Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

Vodafonedan bi ben memnun değilim herhalde lan bu ne, herkes övüyor. Ofiste çekmiyor, devlet dairelerinin çoğunda çekmiyor, köye gidiyorum çekmiyor, lte si turkcell e göre yavaş.

Turkcell e göre en büyük avantajı paket fiyatları sanırım.

vodafone net şekilde ülkenin en kötüsü ya, red tarifesinde de vaat ettikleri şeylerin yarısından fazlası gerçekleşmiyor hiçbir şekilde.

ocak da bitiyor anlaşmam bir dakika durmam TT'ye geri dönerim. Paket fiyat ve performans olarak şuan açık ara en iyisi TT gözüküyor. Babam bırakma diyordu da bıraktığıma pişman oldum harbi.

BJK için yaptığım en büyük fedakarlık buydu. Daha benden başka bir şey beklemesinler. 9 aydır ızdırap yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Türksel de çocuk zigiyor falan ama hatları iyi çekiyor şimdi. Vınnı da haliyle öyle. Bilmiyorum iğfal edilen çocukların çığlıkları mı frekansı daha iyi taşıyor ama adamlar lider. Vodafonda zaten liderlik vasfı yok.

Ara sıra telefonum çekmesin bu piçlere param gitmesin okeyim ben bununla.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ucuz diye vodafone'a geçtim. Turkcellde 70 küsür bi şey veriyodum. Bunda güya 48 falan verecektim. İnternetim ay ortasında bitti. 5 GB paketim var. Ay sonunda 115 tl fatura geldi. Teşekkürler vodafone. Seni özlüyorum Turkcell.

vodafone'un bunda suçu ne, ihtiyacına göre paket alsana abi. hadi hızı daha az vs. denilebilir ama turkcell - vodafone tarifeleri arasında %20 - %50 arası fiyat farkı var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Stringray said:
ttnet'ten geçtim, herifler 16mbit hız 50gb kotaya 110tl alıyorlardı.

boyle bi kazık yedigine gore sende para bol.

iki yıllık taahütü bitir görürüm seni, anında 1,5 - 2 katına çıkıyor aldıkları ücret. başka bir pakete geçeyim diyorsun modemi müdürlüğe getir tekrar başvur vs vs bir ton sorun çıkarıyorlar. bir ay kazıklayabildiler sonra kaçtım direk vodafone'a sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...