaki maçlar, charlar da iyi. hatsume çok güldürdü, kalıcı olsun bence de lol. todoyoki a dark knight. URARAKA İKEEEE PIRASUUUU ULTURAAAAAAA!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ochako vs bakugo dj haklı, benim de gönlümde ochako aldı. dekü bağışıklık kazandırdı bakugo'ya akıl kullanma konusunda. :/ mendebur, aman endevur da vilyan gibi iş çıkracak sanki ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 uraraka bakugou fightı Saçma olmuş. Kızı billurlu göstericem diye... O kadar insana çaktırmadan gökyüzünde moloz biriktirmesi, o süre zarfında suratına suratına gelen patlamlardan hiç etkilenmemesi falan asdfs Yeni bölüm hızlı girdiler, midoriya vs todoroki final olur diyodum. Demek dramı kacchan vs midoriya üstünden döndürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 yok daha sonrası da olacak bence. güzel akıp gidiyor ya. birde LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 oha. mükemmeldi bu bölüm. çıtayı bu kadar yükseltmesinler ya, sonra beğenemiyoruz hiçbirşeyi. yazık oldu midoriya shounene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bişekilde geri gelecek o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Abi böyle saçmalık mı olur Araya hoca giriyor çocuk dışarda kalıyor ve öbürü galip ilan ediliyor wtf? ahaha midoriyanın annesi okul müdürüne şikayete gitmeli! xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Dragonfire said: yok daha sonrası da olacak bence. güzel akıp gidiyor ya. birde LAN! ahah şu yüze ben de dönüp iki kere baktım, çok iyi özetledi sahneyi. şahane yapmışlar. midoriya şonen daha mada mada. önümüzdeki maçlara bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 hepsini capturelayamadım ama millet böyle O.o moddayken bunun bu suratı baya iyidi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ayakları buzladığı için kazandı pezemenk. Bence draw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Off cok iyi bolumdu. Angut midoria, todorokiyi dusunucegine macini kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 once dov sonra adam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar