KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 bu vigilante spin-offu takip ediomusunuz o da baya iyi gidiyo emekli albay daredevil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Anime mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 op ed değişti. kostüm ve ultilere çalışıyorlar. haftaya test var ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 yeni op daha iyi, yeni ed daha kötü, onun dışında iyi bölümdü power up için. op bitişinde hagakure'ye koptum, ona keşke biraz daha rol verilse. dark knight (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Yeni OPyi ben de sevdim. ED de fena değil. Hagakure MC olabilir gerekirse, hem bütçe problemi filan da kalmaz :p Hero kostümünün eldivenler/botlar hariç full nude olması konusuna hiç girmeyelim tabi :p https://i.0imgur.com/QdLOwPq.png Hatsume geldi bir de, çok iyi oldu. Serideki en iyi karakterlerden, screentimeının artması lazım mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 seri devam mı ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 holy moly https://www.youtube.com/watch?v=Wl7pKRwcuso&t=0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Yuki Hayashi allah statüsüne oturdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 yeni charlar da geldi, güzel başladı bu arc. ms joke (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Hatsume aynen böyle her bölüm screentime alsın pls. 1-2 dk bile yeterli. Ms.Joke x EraserHead OTP Daha yeni karakterleri tanıttıkları sırada Ms.Joke öyle aa söylemedin mi filan diyince anladım herkesin bizim ekibe bodoslama dalacağını ahahahah. Sınav filan diyince durgun geçer diyordum ama tournament arcından filan daha iyi olacak gibi gözüküyor, aksiyona doyarız yine. Şu da kenarda dursun https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a0KDG5B_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Sam said: https://i.pinimg.com/originals/fe/0f/72/fe0f7298cffeabe5b90cf3382244e0f5.jpg ABI AHAHAHAHHAHAH. bunu simdi gordum kacirmisim. cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 deku'nun native quirk'i yandere magnetism, doktorlar tespit edememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 aahahahha iyi tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 22 Yok değilmiş, peşindeki yandere sayısı 1 hala :p Yalnız Toga'yı konuya bayağı iyi bağladılar. Quirkinin kanla alakalı olduğunu belli etmişlerdi önceden ama Stain gibi filandır sanmıştım ben. Bu şekilde dahil etmeleri bayağı başarılı olmuş (tu) Şu Bakugo'ya da gıcığım, Deku şunun ağzını kırsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 22 arka arkaya 2 yandere birden dikkatimi çekmişti ama gene de sürpriz oldu, beklemiyordum bunu. gerçek camie var mıydı yoksa en başından beri mi bunu yapıp akademiye yazılmış acaba, göreceğiz herhalde. dekü bakago'yu nihayet bir dövsün nihai olarak ama naruto vs sasucke'in çatı savaşına bağlamaz umarım sonucu. tövbe etsin artık. geçen bölümde orca kapışması da fena değildi ama imana geldiler neyse ki bu bölüm, bakago kadar uslanmazı yok neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Kıllı adam konuşurken Camie son 3 gündür bi tuhaf davranıyor dedi, yani Toga kaçırmıştır onun yerine geçmiştir herhalde. En başından beri akademiye yazıldığını sanmıyorum. Dekuyu daha yeni, Training Campta hedef seçti kendine. Onun öncesinde bir okula sızma ihtiyacı duyacağını sanmıyorum. -ki sızacak olsa Deku'yla tanışmadan önce bile U.A.'e sızardı League of Villains'ın hedefi diye. Bir de normal kıyafeti da sailorfuku style, ortaokul öğrencileri giyiyor genelde onu. Ama tabi hala öğrenci mi, yoksa orta terk filan mı onunla ilgili bir şey söylemediler hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 hoaydooaa bu işin sonu hiç öpüşüp barışacaklarmış gibi durmuyor. eraser gelsin tepelerine vursun birer tane, dönsünler yataklarına. ayrıca ben camie'den şüphelenmiştim çünkü training camp'te bi tek uraraka'nın kanını alabilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 azını burnunu kırsın olsun bıtsın opusucek koklasıcak bısı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 ağzını kırdığımın bakugosu. big three kim ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 İyi bağladılar neyse. Ya ama bakugonun yerinde olsam midoriyayı bende ezerdim. Tam bir mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 neyse sasuckeye bağlamadı çok şükür, bu angst sürecini aşmıştır umarım nihai olarak. üçlüyü daha görmedik herhalde ya, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Bakugo angst elemental, süreci atlatması diye bir şey söz konusu değil. sezonun bitmesine 2 bölüm kala yeni karakter mi tanıtacaklar? bi arca başlayıp yarıda kesmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 abı ıste mal rıval karakterlerde all mıght gıbı sasukeden buna gecmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 sezon 4 ün haberinde verdiler. meh bir bölümdü ama izletti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 iyiydi ya, sevdim tenten mirio'yu. o quirk'i kullanış şekli filan çok iyiydi bence. yapmaya devam ediyor olmaları da süper. şahane sezondu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar