Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tokmakçı maus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında kronik sorundan dolayı gercekleşsen bir şey ise değişim yapıyorlar. arkadaş razer klavyeyi değişti böyle sacma sapan bi sorundan dolayı. hemen değiştirdiler çile çektirmeden

distributor firma aral bu arada
Mesaj tarihi:
benim de razer klavyede aynı böyle aptal ötesi bi sorun vardı. götürdüm, yazılımsal bi arıza olduğu kanaatine varıp değiştirdiler. Firmware arızası olabilir. Bir de mesela ben pc'ye power bank taktığımda bazen klavyeye güç gitmemeye başlıyor. onla alakalı bişey de olabilir.
Mesaj tarihi:
Abi ttnetteki modeminiz açık mı diyen kişi olmak istemiyorum ama belki toz falan kaçmıştır.

Vurunca düzeliyorsa odur yani. Toz parçası falan duruyordur o lazerin önünde.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

razer deathaddr mouseum var. kafasına göre duruyo kımıldamıyo imleç. iki kere şöyle vuruyom masaya düzeliyo. neden olabilir.

400s var aynısını yaşıyorum. garantiye göndermek lazımmış.
Mesaj tarihi:
Penta ya ben bi g502 gönderdim scroll up/down yapmıyordu bi noktada, çevirmeye devam edince yapıyordu.

Adamlar skatezlerin IRZINA GEÇMİŞ, yenisini takmaya da uğraşmayıp göndermişlerdi. Sonrasında bende üstüne düşmedim.
Mesaj tarihi:
bu bana 2 hafta temizlemediğimde oluyordu hep. içine toz/kedi tüyü vs kaçıyor. vadesi doluyor bir süre sonrada. değiştirmenin vakti gelmiş.
  • Yeni Oluştur...