Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

E sorun da orda zaten. Hollanda (LOL) dışında futbolun 1. spor dalı olduğu bütün ülkeler EURO 2016'da zaten :D ahahah

Bu arada dün akşam ASpor'da Terim'e ve Arda özelinde tüm takıma acayip giydirdiler. Şu anda da TRTSpor'da giydiriyorlar. Hele Terim'e üffff.... Bunları Terim geri geldiğinde şikayet eder. Cumbabamız kovdurtur.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

şu prim vermeyen ülke futbolcularından bir tanesi de çıkıp demiş midir acaba ''aga bize niye para yok'' diye??? çok merak ediyorum.

Abi Almanya, İspanya ne prim alacak. Yarı finalden aşağısını görürseniz Hazine'den vergi borcu yazdırırız deseler yeri. Onun dışında zaten prim alan ve almayan ülkeleri karşılaştırınca hangileri hedef sahibi takımlar hangileri katılmak bile başarıdır diyen takımlar belli oluyor kendi ekonomileri doğrultusunda. Koskoca Türkiye'm, kıskanılan ekonomisiyle verecek tabi 500 bin euro. Hatta katılamasaydık bile son düzlükteki eforumuz için 100-200 birşeyler atardı Uzun.

Terim'e gıkını çıkarak yok ki? Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci güya Euro 2008 ruhunu yansıtmak için oradalar abilik yapmaya. Gelsin beleşe yapsınlar? Onların aldığı para ne acaba biri söylesin. Alışığız gerçi ya sırf prim alsın diye 2002'de Inter'in çöpü Okan Buruk, 2008'de Larissa kaplanı Tümer Metin'in kadroda olmasına
Sosyal ağlarda paylaş

Adam teknik direktör değil ki. Futbol direktörü kocaman. Yetkisi herşeye bulaşmak, atarlanmak ve adaletsizlik yaratmak. Prim için de o masaya oturmuştur. Ha FFP'nin milli takım kurallarına göre federasyonlar devlete bağlı olsa da gelirleri idareden, sponsorlardan ve tesislerden gelmelidir. Uzun, çıkıp kafasına göre prim gösteremez.

Yalçın Ayhan haklıymış isyan etmekte, 3 maç yap Paris'i gez 500 bin euro cukka. Mis
Sosyal ağlarda paylaş

500.000€ nedir abi şampiyonaya katılındı diyE?? hem de en iyi 3. olarak.. grubunu lider bitirirsin onda bile en fazla 50.000€ verirsin yeter. EURO 2016 için de şampiyonluk için 250.000€ prim belirlersin. UEFA'dan gelen paradan artanı da altyapıya aktarırsın gelecek seneler için tamamdır. yazık valla bu ülkeye..
Sosyal ağlarda paylaş

Milli takım iğrenç bir ortama dönüştü abi. Milli takımı 10.yıl marşı ile turnuvaya yollardık Bursa'dan; şimdi Konya'dan mehter ile gidiyoruz. Her zaman ülke yönetimi ile federasyon ve futbol adamları yakın oldu; Mehmet Ağar-Terim, Ulusoy-Mesut Yılmaz ilişkileri; Trabzon gibi küçücük bir şehrin Anadolu deveimi yapması ve Trabzonlu Spor bakanları, Yılmaz'lar, Özak'lar vb. Her zaman devletin eli değdi; bu klüpler bazında kimi takımlara istisnalar yarattı ancak ortak paydada her zaman sevilen ve başarı hasreti duyulan bir milli takım için kenetlenildi.

Malesef milli takım bizim gibilerin değil; Konyalıların, Rizelilerin, onlara oy verenlerin takımı oldu no offense
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Esnaf said:

ben cidden merak ediyorum diğer milli takımlara da böyle primler veriliyor mu? yada prim falan alıyorlar mı

kendim buldum.fransa da şampiyon olursa 300bin verecekmiş.en yakın prim veren takımdan 5 kat fazla veriyoruz asjfhnasjf

Al işte. Elalemin futbolcusu gerizekalı çünkü, para kazanmak istemiyor.
Neyse ki Ace gibi düşünen 1 Allahın kulu daha yok şurda. Yoksa kafayı yerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...