pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 gitmis en cirkin bikinili isveclileri bulmusun la bu ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 benim standart bu hacı, sen koy madem dflşksfhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 isvecli dedigin beyle olur qanq http://i.imgur.com/0tA8MFq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bu ne abi tahta fabrikası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 kuru göt olm bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bulsanız kalp krizi geçirirsiniz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 isveç'te squat yasak mı sorusu akıllara gelmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 sunlara bile bok atmaya calisanlar var taş olursunuz olm taşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 squat napsın abi yoktan var mı etsin, allahı mı oynasın TANRIYI MI OYNASIN NAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 merhaba telefon numaranızı internetten buldum diye başladığım her konuşma bana 1000 liraya mal oldu bugüne kadar. bu biraz daha farklı bir olay sanırım dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 nimete laf atmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 onlar bi squat yapsin forumun yarisi kalp krizinden gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 en soldakini kimse görmedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 İsveç mandamiz olun diye teklif etse şu gün yüzde 49 kabul eder artık emin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 çok çirkinleri var görüldüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Lan resimlere ne oldu lol açıkta bişi yoktu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 sadman said: peki iskender mi isveç mi? isveç'te de var iskender. norveç'te var, isveç'te de kesin vardır yani. türklüğün en güzel taraflarını türkiye'yle muhattap olmadan yaşama imkanı tanıyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 türkiye %13 ile ikinciliğe düşmüş ama yine de ayyy lmao. rezil olmamışızdır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Azönce bi numara caldirip kapatti, hanginizdi lan? asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bliksem said: sadman said: peki iskender mi isveç mi? isveç'te de var iskender. norveç'te var, isveç'te de kesin vardır yani. türklüğün en güzel taraflarını türkiye'yle muhattap olmadan yaşama imkanı tanıyor insana. stockholm ve malmö gibi büyük yerlerde iskenderci bulabilirsin belki de, isveç'te genel olarak dandirik kebab dükkanları oluyor, onlar da beceriksizce döner dürüm yapmaktan öteye gitmiyor. bi gün tavuk dürüm söyledim direk parça et getirdi lan. bu kadar uzaklar türk yemek kültüründen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 oldu turk mutfagini her yere yaysinlar sdf adamlarin kendi kulturu var lan mecburlarmi heryerde turk yemegi bulundurup yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ben hyatımda ydıgım en guzel donerı stutgartta yedım yalnız sdsfs bayramoglu halt etmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Almanyadaki doner turk donerine on basar katiliyorum. Daha lean meat bir kere. Bir de yoghurt-sose leri de muthis. :) Gazi ayran da iyi. Ben cok daha begenmistim acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Korax said: oldu turk mutfagini her yere yaysinlar sdf adamlarin kendi kulturu var lan mecburlarmi heryerde turk yemegi bulundurup yapmaya Katılıyorum. Ama orta doğu insanının genlerinde var kendi kültürünü taşıma olayı. Adam medeniyetin brşiğine gitse bile kötü iskender yapıyorlar diyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 biz burda da kötü pizza yapılınca kötü yapılmış diyoruz, kötüyse kötüdür yani milli mesele olmasına gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar