zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 allah belanı versin aşhgkjasghksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 adamın tarzı da editöre ve daha önceki kolpacı eziklere benziyor, önceki yazılan bir sürü aşağılayıcı, yalanlayıcı mesajları görmezden gelip, sanki biz çok merak etmişiz gibi yeni gelişmeleri ciddiyetle yazmak falan, aman tanrım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 BonePART said: haftasonu bağcılara geçtim bunu prenses şarlot duymuş hemen telefon ettin avrupa geldin beni neden aramadın dedim her arabaya bindiğimde seni mi arıcam dedi hemen araba yollatıyorum otele gidelim dedim otel param yok tamam dedi ben babamdan isterim yatla gönderttir http://www.vogue.com/wp-content/uploads/2014/09_1/20/charlotte-casiraghi-gucci-beauty.jpg beraber otele geçtik gelirken yanında prenses arkadaşı beatrisi getirmiş http://2.bp.blogspot.com/-u0JxJ0Cb5LY/Ugu5pLHLzqI/AAAAAAAALz8/oeuOduzW918/s1600/m-PRINCESS-BEATRICE-620x930c.jpg otelin resmide bu http://www.listanahotel.com/wp-content/uploads/2015/07/2-single-bed.jpg önce rakı içmek istediler bide türkish shish kebab dediler ondan da söledik hesaba yaz dedim garsona şarlot ödücek nası olsa sonra alışık bünye değil tabi mideleri arımış dediler illa işkembe tamam dedim onlar transandantal brutal goth elektronik metal eşliğinde dans ederlerken ben mercimek içtim onar odayı leş gibi sirket kokuttular hayvanlar inanmayan arkadaşlar için çorbanın resmide burda http://www.e-tarifler.com/wp-content/uploads/2009/06/kirmizi-mercimek-corbasi.jpg sabah uyandım kavaltıya indim hesabı çakıp gittim sonra şarlotun babası aradı kızlara bi burger king ısmarlalamışın dedi dedim şiş yedrdim daha ne abi baştan aşağı iyi ama, "dedim otel param yok tamam dedi ben babamdan isterim yatla gönderttir" fsdafasfasfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Riverwind said: cicibeybe said: ginaly said: bi ara ben de şüphelenmiştim bundan. 4 yıl geçti üzerinden, bırak semptomu grip bile olmuyorum. beni öldürmediği gibi güçlendirdi zaar. La insan bi test yaptirir emin olur Bu sirada ben de yasamistim gittim test yaptirdim kurtuldum Ama o testin yaptirildiktan sonra sonucu gelene kadar saatler nasil geciyor off vay mk ne var lan abiyiz diye sekhs yapamicak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Seele said: cicibeybe said: axedice said: Bu arada evet bence hikayenin gerçek bi yanı da var. Böyle full yalan değil süsleyerek anlatıyor. Hatta eskort kızları tinderdan bulmuş olsa bak tam isabet olur o. eskorta parası yeter mi olm banka memırının öyle diyon ama sende hollandali gacilar tokusup solugu doktorda almissin yusuf yusuf. gencler hepinize diyorum nefsinize sahip cikin. hayatta cok önemli degerler var. olm birincisi ben memır değilim ikincisi hollanda değil başka yerde döndü action :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 di said: Bi kac konu daha acsa ne? istemedigin kadar var. Partnerim cok genis tatmin edemiyorum ama partnerim genis, benimki kucuk degil temali konu acmisligi bile var. Kisaca findik fistik atmayin diyoruz ama dinletemiyoruz. Itiraf edin siz de seviyosunuz boyle sacma konulari. imam sana diyorum... haksızsınız. gereksiz kolluyorsunuz şu adamı. fıstık atmak değilde, tabiri caizse hakettiği gibi davranıyoruz, tepki veriliyor, alay ediliyor. madem adamın troll konularına göz yumuyorsunuz, dingil dingil açtığı konulara ses etmiyorsunuz o zaman bırakacaksınız dinsizin hakkından imansız gelecek. olay bu kadar basit. adamı ses kaydı yayınladığı konuyu 2 gün tutup, aynı konuda kendi fotosu konulunca kişilik haklarıma saldırı var şikayetine anında yetişip mesaj siliyorsunuz. sonra fıstık atmayın. niye arkadaş ben patiye troll e karşı resist kasmak için, nefsimi güçlendirmek için mi giriyorum? koymayım önume boyle konular fıstık atmayım. konuluyorsa fındık da atarım fıstık da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Thread Update: Yazdığı ilaçlar: [list] [*] Lansor 30 mg, sabah aç karnına (Viskinin mideme verdiği tahribatı düzenleyecekmiş) [/list] Abicim sonra fakir diyoruz kızıyolar. Herif 1 kadeh viskiyle lansorluk oldu. Şarlot bi ufak içti apaçi karı işkembeye talim. Aristokrasi bir başka miirim. Kız aileden alışmış batının ahlaksızlığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 imamizer said: di said: Bi kac konu daha acsa ne? istemedigin kadar var. Partnerim cok genis tatmin edemiyorum ama partnerim genis, benimki kucuk degil temali konu acmisligi bile var. Kisaca findik fistik atmayin diyoruz ama dinletemiyoruz. Itiraf edin siz de seviyosunuz boyle sacma konulari. imam sana diyorum... haksızsınız. gereksiz kolluyorsunuz şu adamı. fıstık atmak değilde, tabiri caizse hakettiği gibi davranıyoruz, tepki veriliyor, alay ediliyor. madem adamın troll konularına göz yumuyorsunuz, dingil dingil açtığı konulara ses etmiyorsunuz o zaman bırakacaksınız dinsizin hakkından imansız gelecek. olay bu kadar basit. adamı ses kaydı yayınladığı konuyu 2 gün tutup, aynı konuda kendi fotosu konulunca kişilik haklarıma saldırı var şikayetine anında yetişip mesaj siliyorsunuz. sonra fıstık atmayın. niye arkadaş ben patiye troll e karşı resist kasmak için, nefsimi güçlendirmek için mi giriyorum? koymayım önume boyle konular fıstık atmayım. konuluyorsa fındık da atarım fıstık da. Algina tukureyim. Konuyu sikayet ettiniz de geregi mi yapilmadi? Gelen sikayetleri soyleyeyim; Esas konunun sikayeti -> sikayet sebebi yazilmamis. 2545344 tane fotograf sikayeti -> sebebi yazilmis. Bu sikayetler bolum modlarina ve genel modlara gidiyo. Su durumda hangisinin ciddiye alinma olasiligi daha yuksek sence? Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik... edit : esas yazacagimi yazmamisim. bi konuda bi mesaja sikayet geldi diye oturup modlarin ve adminlerin tum konuyu okumasini beklemeyin abi. bu kadar seyi okumaya ne kimsenin vakti ne de yuregi var. haliyle duzgun bir gerekceyle sikayet edin edecekseniz. once ortaligi karistirip sonra sikayet butonuna abananlar ya da bu tip konular acip istedigi ilgi yerine troll var diye aglayanlar yaptirim ya da cevap beklemesin hic bastan soyleyeyim -ki bi 150 kere soylemisligim var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ya di neyi tartışıyosun abi mis gibi konu işte herkez maceralarını anlatıyo yok mu senin maceran sende anlat koskoca serverı emanet ettik herife bi esnafla viski içmişliği yok bi intercontinental balistik müzikle üstü çıplak sevişmişliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hakkaten di viski içtim dediğinde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bahsettiğim önceki konuya resmi yazı gibi arz ederek yapılmış şikayet vardı. saeros sümenaltı etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 BonePART said: ya di neyi tartışıyosun abi mis gibi konu işte herkez maceralarını anlatıyo yok mu senin maceran sende anlat koskoca serverı emanet ettik herife bi esnafla viski içmişliği yok bi intercontinental balistik müzikle üstü çıplak sevişmişliği yok Abi Ingiltere'ye damat olcaktim, evli olunca kacirdim firsati. Yoksa hanim bile git beni de yanina aldir dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Adam can derdine düşmüş sizin konuştuğunuz konuya bakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 di said: Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik... abi knight online moduyum... https://www.youtube.com/watch?v=J0hrfqd4vcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Biz bu cocugu genel moderasyon bolumune almayi mi unuttuk acaba ya? ondan mi boyle kucukken bingildagi gocmus gibi davraniyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 imamizer said: hayırlı olsun karşim, 2 kızla seks yapmışsın. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yinemi Lord_Argos ? Editör şu cocuğu aldırsın diyenler +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 dot'um hala tikliyo gördüğünüz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 imamizer said: dot'um hala tikliyo gördüğünüz gibi. nasil ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 imamizer said: di said: Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik... abi knight online moduyum... herifte borsada kazanmış adam gibi düşükken aldı bölümü oyun steamde release oldu değeri attı https://www.youtube.com/watch?v=HqLapWN88wg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ben açsam böyle bu konu çoktan öhh editor denilip garbage a atılıp üstüne kilitlenmişti... Hiç olmassa benim konu gerçek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 sonrasında ddos atak yapardın ama hepimize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hayal gücü güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 BonePART said: imamizer said: di said: Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik... abi knight online moduyum... herifte borsada kazanmış adam gibi düşükken aldı bölümü oyun steamde release oldu değeri attı https://www.youtube.com/watch?v=HqLapWN88wg 10 gündür mesaj gelmiyor bölüme. veresiye satan esnaf gibi oturdum bekliyorum hergün. baya da masraf yaptıydım mod olacam diye. anlattırmayın şimdi.. şoyle bi resim koyayım siz anlayın; http://www.hotellamos.com/dosyalar/resimler/kral-dairesi-yatak-odas%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kedi gotunu gormus yara sanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar