Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş her sene yaptığı mallığı yapmazsa şampiyon ama içimde şüpheler diz boyu.

maçın berabere biteceğini daha önce forumda olmasa da söylemiştim. Yenilgiyi ne fener ne de gs kaldırabilir. Konya ya yenilmek, rizeye yenilmek başka ezeli rakibine yenilmek başka. Hatta kapalı kapılar arkasında maçın sonucu kararlaştırıldı diyesim var bu kirli futbol liginde. Kafamızdaki saf ve temizlik namına bir şey ırakmadılar
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım.

Ofsayt değil ya bence, ama adam hemen kaldırıyor bayrağı, amacı golü yemek değil. İkinci yarının başında da iki tane kritik FB pozisyonunu kesti aynı yan hakem ama ısrarla gidip düdükten sonra vurmadığımız için lafı edilmedi. O yardımcı direk genel rezaletti yani, bizim topun çıktığını görmedi yine ikinci yarı falan. Orta hakem de klasik "olaysız yönetme" peşindeydi işte, ne sarılar vardı atladığı, hem oyun hem itiraz olarak. Kartlar dışında pek hatalı kararını görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Rewendor said:

Ofsayt değil ya bence, ama adam hemen kaldırıyor bayrağı, amacı golü yemek değil. İkinci yarının başında da iki tane kritik FB pozisyonunu kesti aynı yan hakem ama ısrarla gidip düdükten sonra vurmadığımız için lafı edilmedi. O yardımcı direk genel rezaletti yani, bizim topun çıktığını görmedi yine ikinci yarı falan. Orta hakem de klasik "olaysız yönetme" peşindeydi işte, ne sarılar vardı atladığı, hem oyun hem itiraz olarak. Kartlar dışında pek hatalı kararını görmedim.

Açı çok yanıltıyordu maçta, Pierro 15 Cm ofsayt çıkardı

Mete Kalkavan zaten niyetini Podolski nin pozisyonda belli etti 15 saniye önce gg ile itiştiler birbilerine vurdular sonra harş diye geçirdi tabanı, kırmızı çıksa kimsenin itiraz etmeyeceği pozisyona sarı bile vermedi 1 metre mesafeden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...