Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Amazon.fr 'de pre-order açıkken asus rog strix 3080 oc 7500 tl'ye geliyordu gümrük ve nakliye dahil ki shipping 40 euro mu neydi? Eee şimdi türkiyedeki firmalar hem nakliyeye bireysel kullanıcıdan çok daha az para ödüyor hem de ithalatçı firmanın ödediği gümrük vergisi bireysel kullanıcı kadar yüksek değil sanırım. Ayrıca amazonun satış fiyatı içerisinde kendi kar marjı da var. Ayrıca ekran kartları için ötv vs gibi vergiler de yok bildiğim kadarıyla. Distribütöründen, mağazalara kadar hepsi anadolu çomarı. Amazon türkiye inşallah hepsini silip tekel haline gelir. Açlıktan ağızları kokup o halde gebersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 zor ya, topluca gider lobi yaparlar, rüşveti neyse verirler bamlatırlar yalan dolan tekel rekabet bahanesiyle. bkz über, booking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Gümrük vergisi ve ÖTV malzemenin tarife kodu bazında sabit ya, ister firma ol ister şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 34 dakika önce, Dark_Soul dedi ki: Amazon.fr 'de pre-order açıkken asus rog strix 3080 oc 7500 tl'ye geliyordu gümrük ve nakliye dahil ki shipping 40 euro mu neydi? Eee şimdi türkiyedeki firmalar hem nakliyeye bireysel kullanıcıdan çok daha az para ödüyor hem de ithalatçı firmanın ödediği gümrük vergisi bireysel kullanıcı kadar yüksek değil sanırım. Ayrıca amazonun satış fiyatı içerisinde kendi kar marjı da var. Ayrıca ekran kartları için ötv vs gibi vergiler de yok bildiğim kadarıyla. Distribütöründen, mağazalara kadar hepsi anadolu çomarı. Amazon türkiye inşallah hepsini silip tekel haline gelir. Açlıktan ağızları kokup o halde gebersinler. amazon trnin bunu yapabilmesi icin urunu kendi getirmesi gerekli. trdeki distributorden aldigi surece imkani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 vatan harici 9000'ine satan başka bir yer var mı? itopya qp falan hala fiyat koymamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 vatanda fiyat var sadece ama yakında yazıyor zaten , bait atıyorlar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 bugun gelecekmis sozde asuslar. msi modelleri yetismemis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/graphics-cards/30-series/rtx-3080/?ncid=em-prod-67169&mkt_tok=eyJpIjoiT1dJM1l6RTRZVGhqT0dZMyIsInQiOiJxcjlEalgyWUI1dmhqbUJsVURLWFY3cmZkdzZBQnNsZTZSTjN5bVZwYm81ZEplSFwvNFFyRFZoYUN0UWdUQVNRb0JXdFExZ2Zyb2ZyUHZYXC9HT0V6azdvVnNnam1uVVlEYnJadUlaTkx1YXFkdE51NzZpejFlUHowN2tnb0lkRUVtIn0%3D#cid=_em-prod_tr-tr nvidia altta satan mağzaların linklerini koymuş 3080i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx3080-gamingpro-10gb-320bit-gddr6x-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 geçmiş olsun 3090 fiyatına 3080 alıyoruz o kadar zengin bir ülkeyiz, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 newegg de falan out of stock diyo. Ne ara geldide bitti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 redditte şikayet ediyorlar bir sürü sitede direk out of stock oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Rtx 3090 18k ile satışta itopyada. EBESİNİN *** bu nasıl rakam ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 3070 neyine yetmiyor eyyy vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Asus modelini alabilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Benim emektar Evga 970 bugün ben gidiciyim demeye başladı boot'ta görüntü alamadım, fanlar dönmedi vs. söktüm taktım çalıştı 4 saat sonra tekrar yaşandı, şimdi geldi ama ekranda artefact var bir pikselde. 3070 alayım diyordum, gecikecekmiş sanırım o da. napıyoruz, ne alıyoruz nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Aynısı başıma geldi, ama bende ilk seferde öldüydü tekrar çalışmadıydı. Benim de hedefimde 3070 var, ama şimdilik laptopla ve PS'le idare ediyorum. 3070 alacam ben, çıkar çıkmaz da almayacam. Zaten hep biraz bekleyecem diyodum discordda, üstüne 3080'deki patlaklıkları görünce bi stabilliğinden emin olur öyle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 2000 serisinde de aynı sorunlar olmuştu. Yeni revizyon beklemekte fayda var. Kısa sürede çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 On 04.10.2020 at 00:02, stimpak dedi ki: Benim emektar Evga 970 bugün ben gidiciyim demeye başladı boot'ta görüntü alamadım, fanlar dönmedi vs. söktüm taktım çalıştı 4 saat sonra tekrar yaşandı, şimdi geldi ama ekranda artefact var bir pikselde. Komple gitti. Allahtan anakart sağlam, dvi + vga var onlara bağladım monitörleri, oyun oynayamasam da işleri halledebiliyorum. 3070'i beklemeye devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 F'e bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 3070 alıcam bi tane gigabyte alınır mı? izmirde stok varmış alsam mı bilemedim. https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-3070-eagle-oc-8gb-gddr6-256bit-nvidia-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Ben de 3070 kestirdim gözüme. Ama biraz daha bekleyecem gibi gözüküyor fiyatlar inene kadar. Asus'tan şaşmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 gigabyte gpu ve mobo iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 ben hep MSI alıyorum , board ile aynı. Şu ekstra saçma vergiler kalkarsa 3080 alacağım umarım. Stok geyiğinide ne zaman hallederlerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 3060ti duyurulacak/satışa çıkacak aralığın ilk haftası, az daha bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar