moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 razer deathaddr mouseum var. kafasına göre duruyo kımıldamıyo imleç. iki kere şöyle vuruyom masaya düzeliyo. neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 vadesi dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ulan hay sıçayım vadesine. kırtasiyeden alınan mouse gibi kullandım oyun bile oynamadım nasıl vadesi dolmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 başka bi şeydir belki. çünkü 4 ay önce de yapıyodu geçmişti kafasına göre. bugün yine başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi türkiyede garantiyle falan ugrasmayı bıraktım ben, verdigi stres değmez gider yenisini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 spy falan vardır ya da yazılımını güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 aslında kronik sorundan dolayı gercekleşsen bir şey ise değişim yapıyorlar. arkadaş razer klavyeyi değişti böyle sacma sapan bi sorundan dolayı. hemen değiştirdiler çile çektirmeden distributor firma aral bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 benim de razer klavyede aynı böyle aptal ötesi bi sorun vardı. götürdüm, yazılımsal bi arıza olduğu kanaatine varıp değiştirdiler. Firmware arızası olabilir. Bir de mesela ben pc'ye power bank taktığımda bazen klavyeye güç gitmemeye başlıyor. onla alakalı bişey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi ttnetteki modeminiz açık mı diyen kişi olmak istemiyorum ama belki toz falan kaçmıştır. Vurunca düzeliyorsa odur yani. Toz parçası falan duruyordur o lazerin önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: razer deathaddr mouseum var. kafasına göre duruyo kımıldamıyo imleç. iki kere şöyle vuruyom masaya düzeliyo. neden olabilir. 400s var aynısını yaşıyorum. garantiye göndermek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Türkiye'deki garantiyle uğraşma yurtdışına yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 penta dediler zaten hiç umudum yok. sanki direk kullanıcı hatası diyeceklermiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sansınızı deneyin ya bazen sasırtıyoralr insanı garip bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 köpeğn kılı felan yapışıyor bazen bnmkine öyle saçmalıyor lensi güzel bi temizleyince geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Penta ya ben bi g502 gönderdim scroll up/down yapmıyordu bi noktada, çevirmeye devam edince yapıyordu. Adamlar skatezlerin IRZINA GEÇMİŞ, yenisini takmaya da uğraşmayıp göndermişlerdi. Sonrasında bende üstüne düşmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 vura vura bozmuşsun aleti, neden olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 maus ların en büyük düşmanı sperm dir. sperm koruyucu kılıf al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bu bana 2 hafta temizlemediğimde oluyordu hep. içine toz/kedi tüyü vs kaçıyor. vadesi doluyor bir süre sonrada. değiştirmenin vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 benim blackwidow da bazen harfler 2 kez basıyo. nası ayarlanıyo la o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bonec yine dehasını konuşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bende burada sorayım, Benim mouse ta çift tıklıyor. Neden yapar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Switch'in içinde öngerilmeyi veren parça düzleşince yapıyor onu, ya switch değişecek ya da o metalik parça çıkartılıp düzeltilip geri takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Logitech ise mouse onların kronik arızası o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 logitech valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar