souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ulan şu gol nasıl ofsayt. Göz sorunu var herhalde bende. Ayrıca şu fener taraftarının hayali RvP orgazmı şampiyonluğa mal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 15 cm ofsayt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 helal be gardaşım elal bababababa Rapido rapido ouçhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 koyduk mu zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 besiktas'imizin sampiyonlugunu kutlariz :)-D ayrica ozetlerde bazi pozisyonlar yok neden acaba, ofsayt da kesin 15 cm ofsayttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 o değilde 5-6 tane yermişiz rahat Allah korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kedi olalı bi fare tuttunuz. teşekkürler gassaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi ne gaza geldiniz hemen, beşiktaş bu. son 2-3 maç çok sakat, ilk 3 maçı sonu matematiksel olarak garantilersek efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Beşiktaş her sene yaptığı mallığı yapmazsa şampiyon ama içimde şüpheler diz boyu. maçın berabere biteceğini daha önce forumda olmasa da söylemiştim. Yenilgiyi ne fener ne de gs kaldırabilir. Konya ya yenilmek, rizeye yenilmek başka ezeli rakibine yenilmek başka. Hatta kapalı kapılar arkasında maçın sonucu kararlaştırıldı diyesim var bu kirli futbol liginde. Kafamızdaki saf ve temizlik namına bir şey ırakmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 suBzer0 said: kedi olalı bi fare tuttunuz. teşekkürler gassaray sizi yenince ağlamayın sonra fener bizi yenemediyse size hayli hayli 2-3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bu sezon ilk izlediğin maç sanırım sadasfa 2 handikaplı 3 puan yazıyorum ben arena deplasmanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Fener bu gs yi yenemeyecek kimi yenecek. Şahsen maçtan önce 6-7-8 fark olmasa diyordum. 3-1 fener galibiyetine bile razıydım. Ligin sonuncusundan 4 yiyen takıma 1 gol atamazsan şampiyonluk hayal. Şimdi gs derbide farklı oynuyorcular gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 gs derbide farklı oynadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 applev0dka said: bu sezon ilk izlediğin maç sanırım sadasfa 2 handikaplı 3 puan yazıyorum ben arena deplasmanına şunu bi kaydediyim, nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 pozisyona giremediğiniz ilk maç öncesi de kaydetmiştin bişeyler onu kaybettin sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Galatasaraylıların ana muhabbet konusu Sabri nin göbeği. İçinde bulundukları durumu çok güzel ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 fenn said: Hatta kapalı kapılar arkasında maçın sonucu kararlaştırıldı diyesim var bu kirli futbol liginde. Kafamızdaki saf ve temizlik namına bir şey ırakmadılar Dediğin doğruysa fenerin forvetleri gerçekten çok büyük iş yapmış. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Neyse belki aziz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Rewendor said: Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım. Ofsayt değil ya bence, ama adam hemen kaldırıyor bayrağı, amacı golü yemek değil. İkinci yarının başında da iki tane kritik FB pozisyonunu kesti aynı yan hakem ama ısrarla gidip düdükten sonra vurmadığımız için lafı edilmedi. O yardımcı direk genel rezaletti yani, bizim topun çıktığını görmedi yine ikinci yarı falan. Orta hakem de klasik "olaysız yönetme" peşindeydi işte, ne sarılar vardı atladığı, hem oyun hem itiraz olarak. Kartlar dışında pek hatalı kararını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 @fizban: Amin :) De Olacak su; Paralar sacilacak gene, herseye catilacak, kelleler degisip isimli ama is yap(a)mayan yildizlar gelecek. Sampiyon olursa zaten basari hep onun. Futbolcu td falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bi sezon daha para sacip bisey yapamazsa dagitir yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ofsayt degil saniyodum ben de ama ofsaytmis. Ha bi de kanuniye katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Basketbolda gs avrupada kupa alsin biz alamayalim bu da baya uzucu olur ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Baggio said: Rewendor said: Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım. Ofsayt değil ya bence, ama adam hemen kaldırıyor bayrağı, amacı golü yemek değil. İkinci yarının başında da iki tane kritik FB pozisyonunu kesti aynı yan hakem ama ısrarla gidip düdükten sonra vurmadığımız için lafı edilmedi. O yardımcı direk genel rezaletti yani, bizim topun çıktığını görmedi yine ikinci yarı falan. Orta hakem de klasik "olaysız yönetme" peşindeydi işte, ne sarılar vardı atladığı, hem oyun hem itiraz olarak. Kartlar dışında pek hatalı kararını görmedim. Açı çok yanıltıyordu maçta, Pierro 15 Cm ofsayt çıkardı Mete Kalkavan zaten niyetini Podolski nin pozisyonda belli etti 15 saniye önce gg ile itiştiler birbilerine vurdular sonra harş diye geçirdi tabanı, kırmızı çıksa kimsenin itiraz etmeyeceği pozisyona sarı bile vermedi 1 metre mesafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar