bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 her şey ayrı yazılır bu arada DP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bingildak said: OHA 300 TL :D PARFÜME O KADAR PARA VERİLİR Mİ ::o şaka olarak mı söyledin bilmiyorum da ciddi cevap yazayım yine de tekinacar linkleri var diye o linki verdim yoksa tekinacarlar falan bildiğin kazıkçı firmalar ya, 150 liraya falan rahat bulabiliyorsun bu parfümü mesela http://www.hepsiburada.com/bvlgari-blv-edt-100-ml-erkek-parfumu-pm-sgbvl0588158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ben 15 tl e alıyorum aynısını. orijinalını alıyor arkadaşım, benimki kadar kalıcı değil. fakat sıktığım yerlerde sakal çıkmamaya başladı. alakalı mı değil mi emin değilim. yine de güzel kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bingildak said: parfüme 170 tl verince içinize oturuyorsa, bugüne kadar kullandığınız parfümlerle ilgili size kötü haberlerim var. bugüne kadr kullandığım parfümlerin hepsi bundan pahalı da, ben onlara para vermedim sorun orda. bu seferki sürpriz oldu verdim resmen mal gibi. parfümler nek adar hiç haberim bile yok. bi de estee lauderde çalıştım kaç ay. hoş muhasebedeydim ondan olabilir fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sabonis said: bi dakka bi dakka bu ne lan sdhaufhdasufhuadhfa 5200 tl 50 ml parfüm http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/bugatti-multiple-edp-50-ml_45099.aspx hayır hadi şunu aldın, ilk temizlikçi / anne ziyaretinde çöpe gidecek ona yanarsın. madem ml'sini 100tl'ye satıyoruz neden sikimsonik bir tasarımı olmasın demişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bingildak said: her şey ayrı yazılır bu arada DP bingildak said: ben 15 tl e alıyorum aynısını. orijinalını alıyor arkadaşım, benimki kadar kalıcı değil. fakat sıktığım yerlerde sakal çıkmamaya başladı. alakalı mı değil mi emin değilim. yine de güzel kokuyor. lan sen daha ozel isimlerden sonra gelen eki yazamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 doğru yazamıyorsun mu demek istiyorsun? çünkü eki yazıyorum, hatalı yazıyor olabilirim. iyi ki tasarım yapmıyorum, hiç bir şeyi beceremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 forumda köylü köylü diye koşturmayı biliyorsun ama. ( bait ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hiçbir de bitişik yazılıyor bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ulan 1 sayfa geçseydi bari ashduasdhsa https://myfishingcapecod.com/wp-content/uploads/2013/05/mack-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sabonis said: bi dakka bi dakka bu ne lan sdhaufhdasufhuadhfa 5200 tl 50 ml parfüm http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/bugatti-multiple-edp-50-ml_45099.aspx MULTIPLE DEEP diye okudum, resmini görünce iyice kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Benim ki de uzun yıllardır bu, paristen 200ml edp ünü bu fiyatlardan daha ucuza almıştım. Tr de coşmuş fiyatlar :) http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/hermes-terre-dhermes-edt-100-ml-spr_44320.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 davidoff - the game takılıyorum bu ara, iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Komodo said: Benim ki de uzun yıllardır bu, paristen 200ml edp ünü bu fiyatlardan daha ucuza almıştım. Tr de coşmuş fiyatlar :) http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/hermes-terre-dhermes-edt-100-ml-spr_44320.aspx türkiye çomaristan'a yakınsadıkça normal insan olarak kalmak için verdiğimiz çaba/para artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 can yoldaşım dior intense 450 TL sınırını geçince eli sami diyip sahtesine geçtim. orjinalinden daha kalıcı şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 150'liğidir o 100lüğü olsa duramazdı. ben de dior intense kullanıyorum en son risk budur diyip lidyadan 300 tl'ye aldım 100lüğünü. parfüm önemli her türlü basarım parayı. 6 ay da gidiyor zaten 100lük bana. böl altıya ayda 50tl çokmuş lan. bölünce kulağa daha çok geldi nerden böldüm anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ajhagjhahgahjdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 100lüğü 6 ayda nasıl bitiriyosun abi , http://www.terkokuyorsun.com/ 'dan mail mi geliyo her gün, 2 yıl gidiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sadece belirli gun ve haftalarda mi kullaniyorsun abi nasil 2 yil gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 2 yıl ne lan, Bıraksan 2 yılda kendi buharlaşır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Gecengunistinyedebirtanedeneyecektim5mlsi200tldedikariohadedimveciktimgittimsinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 6 ay da dior intense diye gidiyor zaten 2 yıl ne olm edp, yoğun bi koku. çok sıkarsan zaten bayabilir. her gün 1 - 2 fıs sıkıyorum yetiyor. özel günlerde 5-6 fıs sıkabiliyorum. son şişeyi 1 aralıkta aldım nerdeyse yarıladım yüzde 60 gibi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sen ne biçim sıkıyorsun bilmiyorum da :D 100 ml'lik bir parfüm 1.5 yıl temiz gider eğer hergün 2 fıs sıkarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Türk erkeğine fıs hesabı yaptıran fed utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ya ben deodorant haricinde parfüm kullanmıyorum, kendim gidip bir kere parfüm aldım heves edip sonra kullanmadım, kullanmayı unuttum şimdi kullanayım diye son gelen hediye bir parfüm var fena da kokmuyor onu gözümün önüne koydum ama yine unutuyorum kullanmayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar