dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 hayır 20 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 20 nisan cuma zaten ??????***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 oyun cuma çıkıyor deyince, bu cuma diyor algısı yarattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 çok kararsızım çıkış fiyatını mı ödesem bi kaç ay indirim mi beklesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 dreagloth said: oyun cuma çıkıyor deyince, bu cuma diyor algısı yarattın hayır 20 nisan cuma’ya denk geliyor o yüzden haftasonu oynarım diyor işte öff bişeyi de anlasan kolumu kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bombilo said: çok kararsızım çıkış fiyatını mı ödesem bi kaç ay indirim mi beklesem. 3 ay falan indirim görmez ya. Anca sonbaharda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Saeros said: dreagloth said: oyun cuma çıkıyor deyince, bu cuma diyor algısı yarattın hayır 20 nisan cuma’ya denk geliyor o yüzden haftasonu oynarım diyor işte öff bişeyi de anlasan kolumu kesicem Bilal title'i yakisir valla sdfafs Black friday'de indirim görür en erken (bu cuma degil kara cuma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 lan hadi o espri yapıyor, sen neden atlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ben de bu cuma çıkıyor diye anladım. öte yandan bi kasa bira'dan sonrasını okumamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=uVKJsVEWdlM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 İyi güzel görünüyor ama baya iyi saklanıyor oyun hala bence. 20+ saat o açı ve balta ile sıkmadan bitmez gibi abi. İlk kurşunu attım hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 İnceleme puanları çılgın atıyor Game Informer 9.75 Polygon 10 Gamespot 9 IGN 10 Eurogamer "Recommended" Venturebeat 90/100 Push Square 10 Easy Allies 10 Destructoid 10 God Is A Geek 10 Metro 9 MC 94 (68 inceleme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 GOTY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 pre order basayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Hiçbir GOW oyunu oynamadığım için buna da başlamak istemiyorum. Keşke Kratos Collection falan çıkarsalar PS4'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 ilk üçü var, al bitir 20 sine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sadece 3 var ya 1-2 ps4'te var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 hmm collection olarak ps3 te olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 collection olarak ps3 te GoW 1 - 2 - 3. PS4 de oynayabilirsin. Oyunu alınca çalıştırır mı bilmem ama aylık ödemeli bi sistemi var, onu yüklersen akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 preorder'ın bir avantajı var mı yoksa sadece ekstra kozmetik şeyler mi veriyo? 209 lira çok ama zaten indirimde görmez bu kolay kolay. önümüzdeki ay alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 mokoko said: preorder'ın bir avantajı var mı yoksa sadece ekstra kozmetik şeyler mi veriyo? 209 lira çok ama zaten indirimde görmez bu kolay kolay. önümüzdeki ay alayım diyorum. "kalkan" veriyor abi sdsfa eski oyunlar olsa işimize yarardı belki de, şimdi zaten yanımızda çocuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 preorder'ı bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 god of war'lu bundle bekliyorum ben ama oyun ciktigi gibi cikar mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 applev0dka said: mokoko said: preorder'ın bir avantajı var mı yoksa sadece ekstra kozmetik şeyler mi veriyo? 209 lira çok ama zaten indirimde görmez bu kolay kolay. önümüzdeki ay alayım diyorum. "kalkan" veriyor abi sdsfa eski oyunlar olsa işimize yarardı belki de, şimdi zaten yanımızda çocuk var asfdsadfsadf tamam abi ozmn preorder vermiyorum ya. madmax oynarım bu ay sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 pc ye ne zaman çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar