hattok Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Yenmez mi abi? yemeğin lezzetini 3 katı arttırıyor CILDIRICAM. Kasaptan Paso Hayvan yağı alıp onla yapıyom yemekleri mis gibi oluyo üf. Az once Yürek + makarna kombosu yaptım üf. (tabiki heyvansal yağla) edit : normalde makarna yemeyen biriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yenmez oyle herseyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yakında gg olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kuyruk yağımı heyvan yağı dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 evet o da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Abartmadığın müddetçe güzel. Yağ yemeyenleri anlayamacağım şahsen ben. Saf kırmızı et bildiğin saman gibi oluyor yağsız veya ben beceremiyorum eti imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 heayvan ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 fenn said: Abartmadığın müddetçe güzel. Yağ yemeyenleri anlayamacağım şahsen ben. Saf kırmızı et bildiğin saman gibi oluyor yağsız veya ben beceremiyorum eti imla abi aynen Yağsız et yiyenleri ben de anlamıyorum tadı veren yağ değil mi abi yaa ? Biz mi anormaliz abi yağ yenmez Mİ DELİRİYORUUUM audshfuahsdfuh XDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ben en çok ızgara köftenin içine yağlı kıyma+kuyruk yağı basınca seviyorum.Köfte cızır cızır alevi harlamıyo mu hele yağları aktıkça...ÖFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 pirzolanın kenarındaki o beyazımsı-sarımsı yağların sıcacık şekilde ağızda dağılışı. mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Geçen yaptım abi, alevde ızgara. Pirzola azdı ama yüksek ateşe koyunca yağlar nar gibi kızardı.Yumuşacık sulu sulu ağızda dağılıyordu. Resmen rakıyla et ve kuzu yağının yasak dansı için dilim ağzım pist olarak kullanıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ahahahahah ramses yaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Hayvanın neresi olduğunu bilmediğim bir yerinden alınmış yağları çöp şişte pişirme gibi bir durum da var. Lokum gibi yağları baharatlayıp lop lop yutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/212/370/f5753870a40ccef114a6cb88e7f48531.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 vegan geldi vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Hanım koş tüfeğimi getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 https://i.imgur.com/hNGI0w9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ooffff şu son fotonun güzelliğine bak yaaaa. Bu arada koyu makarnaların acık renkli makarnalardan farkı ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 pirinc ve sari havuc var orda. makarna yok. pirinclerin rengi yagdan. simsiyah susam yagi ve koyun etinin yagindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bu adamı var ya uçurur.Ölmeden önce 1 kere yicem şundan at etlisinden. Ulan marty şanslı adamsın.Ağzımın suyu aktı.Ne kafaya getirir adamı bu yemek, zindelik canlılık verir belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 at dedin ve şimdi aquila gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: pirinc ve sari havuc var orda. makarna yok. pirinclerin rengi yagdan. simsiyah susam yagi ve koyun etinin yagindan. hayatta yemem nasil agir olmustur o simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Budur. http://cicekmangal.kz/wp-content/uploads/2015/12/kuzupirzola-1.png Kilosu olmuş 65₺ emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 valla biraz daha pompalarsa fiyati kuzu alip keserim 3 ayda 1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar