aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 http://i.imgur.com/XvqkvQs.jpg Konusu olsun artık. :) http://match-schedule-euro-2016.predictoplanet.com/img/match-schedule-euro-2016.png 2. olursak (benim tahminim), E grubu lideri ile karşılaşıp, çeyrek finale çıkarız diye düşünüyorum. Almanya ve İspanya eski gücünde değil gibi geliyor bana, Fransa iyi gibi, İngiltere sürpriz yapabilir gibi geliyor. Haydi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bizden cacık olmaz almanyanın ölüsü yarı final görür belçika son kez favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Fransa yer uçağı olmuş, can yakar kendi evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 beyler kimse heveslenmesin kupa bizde. http://i.ytimg.com/vi/8kfGB_vCKGw/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Almanya yine ezer geçer ya. Fransa biraz daha yükselir geçmişe göre. Bizim gruptan çıkmamız baya zor gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 tr gruptan çıkamaz, almanya kupayı alamaz. hala aynı kadro ve başarıya doydu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 panini'nin sticker albümünü bulup alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ahahah para tuzağı ya. şimdi paramız var gerçi 50-100 lirayı tek seferde basıp albümü %90 doldurup hevesimizi alabiliriz de ne gerek var. hem takas edecek ortaokulumuz da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 takas simdi daha kolay asıl internet sayesinde. burda bile çıkar aslında takas edecek adam. eskiden kolaydı 1 tane album vardı zaten, şimdi farklı farklı albümler var, panini adrenalyn xl diye bişey var, normal panini var kafalar karışık ama eskisi gibi toplamak istiyorum. http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/1997-shell-galatasaray-hatira-seti-sifir-seri-192629313 şundan vardı bende mesela oha suan 500 lira diyorlar sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bomba patlar mı peki bu şampiyona boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 applev0dka said: panini'nin sticker albümünü bulup alan var mı ? ulan alıcam ben. param varken tamamlayayım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 http://www.ligtv.com.tr/haber/futbolseverlere-buyuk-mujde-euro2016-heyecani-lig-tvde nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 trt ile birlikte yayınlayacaklardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 muhtemelen ayrica satmaya calisacak..gunde 1 mac trt de olur digerlerini lig tv verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 kapalı kanalda olamazdı bu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 said: Futbolseverlere büyük müjde! Euro2016 heyecanı Lig TV'de! müjde sfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 "Ersin Düzen" said: 🔊BİLGİLENDİRME #EURO2016 10 Haziran-10 Temmuz arası TRT ekranlarında. 51 maç, TRT1 ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak👍🏼 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 en son katıldığımız avrupa şampiyonasındada 2 kanalda yayınlanmıştı maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 applev0dka said: takas simdi daha kolay asıl internet sayesinde. burda bile çıkar aslında takas edecek adam. eskiden kolaydı 1 tane album vardı zaten, şimdi farklı farklı albümler var, panini adrenalyn xl diye bişey var, normal panini var kafalar karışık ama eskisi gibi toplamak istiyorum. http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/1997-shell-galatasaray-hatira-seti-sifir-seri-192629313 şundan vardı bende mesela oha suan 500 lira diyorlar sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 applev0dka said: takas simdi daha kolay asıl internet sayesinde. burda bile çıkar aslında takas edecek adam. eskiden kolaydı 1 tane album vardı zaten, şimdi farklı farklı albümler var, panini adrenalyn xl diye bişey var, normal panini var kafalar karışık ama eskisi gibi toplamak istiyorum. http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/1997-shell-galatasaray-hatira-seti-sifir-seri-192629313 şundan vardı bende mesela oha suan 500 lira diyorlar sdasfas bende de var duruyo hala. küçükken az oynamadım bunlarla 5e 5 maç yaptırıyodum fln asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 panini album gelmis benim markete dayıya ayırttım gelen tum stickerlari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bugun aldım DnR'dan orjinal albümü 20tl album+60 sticker tekli paketler 2 lira içinde 5 sticker var. şuan pack oppening yapıyorum cok zevkli lan sdasfsa 2 tane duplicate var hadi siz de başlayın da trade olayına girelim sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 50 packli kutular varmıs. 1) nerde bulabilirim 2) 100 liradan ucuza bulunur mu toplu olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 d&r da ben görmüştüm 50pack. ama pahalı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 applev0dka said: bugun aldım DnR'dan orjinal albümü 20tl album+60 sticker tekli paketler 2 lira içinde 5 sticker var. şuan pack oppening yapıyorum cok zevkli lan sdasfsa 2 tane duplicate var hadi siz de başlayın da trade olayına girelim sdsaf Bunlar çok pahalıydı eskiden ya. 2 liraya 5 sticker çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar