reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 mithat ilk olarak ps4 olayi yalan, yani laptop'a hdmi in olmadan baglayamazsin, ps4 remote play dene. ikincisi, abi aahahdsfsdjfdksfhsdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 zaaaaaaaaa sdfdsgdsg mithat google'a girse google batacak lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 bastigin yerde ot bitmez lan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Benden daha hayırsız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi... http://replygif.net/i/792.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 üçüncü bir elim daha olsa o da suratımı kapıyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Adamı banlayin biz bu utançla nasıl yaşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bu arada benim tepkim firmanın kapanıyor olmasına fln değil. olabilir, girdiğin firma zor döneme de girer, kapanır da, batar da. sana kızdığım noktra hala ps4'tür oyundur bunun peşinde koşman, lan şu drupal'ın bi tarafından tutayım diyeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mithat said: Ahahahaha adam müdür olabilirsin dedi ya lan . Manyak herif dün hayatımın ilk yazılım iş günüydü , tamam bende seni seviyorum ama bu kadar hype sana bile fazla gelir :D :D :D Edit : şaka maka işi öğrenicem adam akıllı , en azından yeni bişi yapmasam bile yürütecek kadar kıvama getiricem , ondan sonrasına bakarım ama cms yapıcam , eğer wordpress onayı gelirse wordpressle gelmezse joomla veya drupalla (hala .net aklımda ayrıca) kovulana kadar çıkmam bunlar bitene kadar , bi sene falan sürer en az. Ondan sonra çıkar mıyım kovulur muyum başka iş çıkar mı falan bakılır ama bi senelik iş var elimde benim gözümde , hedefim çalışıp yükselip şirkete ortak olmak değil sonuçta , sadece burayı eğitim alanı gibi kullanıp kendimi geliştirmek. olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Daha işe girdiğinin ilk haftası seni çalıştığın ofisten kovup cümbür cemaat bütün şirketi kolileyip yeni ofise taşıyıp hammalık yapınca. Bi müddet 'silkerim drupalı' moduna giriyosun. Şuan çalışmıyor olsam daha çok bakardım drupala ama şuan cidden 'bu ne lan' diye dolanıyorum o yüzden sakinleşip tekrar bir yola sokmam lazım kendimi. Bu da biraz zaman alabilir , en azından bu haftasonu falan geçsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 senden adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bingildak hislerime daha kibarca da olsa tercüman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 zerre adam olmaz ya tembellik icin bu kadar bahane yaratan gormemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Topic güzelmiş ya, yeni gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bingildak said: adam olamazsın demedim, bir bok olamazsın dedim* fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Ck_myMYXIAAascj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 O tembellik o tembellik degil yalniz. Isi tekrar tekrar yapmamak icin bir kere duzgun yapip, automate eden tembellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Progress isn't made by early risers. It's made by lazy men trying to find easier ways to do something. http://www.quotationspage.com/quote/25444.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bingildak said: senden adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 adamlar mithattan kurtulmak için kapanıyor rpsi mi yapıyorlar acaba. cuma günü kapatıyor gibi vedalaşıp gidecekler pazartesi devam edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Beyler o tembel programcı olayı programcılar için geçerli. La ben daha printer kurarken sıkıntı yaşayan adamım , format atiim derken bilgisayarı çökertmişliği olan adamım. O tembel bu tembel değil. Peşin peşin uyariim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ozaman yeni meslek arayisina gecmen lazim mithat. Konuyu kitleyebiliriz beyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Dimi bende öyle diyorum . Milli takımın başına geçiim diorum , hem parası güzel hem başarılı olman gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Hah bi futbol kaldi el atmadigin ona da gir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar