Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Elinize alıp denediniz mi? Ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 vermediler elimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Aorus amp500 almistim ben shop4tr'den, hala onu kullaniyorum. Trendyolda aqua control+ var ama pahali baya fiyati. TR disindan alabiliyorsan secenek cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 aynı yerlerden yapıyoruz araştırmalarımızı sanırım, sonuçlar hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 On 01.03.2022 at 21:42, PrudenT dedi ki: bunlardan aldın mı? alan kullanan var mı nasıl aslına göre? G703 erimeye başladı, alayım dursun diyorum. Baya farkediyor, çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 süper, alayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 (düzenlendi) On 02.03.2022 at 17:33, Aluriel dedi ki: 360₺'ye almistim bunu kasim-aralik gibi. 3335 sensor. 3360 ve uzeri diger herhangi ust seviye bir sensor ile karsilastirsaniz farki anlamak imkansiz. kablosu cogu paracord turevi kablodan daha iyi, denediklerim arasinda haste > viper > xtrfy > cm > glorious switchler ttc gold, dandik omronlara kiyasla cok daha iyi. skates viper ultimate ile kiyasla biraz daha kotu ama cogu stock skatesden daha iyi ve ekstra bir set daha geliyor. grip tapeler yanlar icin olanlari kullanmadim ama m1 ve m2 olani kullaniyorum. faydasi var mi yok mu pek emin degilim isin asli. miuse yuzeyi texture olarak kayan bir yapida degil zaten, cok da gerek yok yani kullanmaya. Viper Mini kucuk gelmiyorsa f/p olarak o olabilir alternatif. yada bunu tekrar indirimde yakalamaya calisabilirsin. abi viper mini 240 lira ya, pulsefire haste bugün geldi ama kutusunu açmaya çekiniyorum. 400 lira daha vermeye değdi mi diye... eller 19 10 benim bu arada küçük gelir mi emin olamıyorum. kendimi bildim bileli mamba deathadder kullandım. tutuş olarak şuraya bırakayım: fingertip ve arada pincer claw grip haste: $50 650 lira + çok iyi kablo + ekstra skatez +- malzemeler daha kaliteli gibi switch vs ama delikli meh viper mini: $28 240 lira + synapse'i + olarak yazıcam çünkü razer klavyem var tek program birbiriyle iletişim, klavyeden DPI veya profil ayarı - kablosu çok iyi değil gibi, bungeeye para verirsem çıldırırım - sensörün etrafında çıkıntı yapmışlar hangi akla hizmet bilmiyorum. zımparalayın diyolar ahah Mart 4, 2022 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 bahtıma hyperx haste kusurlu çıktı. kullandıkça düzelebilir ama fare dengesiz, sağa sola oynuyor, yüzeye oturmuyor, level değil yani wobbly. tıkır tıkır her yatay hareketimde. amazondan almıştım kafam rahat iade. daha kısa, deliksiz ve wireless razer orochi v2 düşünüyorum. malesef sadece siyah rengi var trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 ben viper mini küçük gelince cm mm710 aldım ikinci el denemek için, çok memnunum tavsiye ederim şekil olarak uyarsa, ikinci el uyguna bulunuyor yine boyle deneme amacli alip satanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 orochi v2 sekli gic gorundugu gibi degil. benziyoe ama g305 ile alakasi yok mesela. hic uymamisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 On 01.03.2022 at 09:50, Liebe dedi ki: 1.53 dolara var aslında gönderim ücreti saçma oluyor, şöyle 3-4 kişi toplansak aslında alıp bir denenebilir. 3 kuruşluk şey için bizi bu duruma düşürenlerin de ayrıca abv. wraith e-sports 65 liraya iyisinden satıyor ama bizimkine uygun değil. şunu mesela bizimkine taksak olmaz mı ya niye olmasın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 On 07.01.2022 at 07:04, Saeros dedi ki: ARKADAŞLAR BANA BOZULMAYAN MOUSE SÖYLEYİN gerçekten cinnet geçiricem corsair aldım daha 2 ay olmuş sol tuş çift tıklamaya başladı yine böyle yüksek hassasiyetli ama mümkünse bu kadar çabuk bozulmayan bi mouse söyleyin lütfen, trınk diye alayım rahat edeyim ya, yeter ak fiyatı 10000 lira filan olmasın mümkünse, 500 lira civarı filan ayırmak istiyorum max çift tıklama olayı omron mekanik switchler yapıyomuş. logitech en yeni superlight hariç almam sırf bundan dolayı. switchin markasına mı bakacam diyenler için optical switchler çift tıklama yapmaz. ama eski omronlar hariç sıkıntı olmaması lazım mekanikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 sonunda hangi klayvenin takurtusu daha güzelden öteye giden bi inovasyon gelmiş https://wooting.io/wooting_two_he tuşa ne kadar bastığına göre input veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 direksiyonsuz fakir ama gimmick klavye alabilen zenginler icin, ve flight sim de combat kasicaklar icin mantikli inovasyon olabilir. Onun disinda touch typing icin ise yarar bi tarafini gormedim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Razer yapmıştı bunu ilk, patentini almamışlar mı? https://www.razer.com/technology/razer-analog-optical-switch Shooter oynarken gerçek anlamda işe yarar bence. Sadece shooter oyunlarında zaten klavye/fare gamepad vb. yollara bariz üstünlük kazanıyor ama stick olmadığı için yürüme hızı vb. şeyler ayarlanamıyor. Bununla ayarlanabilir. İyi fikir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 ilk razer yapmadi, wooting one razerdan daha once cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/s?rh=n%3A12466439031%2Cp_4%3AHyperX hyperx pulse fire haste 460 liraya geri düşmüş. ihtiyacı olana tavsiye ederim alın bi deneyin Mart 8, 2022 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Deathadder V2 kablolu, 450 lira itopyada. akakçede ve cimride görünmüyo bu fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Evet bazı indirimler o sitelerde gözükmüyor nedense bilerekmi yapıyolar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 evet, bilerek yapiyorlar. hb, trendyol vs o tarz sitelerin fiyatlari kirilmasin diye markalar talep ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Bu fiyat kıyaslama siteleri iki şekilde çalışıyor, e-ticaret sitesi XML filan bir liste veriyor ve anlaşırlarsa site kendisi crawl yapıyor. Parayı da tıklama üzerine alıyorlar genelde. Bu sitelerin fiyatı görünmüyorsa ya anlaşma yapmamışlardır (Cimri'de İtopya hiç göremedim ben), ya da liste vermemişlerdir işte. Bilerek anlaştıkları sitenin fiyatını güncellememe diye bir durum söz konusu olamaz ama, epey tazminatlar çıkar oradan, epey müşteri de kaybederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 epey demişken, epey.com sitesini de kullanabilirsiniz bazen akakcede cimride olmayanlar çıkabiliyor nadir de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 artisan mousepade girmek isteyen var mı ürün 3500 yen, kargosu 2900 yen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 On 11.03.2022 at 15:53, GERGE dedi ki: Bu fiyat kıyaslama siteleri iki şekilde çalışıyor, e-ticaret sitesi XML filan bir liste veriyor ve anlaşırlarsa site kendisi crawl yapıyor. Parayı da tıklama üzerine alıyorlar genelde. Bu sitelerin fiyatı görünmüyorsa ya anlaşma yapmamışlardır (Cimri'de İtopya hiç göremedim ben), ya da liste vermemişlerdir işte. Bilerek anlaştıkları sitenin fiyatını güncellememe diye bir durum söz konusu olamaz ama, epey tazminatlar çıkar oradan, epey müşteri de kaybederler. benim de bahsettigim bu itopya mesela bilerek orada yok. o yuzden de hb gibi yerlere magaza acmiyor, kendi sitesinden satiyor. firmalar itopya'ya cok iyi fiyatlarla mal veriyorlar, buradaki amac kendi urunlerini magazalarinda yer vermeleri. yoksa herkes zaten online'dan e-ticaret yapabilir, itopya'nin bir ozelligi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 https://www.amazon.com.tr/dp/B08NSJFNSS?language=tr_TR 369 TL kaçmaz bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar