Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım alanında diploma ne kadar önemli?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

bu arada benim tepkim firmanın kapanıyor olmasına fln değil.
olabilir, girdiğin firma zor döneme de girer, kapanır da, batar da.
sana kızdığım noktra hala ps4'tür oyundur bunun peşinde koşman, lan şu drupal'ın bi tarafından tutayım diyeceğine.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ahahahaha adam müdür olabilirsin dedi ya lan . Manyak herif dün hayatımın ilk yazılım iş günüydü , tamam bende seni seviyorum ama bu kadar hype sana bile fazla gelir :D :D :D

Edit : şaka maka işi öğrenicem adam akıllı , en azından yeni bişi yapmasam bile yürütecek kadar kıvama getiricem , ondan sonrasına bakarım ama cms yapıcam , eğer wordpress onayı gelirse wordpressle gelmezse joomla veya drupalla (hala .net aklımda ayrıca) kovulana kadar çıkmam bunlar bitene kadar , bi sene falan sürer en az. Ondan sonra çıkar mıyım kovulur muyum başka iş çıkar mı falan bakılır ama bi senelik iş var elimde benim gözümde , hedefim çalışıp yükselip şirkete ortak olmak değil sonuçta , sadece burayı eğitim alanı gibi kullanıp kendimi geliştirmek.

olm :(
Sosyal ağlarda paylaş

Daha işe girdiğinin ilk haftası seni çalıştığın ofisten kovup cümbür cemaat bütün şirketi kolileyip yeni ofise taşıyıp hammalık yapınca.

Bi müddet 'silkerim drupalı' moduna giriyosun. Şuan çalışmıyor olsam daha çok bakardım drupala ama şuan cidden 'bu ne lan' diye dolanıyorum o yüzden sakinleşip tekrar bir yola sokmam lazım kendimi. Bu da biraz zaman alabilir , en azından bu haftasonu falan geçsin sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...