Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FT resmen kaostan besleniyor ya. ne kadar kaos o kadar başarı. şöyle kafa rahatken hiçbir şey yapamıyor.

E.MOR efsane olacak valla helal olsun çocuga. seneye full dordmund maçı izlicem. bu arada GG'nin koşusuna o pası atsaydı muhteşem olurdu..
Mesaj tarihi:
Remus said:

Nasıl bir öz güven gelmiş bunlara :) Galleride yenersek off 10 sene konuşurlar.

http://www.hurriyet.com.tr/arda-turan-annemi-aglatanlari-affetmeyecegim-40120552

Arda Turan: 'Annemi ağlatanları affetmeyeceğim'

Konuştukları kadar oynsalar avrupa şampiyonu oluruz zaten.
Mesaj tarihi:
Yavşak bunların hepsi. "Milli köpek". Dualarla 16'ya kalmak falan çok komik açıklamalar bunlar. Hangi kesime oynadığı belli yavşağın. Anana layık oynasaydında o lafları yemeseydin, ananda ağlamasaydı keşke. Ulan hayatımda yaptığım tüm sporlarda kendimi yırttım ne olursa olsun. Bir spor dalına bu kadar bütçe akıtılıp bu kadar şımarık yavşak yaşatılıyorken diğer spor dallarına hala adam gibi bütçe ayırmıyor olmamız inanılmaz. Milli gurur yaşanabilecek birçok spor dalı var..
Mesaj tarihi:
of abi dün geceden beri içimde tuttum tuttum kusucam şimdi. ULAN YİNE BALA GÖTE GRUPTAN ÇIKICAZ BU FATİH YİNE KOVULMAYACAK YA ÖF. abi yok böyle bişey ulan dün bütün gece çekleri tuttum hadi lan atın hadi lan atın diye. ulan herif yine bağıra çağıra takımı pushlaya pushlaya bişeyler yaptı. dün maçta bir OL-CAY diye bağırışı vardı sanarsın 1996 senesinde mahalle arasında çocuğun tekinin annesi yemeğe geç kaldı diye evladına bağırıyo camdan.

abv fatih ya. defol gitte rahatlasın bi şu takım.
Mesaj tarihi:
Remus said:

"It's not over until we say it's over"

bkz. http://www.hurriyet.com.tr/fatih-terimden-ingilizce-sov-40120603

Dün basın toplantısında da ingilizce olarak söylemiş bunu galiba Terim. İzlemedim toplantıyı.

Ayrıca GS'nin sloganıydı bu ya, milli takıma futbolcunun yanısıra slogan da vermişiz.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

burak'in pozisyon takibi, iceri kosusu ve topa dokunusu suarez, benzema, lewandowski tier hareket. aksini iddia edecek olanlar zaten sus pus oldu bi kac saattir lel.

AHAH şu arkada kalmasın. emre o kadar güzel ve sert vurdu ki topa oraya doğru bişey yapmasına gerek kalmadı burağın zaten ayağına çarptı gol oldu :P

% 6 milyarlık gol pozisyonu olan arkadan atılan ara topunu da topuğuna çarptırmakta amatör küme z kategorisi tier bi hareket.
Mesaj tarihi:
arda nın lafları komedi ya.bu adamdan bildiğin tiksiniyorum artık.aynı hisleri daha önce emre için hissediyordum şimdi bunun için.

şu fatih terim futboldan elini kolunu çekeceği günleri görsekte daha fazla bu kafada adamlar yetişmese.emre mor ada üzülüyorum bu konuda.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bilmeyenlere öğretiyoruz işte neyin ne olduğunu.

golcü gol atar, hmm 1-0 kaybettik o zaman ilerdeki adam kötü mantığıyla bakanlara bişeyler öğretiyoruz, geriden oyun kurmadan ileriye Kane-Vardy ikilisini koy iş yapmaz, ilk maçtaki dizilişle hiç bir golcünün iş yapma şansı yoktu zaten.

Orasi oylede ilk macda 15-20dk oynayan Burak'a laf giydirdin onu napcaz.Su yazdiginla o yazdiklarin celiski degil mi
Mesaj tarihi:
Cenk çok kötü denmisti. ben de burak ne yapti bir kere topa dokundu onda da kaleden uzaklaştırdı topu dedim.

ilk maçta sorun orta sahayi gecememizdi. o yüzden kim iynasa fark etmezdi.

ama bu macta bin tane bos alan yakaladik. Burak hepsini ya ezdi ya ofsayta düştü.
Mesaj tarihi:
karamürselidelihamdi said:

Xaero said:

adam başı mı?

Adam başıdır abi.En çok emreye sevindim valla.Adam muhtemelen 3-5 kuruşa oynarken bir anda 500 bin euro.Ne ezer o parayı şimdi 18 yaşındaki velet:)
  • Yeni Oluştur...