samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ttnet nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 niye be 12gb bilmemne 49 tl diyordu en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Vodafonedan bi ben memnun değilim herhalde lan bu ne, herkes övüyor. Ofiste çekmiyor, devlet dairelerinin çoğunda çekmiyor, köye gidiyorum çekmiyor, lte si turkcell e göre yavaş. Turkcell e göre en büyük avantajı paket fiyatları sanırım. vodafone net şekilde ülkenin en kötüsü ya, red tarifesinde de vaat ettikleri şeylerin yarısından fazlası gerçekleşmiyor hiçbir şekilde. ocak da bitiyor anlaşmam bir dakika durmam TT'ye geri dönerim. Paket fiyat ve performans olarak şuan açık ara en iyisi TT gözüküyor. Babam bırakma diyordu da bıraktığıma pişman oldum harbi. BJK için yaptığım en büyük fedakarlık buydu. Daha benden başka bir şey beklemesinler. 9 aydır ızdırap yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 vodafone net on numara valla beylikdüzü'nde sdfsfas. 65tl'ye 24mbit hız (sabit alabiliyorum) ve 120gb akk. ttnet'ten geçtim, herifler 16mbit hız 50gb kotaya 110tl alıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Cep ile TT kullanıyorum, sorunsuz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 vodafone hic sıkıntı yok yalan dolanına da denk gelmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Fin said: vodafone a ben de geçicem sanırım. Daha dün Turkcell'den 100 GB kotalı VINN almadın mı yahu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 evet vınn ayrı bi hat data olarka veriyorlar konuşma içinde gerek kalmadı zaten telefonla çok konuşmuyorum dusuk bi pakete geçeyim dedim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Türksel de çocuk zigiyor falan ama hatları iyi çekiyor şimdi. Vınnı da haliyle öyle. Bilmiyorum iğfal edilen çocukların çığlıkları mı frekansı daha iyi taşıyor ama adamlar lider. Vodafonda zaten liderlik vasfı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 /summon sparkcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 https://galeri12.uludagsozluk.com/579/yanacaks%C4%B1n_809874.jpg tihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ucuz diye vodafone'a geçtim. Turkcellde 70 küsür bi şey veriyodum. Bunda güya 48 falan verecektim. İnternetim ay ortasında bitti. 5 GB paketim var. Ay sonunda 115 tl fatura geldi. Teşekkürler vodafone. Seni özlüyorum Turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 axedice said: Türksel de çocuk zigiyor falan ama hatları iyi çekiyor şimdi. Vınnı da haliyle öyle. Bilmiyorum iğfal edilen çocukların çığlıkları mı frekansı daha iyi taşıyor ama adamlar lider. Vodafonda zaten liderlik vasfı yok. Ara sıra telefonum çekmesin bu piçlere param gitmesin okeyim ben bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 +1, ayrıca diğer hatların adı çıkmış biraz ya, gayet çekiyo hepsi. Ben tt bi kere çekemdiğine şahit oldum bursada bi köydü orası da, vodafone hep çekiyo zaten. axedice said: çocukların çığlıkları mı frekansı daha iyi taşıyor frekans taşınan bişey değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Wishmaster said: Ucuz diye vodafone'a geçtim. Turkcellde 70 küsür bi şey veriyodum. Bunda güya 48 falan verecektim. İnternetim ay ortasında bitti. 5 GB paketim var. Ay sonunda 115 tl fatura geldi. Teşekkürler vodafone. Seni özlüyorum Turkcell. vodafone'un bunda suçu ne, ihtiyacına göre paket alsana abi. hadi hızı daha az vs. denilebilir ama turkcell - vodafone tarifeleri arasında %20 - %50 arası fiyat farkı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 vodafone hayatta almam. 2 sene boyunca zimparayla sapladilar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben vodafoneda 38 liraya 6gb internet 750dk her yöne alıyorum yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 750dk 3gb internet 5k sms 31,60 paketi benim de, internet yetmezse ek alıyorum senin tarifeye denk geliyor galiba daha uygunu yok sdfs vodafone kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ha bi de özel iletişim vergisi mi ne çekiyolar 2 -3 lira doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Stringray said: ttnet'ten geçtim, herifler 16mbit hız 50gb kotaya 110tl alıyorlardı. boyle bi kazık yedigine gore sende para bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 hala ole..altyapinda fiberdir kablodur olmayinca ne yapacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 toggie said: Stringray said: ttnet'ten geçtim, herifler 16mbit hız 50gb kotaya 110tl alıyorlardı. boyle bi kazık yedigine gore sende para bol. iki yıllık taahütü bitir görürüm seni, anında 1,5 - 2 katına çıkıyor aldıkları ücret. başka bir pakete geçeyim diyorsun modemi müdürlüğe getir tekrar başvur vs vs bir ton sorun çıkarıyorlar. bir ay kazıklayabildiler sonra kaçtım direk vodafone'a sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 10 liralik internetsiz bi tarife var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 http://www.bimcell.com.tr/Content/215/konusma-paketleri.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar