Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 dün galiba, güldür güldürde stand up yapmış ben çok güldüm buyrun bakalım http://www.youtube.com/watch?v=7tLfyaxBgcs https://www.youtube.com/watch?v=QeHU_VPSPK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ben de tam başlık açacaktım ya da tube threade koycaktım. fazlasıyla iyi. keşke bol bol iskender yese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 iyi hoş olmuş. taklit yapmıyor en azından o güzel. kendi halinde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 yeteneksizsinizde koca salonla hatta şehirle kpss puanı üzerinden taşak geçtiği için yuhalanmıştı. eleman çok absürt çok uç oluyordu bazen. bkm'de adam etmişler biraz çok güldük buna. baya gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 cem yılmaz çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 evet stand up yapıyor çakma cem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 tarzı güzel, farklı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Ben de guldum lan, normalde gulmem cem yilmaz jr lara ama bu oglanda bi hareket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Frekans ayni ama demek ki konularda biraz degisiklik olunca yine halkin adami, halkin yasamindan farkli espiriler uretebiliyo. Kaynak sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ben begendim güzel güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Güzel beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 iyiymiş harbiden. abi videosuda cok iyiydi adamda is var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Ben güldüm , isterse çakma seinfeld olsun , güldürdüğü sürece no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Ahahahaha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 taklit yapan, aşırı mimik kullanan, hiperaktif ve enerjik yani klasik komedyen yerine tersine soğuk, ağır, sakin tarzı var. zaten komedyen kıtlığı olan ülkede açıkçası pırıltı gösteren komedyenin de üslub olarak orjinal olması şaşırttı beni. not: cem yılmaz'la hiç alakası yok bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 kufursuz louis ck (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 iste abili iyiydi ..paso abili yapsa yeter artar bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Cok iyiymis, sıkılmadan izledim 15 dk. Bu arada abiler videosunu gercek zannetmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 fena değilmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Bence de ilk defa Cem ile alakası olmayan biri çıkmış. Kendi halinde sakin takılıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 yetenek sizsiniz'e de katılmış daha önceden, orada baya maymunluk yapıp sıçıp batırınca sakinleşmeye karar vermiş sanırsam. http://www.vidivodo.com/yetenek-sizsiniz-turkiye-dogu-demirkol-standup iyi de yapmış, güldürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 üstteki video baya acınasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Aralarda doğulu aksanını yapmayı bırakması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 5:23'te Dave Grohl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar