neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 di said: Anhora said: Amaçsız ve inançsız yaşayan insanlara üzülüyorum, cidden. Derin boşluklar yaratır bu his ruhunuzda. Sonuçta elinize geçen ne? Boşa harcanmış bir ömür. Neyse ki reenkarnasyon var. Amac ile inanc alakasiz seyler. Amacini inancin yonetiyosa baya sakat. Inanc hayatla basa cikamayan insanin kendini kandirma yontemi. Her basarisiz oldugunda, her dolandirildiginda "ya sabir" cekmek icin bahanesi. Yas ilerledikce daha cok anlasiliyo boyle seyler, zamanla fikrin degisir muhtemelen. Geçenlerde de anhora trip atıyordu "benim nickimin yerine di yazsaydı böyle demezdiniz" diye. Şu iki post her şeyi özetlemiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 tam intaar bombacısı profili var bu adamda hiç beyin yıkamaya gerek yok hatta zorlasan bombaların parasını bile alırsın adamdan sal gitsin sonra patlar bu bi yerlerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 gezegencek cok onemliyiz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ama bu dunyaya bi gelis amacimiz olmali!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Yani evrene baktigimizda muhtemelen karinca gibiyiz. Evrendeki diger canlilar tarafindan iplenmeme nedenimizin o oldugunu dusunuyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak. Sonucta bir karincayi gormeye Japonya'ya gitmezdiniz degil mi. Basit bir ornek. Muhtemelen belli zihinsel ve fiziksel evrimleri gecirdikten sonra daha "significant" bir varlik olacagiz. Ne kadar surer bilemem. Su an muhtemelen baya gerideyiz sfds. Ben yine de canlilar arasi etkilesim, for a greater good tarzi bir olaya inaniyorum. Ilerleme var, bu arada geriye gidiyor gibi gozukse de var. Insan zihinsel olarak da cok gelisiyor kim bilir bundan yuzyillar sonra cok farkli insan nesilleri cok farkli yorumlayabilir olaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 di said: Anhora said: Amaçsız ve inançsız yaşayan insanlara üzülüyorum, cidden. Derin boşluklar yaratır bu his ruhunuzda. Sonuçta elinize geçen ne? Boşa harcanmış bir ömür. Neyse ki reenkarnasyon var. Amac ile inanc alakasiz seyler. Amacini inancin yonetiyosa baya sakat. Inanc hayatla basa cikamayan insanin kendini kandirma yontemi. Her basarisiz oldugunda, her dolandirildiginda "ya sabir" cekmek icin bahanesi. Yas ilerledikce daha cok anlasiliyo boyle seyler, zamanla fikrin degisir muhtemelen. internet çok acayip bişey ya, şu iki düşünce ve yazı arasındaki seviye farkına bak, ama internet bunları bir araya getiriyor. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Sotto said: Yani evrene baktigimizda muhtemelen karinca gibiyiz. Evrendeki diger canlilar tarafindan iplenmeme nedenimizin o oldugunu dusunuyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak. Sonucta bir karincayi gormeye Japonya'ya gitmezdiniz degil mi. Basit bir ornek. Muhtemelen belli zihinsel ve fiziksel evrimleri gecirdikten sonra daha "significant" bir varlik olacagiz. Ne kadar surer bilemem. Su an muhtemelen baya gerideyiz sfds. Ben yine de canlilar arasi etkilesim, for a greater good tarzi bir olaya inaniyorum. Ilerleme var, bu arada geriye gidiyor gibi gozukse de var. Insan zihinsel olarak da cok gelisiyor kim bilir bundan yuzyillar sonra cok farkli insan nesilleri cok farkli yorumlayabilir olaylari. Bütün bu görülebilir uzayı yaratan Big bang'in de küçücük bir noktadan ortaya çıktığı varsayılıyor. Simbiyotik ilişkiyi suistimal ediyor şu anki toplumlar. O yüzden insanların birbirlerine güvenleri kolay oluşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Varsayiliyordu. Kulaktan dolma, bilmem kac senelik guncel olmayan argumanlarla, dahasi hakim olmadiginiz argumanlarla gelmeyin, uzulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Neyseki artık bilim&teknik'te değiliz, üzmek için uğraşmaya değmez sdf newton diye bi adam varmış aslında, onu da bi şeyapsan çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 safsdfsdfasdf konu dışında kalsaydı bari. şu an hiçbir tartışılabilirliği kalmamış topakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anlayışsızlık tartışmamıza engeldi zaten :) Ben de neden açılmıyor böyle konular diyordum. Öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 knayt online a açsan çok farklı olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 patinin elitist beyinleri hep orda takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anlayışsızlık engel değil, cehalet engel. Burada tartışmaya çalıştığın insanların çoğu ülke ortalamasının bayağı üzerinde. Senin bu metafizik, ruh, allah gibi aklına takılan konuları taa lisede düşünüp geçmişler. Sorun okumamakta; okusan, merak etsen, nasıl bir evrende yaşadığını anlamak istesen kaynak çok fazla. Bu kaynaklardan bilgi edinmek yerine, oturduğun yerden düşünerek bir yerlere varmak 15. yy kafasına denk geliyor malesef. Çok yorulmadan her şeyin cevabını öğreneyim dersen din var işte, git inan istediğin gibi. Ama bir şeyin doğrusunu bilmek istiyorsan izleyeceğin yol belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 maymunun yemeyeceği scami yiyen adama laf mı anlatıyorsunuz abi gülün geçin anhoranın yine şansı dengi bir yerde dünyaya gelmiş olması, biz napalım eykü her gün çomarlarla dans etmekten iflahımız kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 oturduğu yerden düşünmeye determinizm diyorlar bu arada. türkçe karşılığı da tehaddüsiye veya sezgicilik. hani oturacaksanız ona da güzel bir kılıf takabilirsiniz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ruha inanan adam yazdıklarını okuduktan sonra inanmaz abi zaten sen her şeyi islami düşüncelere yamamaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 E yuh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anhora said: Ama bütün kainat boşuna yaratılmış olamaz. Göremediklerimizin bir amacı varsa, biz boşuna yaratılmış olamayız. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Yazdıklarını okuyunca aklıma modern olmaya çalışan baş örtülü anhora teyze geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 daha çok okeye dönen eli tesbihli anhora dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 anhora bitmis okeye donuyor tililililillilili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=E_qvy82U4RE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Auril said: daha çok okeye dönen eli tesbihli anhora dayı anhora temsili; (herhangi biri) https://pbs.twimg.com/media/CYxmOOEWkAAxhtK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Elinde beş benzemezle rest çeken de bendim. Saydırın saydırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar