yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Mehmet Topal'la konuştum şimdi, Caner aşık oldu diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Özet plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Resim benim degil asdaf thedorine mi ne vardı o yapmış. ama güncelleyebiliriz bunu. One yerine lord argos konabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 theridone olm the rıdvan yuh ya kaç bin yıllık üye olacaksın birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 oha ben onu hep "theridon" diye okuyodum ne güzel niki var diyodum. ne leşmiş meğer. püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 forumda kimse adamın devasa egosunun farkında değilmiş anlaşılan sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Moncici banlanmış lan. Forumda mı acaba hala. Güzel yazıyordu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Van persie yi aradım Who the fuk is caner dedi kapadı suratıma piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Forumun gerçekten ayarı yok, İsmi paticik olan ve bilgisayar oyunları ile alakadar konuların ağırlıklı olduğu forumun kadın üyesi caner Erkin ile flört ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bilgisayar oyunları ile alakalı konuların ağırlıkta olduğu mu? ben 2005'te üye oldum, ondan 2 sene önce falan öyleydi burası bildiğim kadarıyla. sen de eskisin yani ne bilgisayar oyunu ağırlığı ya ahaha garbage + siyaset + futbol + din hani bunların yanında nerd meseleleri %10 falan ediyordur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 abi ben tanıştım pınarla bide gezide ya. noyan kızı yanıma bırakıp basıp gidiyodu paso. hoş anlar değildi sdkfhksddfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 noyan enerjiyi vermiştir orda sana bişey yapama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Mind Blast atardı bir şey yapsaydı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 noyan enerji verdiyse ziyan olmasin diye geri de ister. o islere bulasmamak lazim. enerji alisverisi cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 MrLevie said: crazyboy supergirl yazmamış kimse? duruyor mu onun topici ya? bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bende unuttum crazyboyu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nileppezdel said: bilgisayar oyunları ile alakalı konuların ağırlıkta olduğu mu? ben 2005'te üye oldum, ondan 2 sene önce falan öyleydi burası bildiğim kadarıyla. sen de eskisin yani ne bilgisayar oyunu ağırlığı ya ahaha garbage + siyaset + futbol + din hani bunların yanında nerd meseleleri %10 falan ediyordur anca Kuruluş felsefesi olarak dedim, "garbage + siyaset + futbol + din" olarak düşünsek bile yine aynı kapıya çıkıyor... ha aslı tandoğan misal, ultimacı olarak diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Marty said: bu ne? drumnbassboy&supergirl olmasi lazim, konuyu bulamadim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abicim paticik dediğin en aktif zamanının en heyecan verici olayı pink diablesse kavgası olan bu nedenle çıkan kavga forumun en aktif 15 20 kişinin banlandığı forum lan benim mesajlarımı silmişti 20 k kadar götlek kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 cicibeybe said: theridone olm the rıdvan yuh ya kaç bin yıllık üye olacaksın birde off şu an 2. axedice hayal kırıklığımı yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 o hayal kırıklığı ne ki? :D Ayrıca şu aslı tandoğan olayının linki paylaşılmadı mı hala ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 onun olayı konusu yok. yine bunun gibi alakasız bir konuda lafı geçti konuşuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 axe dice işte birleştir oku sdfsd ama theridone gibi görkemli durmuyor axedice saçma sapan geliyor okuyunca. theridone öyle mi, sanki okuyunca karşında gümbür gümbür semfonik power metal grubu çalmaya bşlayacakmış gibi geliyor, bir de axedice a bak böyle tıfıl cılız bişi. benim nickime hiç bok atmayın guildimizin adıydı ondan böyle almıştım nicki zamanında. guildin adı niye liebe lan diye hiç sormayın ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 niki neymiş bari onu söyleyin :( edit: axedice'ı karışık ya axe dice ya da aksedis diye okuyorum ki aksedisin yanlış olduğunu bile bile. Bu şaşırtmadı da Theridone cidden böyle bir kral sanki. Kral Theridone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 lord argos niki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar