Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Admin cinsiyetçi küfür kullanırsa cemaat altına şeaparmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kullandigim sozcugun gittigi yer gayet belli de yine de editledim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Magazada hepsi olmuyor iste. Bi de modellerin isimleri cok uzun aklimda tutamjyorum bildigin calismak lazim ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hangisi iyi görünüyorsa gözüne onu al, ben de bilinçsiz tüketiciyim, biraz arayayım, hangi özellik vs diye bakınayım dedim, yaşlandım. o yüzden düz öneri vereceğim. benim önerilerim ; - oled ler, kontrast oranı gayet güzel. - 3 boyut işi hakkaten çok kullanılmıyor, gerekli değilse alma, - 4k yaygınlaşana kadar 4k almaya da gerek yok, ps4 ün 4k desteklemesine daha var. sırf film için değmez. - görsel olarak da beğenmek istiyorsan, yani öyle ekstra bir beklentin varsa, curved ler harika görünüyor. öyle dede gibi philips alma derim. teknik öneri değildir, kendi satın alma sürecimden çıkma tecrübe. ~ imla ve düzenleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 büyüğünü al diye bişey yok izleme mesafesi ne kadar ? optimum tv büyüklüğünden büyük alırsan gözlerin sürekli hareket eder ayrıntı yakalicam diye köşelere sürekli, hem yorar hem keyif alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Buyuk yalan o insanlar gidip fazla para daha kucuk ama teknolojik tv ler alinsin diye uydurulmus bisi. alisma suren 10 saniye falan. Eger elini( bak el diyorum kol degil) degecek kadar yakin degilse istedigin tv yi al. Zaten salonunun duvari bellidir, belli bi boyuttan sonrasi sigamayacagi icin optimum ollayi biraz tras. bende 55 inch var. Salonda once uzaga koymustum. Sonra delimiyim yakina oturayim dedim. baya yakina tasidk koltugu falan. 3 normal adimda ulasiyorum tv ye. Simdi alistigim icin buna 60inch alirim falan diorm bi sonrakine. Buyuk al sen. Bizim kedi bile memnun o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hee büyük yalan asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 LG hem panel hem WebOs olarak gayet güzel aletler tavsiye ederim IPS ekran. Samsun biraz daha parlak geliyor bana ama onun da smartı iyi. Plazma bulabiliyorsan film takıntın varsa plazma bakabilirsin öyle hipsterlar mevcut :D Paran varsa Sharp akar ^^ 4k curved vs bulaşma. Böyle grafikler herbiyerde var. Büyük Tv ile normal yayını izleyeceksen yakın mesafe hüsran yaşarsın. HD izlersen akarsın vs vs. http://i.rtings.com/images/optimal-viewing-distance-television-graph-size.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Sharp in üst modellerini tr ye getirmiyorlar hatta avrupaya bile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 oturma açısı da önemli. bar taburesine oturup izlemekle yer yatağından izlemek de değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi tv alıp bide çok yükseğe falan asmayınız sakın. tv merkezi 105-110 cm arası olmalı. koltuk yüksekliğine göre. oturunca tam göz hizanıza gelmeli tv merkezi. yatak odasında yatarak izlicekseniz yukarı asabilirsiniz, bakıyorum adam öyle bi asmış ki tv'yi sanki ayakta izlicek. teknik servisler falan da anlamıo, sakın onlara bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Selam, Plasmaya alternatif film izlemelik hangi teknoloji var şu anda? Bende Panasonic GT50 var ve bozulacak diye korkuyorum :P OLED falan deniliyor ama o da yeteri kadar parlak değil denilmiş. Smart hiç önemli değil, görütü en önemli kriter. Über fiyatlı da olmasın tabi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Smart'ın olayı app'leri mi yoksa kamerası, sesle/hareketle komuta edilebilmesi mi? Samsung smart tv'ler app konusunda baya aptalmış çünkü. Youtube, skype, spotify(only pre) dışında işe yarar birşey yok. Samsung app market çok kısıtlı ben baya sopcast falan akarım diyodum smart olunca ama yalanmış. Lg'de falan durum ne bilmiyorum ama ben de alacağım zaman kriterlerimi sadece boyutu+4k olmasıyla kısıtlamaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Benim anlamadigim birsey var. 4k veya hdtv almam neden view distance im degistiriyor? Izleyecegim sey film sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Cozunurluk yukseldikce daha yakin izlemek gerekiyor. Sd yayini yakindan izlersen camur olur pikseller gorunur mesela uzaktan izlemen gerekiyor. Ayni sekilde hd yi de uzaktan izlersen pek zevk alamazsin onun olayi yakin net ve canli göruntu. Tv boyutunu olaya katmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Ama ben 4k tv alip hd izleyeceksem degisen bisi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 view distance çözünürlükteki detayları algılamayı etkiliyor. 4-5 metreden izliyorsan 1080p ile 4k rip arasında bi farkı algılayamıyorsun mesela 50' bi tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bu arada showroomda deneyecekseniz, bazı showroomlarda gösterilen aletlerin işlemcileri daha güçlü oluyor, showroomda gördüğünüz alet eve geldiğinizde potato çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 fizban said: Ama ben 4k tv alip hd izleyeceksem degisen bisi yok? Isin icine scaling girince olay sadece vieweing distance olmuyo. Ureticinin scaling algoritmasi kotuyse nerden izlersen izle bok gibi gorunuyo. LG super les mesela gozumde o konuda. O yuzden once ona bak sonra viewing distance dert et bence. Bu arada 1080p 55" gayet guzel izleniyo 3 metreden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bos verin acip kitap okuyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 MrLevie said: bu arada showroomda deneyecekseniz, bazı showroomlarda gösterilen aletlerin işlemcileri daha güçlü oluyor, showroomda gördüğünüz alet eve geldiğinizde potato çıkabiliyor. Abi cok inanamadim buna ya. Yazilip cizilmis bisey mi bu yoksa sadece senin gozlemin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 islemciler daha guclu oluyor degil bence..daha cok o cihazda daha guzel gorunebilecek ayarlar ve uygun demo secimi.. daha once teshir tv u almisligim var..hic ole kanatli vs de degildi ..teshir tv almanin artisi..olu piksel bombeli panel calismayan ozellik vs ihtimalinin azalmasi..evde ne yapacaksan neye bakacaksan gec karsina kurcaladikca kurcala sonra al gotur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 MrLevie said: bu arada showroomda deneyecekseniz, bazı showroomlarda gösterilen aletlerin işlemcileri daha güçlü oluyor, showroomda gördüğünüz alet eve geldiğinizde potato çıkabiliyor. bi de alan yetkilisi sıfatıyla yazmış bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 oled full hd olursa 3d ve android hah birde curved olmayacak. bu özellikte tv var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar