Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dünki kadro güzeldi caner yerine ismail i koyma cesaretinde bulunan terim umarım gg yerinede şeneri koyabilir eğer tur atlarsak.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 FT resmen kaostan besleniyor ya. ne kadar kaos o kadar başarı. şöyle kafa rahatken hiçbir şey yapamıyor. E.MOR efsane olacak valla helal olsun çocuga. seneye full dordmund maçı izlicem. bu arada GG'nin koşusuna o pası atsaydı muhteşem olurdu..
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Remus said: Nasıl bir öz güven gelmiş bunlara :) Galleride yenersek off 10 sene konuşurlar. http://www.hurriyet.com.tr/arda-turan-annemi-aglatanlari-affetmeyecegim-40120552 Arda Turan: 'Annemi ağlatanları affetmeyeceğim' Konuştukları kadar oynsalar avrupa şampiyonu oluruz zaten.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 malum karikaturdeki olaylar silsilesine kaldi gruptan cikmak dimi ?
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yeni başlayanlar için Gruptan nasil çıkarız http://www.hurriyet.com.tr/iste-kaderimizi-belirleyecek-3-mac-40120546
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yavşak bunların hepsi. "Milli köpek". Dualarla 16'ya kalmak falan çok komik açıklamalar bunlar. Hangi kesime oynadığı belli yavşağın. Anana layık oynasaydında o lafları yemeseydin, ananda ağlamasaydı keşke. Ulan hayatımda yaptığım tüm sporlarda kendimi yırttım ne olursa olsun. Bir spor dalına bu kadar bütçe akıtılıp bu kadar şımarık yavşak yaşatılıyorken diğer spor dallarına hala adam gibi bütçe ayırmıyor olmamız inanılmaz. Milli gurur yaşanabilecek birçok spor dalı var..
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bir de bu adamların örnek sporcu gösterilmesi falan :( Anasını ağlatanlrı tek tek bulucakmış, zorla anama küfredin diyo sanki. En zayıf rakiple anca başa baş oynadılar, havalara bak.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bi de şöyle ilginç bir durum var, gruptan çıkıp galleri yenerlerse, olası çeyrek ve yarı finallerde ispanya, almanya, fransa ve italya denk gelmiyor.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 "It's not over until we say it's over" bkz. http://www.hurriyet.com.tr/fatih-terimden-ingilizce-sov-40120603
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 of abi dün geceden beri içimde tuttum tuttum kusucam şimdi. ULAN YİNE BALA GÖTE GRUPTAN ÇIKICAZ BU FATİH YİNE KOVULMAYACAK YA ÖF. abi yok böyle bişey ulan dün bütün gece çekleri tuttum hadi lan atın hadi lan atın diye. ulan herif yine bağıra çağıra takımı pushlaya pushlaya bişeyler yaptı. dün maçta bir OL-CAY diye bağırışı vardı sanarsın 1996 senesinde mahalle arasında çocuğun tekinin annesi yemeğe geç kaldı diye evladına bağırıyo camdan. abv fatih ya. defol gitte rahatlasın bi şu takım.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Remus said: "It's not over until we say it's over" bkz. http://www.hurriyet.com.tr/fatih-terimden-ingilizce-sov-40120603 Dün basın toplantısında da ingilizce olarak söylemiş bunu galiba Terim. İzlemedim toplantıyı. Ayrıca GS'nin sloganıydı bu ya, milli takıma futbolcunun yanısıra slogan da vermişiz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 valequenta said: burak'in pozisyon takibi, iceri kosusu ve topa dokunusu suarez, benzema, lewandowski tier hareket. aksini iddia edecek olanlar zaten sus pus oldu bi kac saattir lel. AHAH şu arkada kalmasın. emre o kadar güzel ve sert vurdu ki topa oraya doğru bişey yapmasına gerek kalmadı burağın zaten ayağına çarptı gol oldu :P % 6 milyarlık gol pozisyonu olan arkadan atılan ara topunu da topuğuna çarptırmakta amatör küme z kategorisi tier bi hareket.
Grego Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 fanatizm çok kötü birşey, şu cümleyi ibretle okudum. lewandovski tier den sonra patlattım kahkahayı.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 FT nin trt atarı bu yüzden miş... http://odatv.com/vid_video.php?id=8E53D https://www.youtube.com/watch?v=din29fJVMm8
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 arda nın lafları komedi ya.bu adamdan bildiğin tiksiniyorum artık.aynı hisleri daha önce emre için hissediyordum şimdi bunun için. şu fatih terim futboldan elini kolunu çekeceği günleri görsekte daha fazla bu kafada adamlar yetişmese.emre mor ada üzülüyorum bu konuda.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 applev0dka said: bilmeyenlere öğretiyoruz işte neyin ne olduğunu. golcü gol atar, hmm 1-0 kaybettik o zaman ilerdeki adam kötü mantığıyla bakanlara bişeyler öğretiyoruz, geriden oyun kurmadan ileriye Kane-Vardy ikilisini koy iş yapmaz, ilk maçtaki dizilişle hiç bir golcünün iş yapma şansı yoktu zaten. Orasi oylede ilk macda 15-20dk oynayan Burak'a laf giydirdin onu napcaz.Su yazdiginla o yazdiklarin celiski degil mi
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Cenk çok kötü denmisti. ben de burak ne yapti bir kere topa dokundu onda da kaleden uzaklaştırdı topu dedim. ilk maçta sorun orta sahayi gecememizdi. o yüzden kim iynasa fark etmezdi. ama bu macta bin tane bos alan yakaladik. Burak hepsini ya ezdi ya ofsayta düştü.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İkiside birbirinden kötü, ikisi arasında Burak az daha iyi. Hakan Şükür üşüyoruz reis.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bi ilhan mansiz yok ki takimda kahretsin
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Xaero said: adam başı mı?
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 karamürselidelihamdi said: Xaero said: adam başı mı? Adam başıdır abi.En çok emreye sevindim valla.Adam muhtemelen 3-5 kuruşa oynarken bir anda 500 bin euro.Ne ezer o parayı şimdi 18 yaşındaki velet:)
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Remus said: İkiside birbirinden kötü, ikisi arasında Burak az daha iyi. Hakan Şükür üşüyoruz reis. this
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Emre'ninki emekli fonuna felan koysunlar 33'den sonra versinler. Ülke hafızamızda Sergen gibi bir adam var.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ülke sırf zarar 5 eurom gitti sdf
Öne çıkan mesajlar