xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 sorum var. sessiz tuş yapısı kablosuz daha çok gaming için tavsiye klavye tavsiyelerinize açığım. numlock olsun olmasın farketmez. hangi alternatifler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 8 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ben buna bayıldım, keşke türkçesi olsa ve türkiyede satılsa. Kuzenimde var bunun numpadsiz versiyonu. Hastasıyım, her gördüğümde içim gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 6 dakika önce, Rewendor dedi ki: Kuzenimde var bunun numpadsiz versiyonu. Hastasıyım, her gördüğümde içim gidiyo. keychron mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Direkt markasına bakmadım, ben numpadlisi var mı diyodum, varmış. Sorarım ama bi ara kuzene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 2 saat önce, xwhiplashx dedi ki: keychron mu bu Keychron benim koyduğum, şimdi iPad Pro ile kullanıyorum. Leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Bende bu klavyeden var 98den kalma duruyor hala, isteyen varsa hidrojenperoksitle falan beyazlatıp satayım aşsdjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 IBM model M buckling spring olan modelleri iyi para ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 9 saat önce, xwhiplashx dedi ki: sorum var. sessiz tuş yapısı kablosuz daha çok gaming için tavsiye klavye tavsiyelerinize açığım. numlock olsun olmasın farketmez. hangi alternatifler var? ya su konuya el atin amerikan ingiliz farkmaz baya forum portal gezindim. youtube da karsilastirmalara baktim. sessiz tus kablosuz olsun ama daha cok oyuna yatkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 kablosuz klavyeyi napacan ya masadan hareket ettirmiyorsan gereksiz. sessiz membran istersen şuna bi bak https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 2 saat önce, Silphatos dedi ki: kablosuz klavyeyi napacan ya masadan hareket ettirmiyorsan gereksiz. sessiz membran istersen şuna bi bak https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard ya ben bu gx blue clicky i almak zorunda kaldim. tr de zaten yoktu. rusyadan arkadas gelirken getirdi tus sesi ciddi kafa aciyor. soyle bir sey buldum aliexpress te https://tr.aliexpress.com/item/32835966644.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5d854c4dTgcTZ3 bir de su https://tr.aliexpress.com/item/4000778436304.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5d854c4dTgcTZ3 bu tip seyler ise yariyor gibi azda olsa. o-ring i tr'de nasil bulamiyoruz anlamiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 https://www.amazon.de/gp/product/B07SKDZ9YD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s02?ie=UTF8&psc=1 agalar mekanik klavye kullananlara daha once denemeyenlere gelsin. ben bugun bunu aldim ve birer tane dedikleri gibi taktim. hafif bir seste azalma, tuslamada daha hissedilir oldugunu soyleyebilirim. silikon o-ring olmasi acikcasi tusa basmalarda daha hafif ve yumusak oldugunu soyleyebilirim. ben tr'de bulamadim acikcasi. amazon ve aliexpress'te mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 On 23.01.2021 at 10:39, Silphatos dedi ki: kablosuz klavyeyi napacan ya masadan hareket ettirmiyorsan gereksiz. sessiz membran istersen şuna bi bak https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard bu sessiz midir ya hakkaten yeni bi klavye alsam mı diye düşünürken denk geldi, sessizse fırlatayım cüzdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 1 saat önce, Saeros dedi ki: bu sessiz midir ya hakkaten yeni bi klavye alsam mı diye düşünürken denk geldi, sessizse fırlatayım cüzdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 5 saat önce, Saeros dedi ki: bu sessiz midir ya hakkaten yeni bi klavye alsam mı diye düşünürken denk geldi, sessizse fırlatayım cüzdanı Ben de bu var. Evde kavga çıkıyordu mekanik yüzünden, gece tak tak susmuyor diye. Bu sessiz. Kötü de değil, mekanik olmayan kullandığım en iyi klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 sessiz+ benim eski dandik mekanik vardı switchi cherry olmayan, ondan daha iyi klavye asd en sevdiğim özelliği dedicated media tuşları sağ üst 7 tane. mekaniklerde fn+kısayol falan yapıyolar bunları bok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 anladım, video da iyi oldu tşk heralde ışıkları da ayarlayabiliyoruzdur di mi? tek renk yapmak isterim ben mesela böyle fazla cıvılcıvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Tuş tuş yapamıyorsun, ama tek renk oluyor. Yeşil kullanıyorum ben de, gözü rahatsız etmiyor. G213'e de bakabilirsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) ben ışık kullanmam nup gibi, hatta capslock vs indicatorları da kapattım stickerla adsd. üstü kapalı olmasına rağmen yeterli ışık geliyor onlardan, kapalı değilken gözü öldürür sağ üstteki 3 indicator genel tuşlar için ise koyu mavi var tek renk bi tane bende ayarlı, en düşük seviyede onu açıyorum çok nadir 15 kere kompleks bi passwordu yanlış yazarsam vs Ocak 29, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 ben RGB yi sadece oyunlarda tuşlara atayarak kullanıyorum. logitech o konuda fazla geniş. ışığı kapat oyuna gir kullandığın tuşları yanar döner yap. yılan gibi. ama RGB diye fiyatlari çakiyorlar en tepeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 6 saat önce, GERGE dedi ki: Tuş tuş yapamıyorsun, ama tek renk oluyor. Yeşil kullanıyorum ben de, gözü rahatsız etmiyor. G213'e de bakabilirsin bu arada. şuna baktım da çıkartılmayan bilek desteği varmış günümün çoğunu iki klavyeyle geçirdiğim için bilek desteği olursa masada yer kalmaz o yüzden şu hyperx'i sipariş verdim, zaten yorumları da güzelmiş, hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 G213'ü ben de daha çok beğenmiştim de, aynen çıkmayan bilek desteği nedeniyle almadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 abi ben eve artık MDF'den duvara monte ayaksız kendi ölçüme göre masa yaptirdim. 4x4 kıç kadar odam var. ölçüleri paylaşabilirim. örnek olsun diye yetti gari standart ölçülerle asla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-wireless-ve-bluetooth-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00000YKF6E?magaza=JetKlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 33 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-wireless-ve-bluetooth-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00000YKF6E?magaza=JetKlik G305 var alternatif olarak benzer fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar