Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIV Kapmış Olabilmek

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

haftasonu bağcılara geçtim
bunu prenses şarlot duymuş hemen telefon ettin avrupa geldin beni neden aramadın
dedim her arabaya bindiğimde seni mi arıcam
dedi hemen araba yollatıyorum
otele gidelim
dedim otel param yok
tamam dedi ben babamdan isterim yatla gönderttir

http://www.vogue.com/wp-content/uploads/2014/09_1/20/charlotte-casiraghi-gucci-beauty.jpg

beraber otele geçtik gelirken yanında prenses arkadaşı beatrisi getirmiş

http://2.bp.blogspot.com/-u0JxJ0Cb5LY/Ugu5pLHLzqI/AAAAAAAALz8/oeuOduzW918/s1600/m-PRINCESS-BEATRICE-620x930c.jpg

otelin resmide bu
http://www.listanahotel.com/wp-content/uploads/2015/07/2-single-bed.jpg

önce rakı içmek istediler bide türkish shish kebab dediler ondan da söledik
hesaba yaz dedim garsona şarlot ödücek nası olsa

sonra alışık bünye değil tabi mideleri arımış dediler illa işkembe
tamam dedim
onlar transandantal brutal goth elektronik metal eşliğinde dans ederlerken ben mercimek içtim onar odayı leş gibi sirket kokuttular hayvanlar

inanmayan arkadaşlar için çorbanın resmide burda

http://www.e-tarifler.com/wp-content/uploads/2009/06/kirmizi-mercimek-corbasi.jpg

sabah uyandım kavaltıya indim hesabı çakıp gittim
sonra şarlotun babası aradı kızlara bi burger king ısmarlalamışın dedi
dedim şiş yedrdim daha ne

abi baştan aşağı iyi ama,

"dedim otel param yok
tamam dedi ben babamdan isterim yatla gönderttir"

fsdafasfasfasdfas
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

cicibeybe said:

ginaly said:

bi ara ben de şüphelenmiştim bundan.
4 yıl geçti üzerinden, bırak semptomu grip bile olmuyorum.
beni öldürmediği gibi güçlendirdi zaar.

La insan bi test yaptirir emin olur
Bu sirada ben de yasamistim gittim test yaptirdim kurtuldum
Ama o testin yaptirildiktan sonra sonucu gelene kadar saatler nasil geciyor off

vay mk

ne var lan abiyiz diye sekhs yapamicak mıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

cicibeybe said:

axedice said:

Bu arada evet bence hikayenin gerçek bi yanı da var. Böyle full yalan değil süsleyerek anlatıyor.

Hatta eskort kızları tinderdan bulmuş olsa bak tam isabet olur o.

eskorta parası yeter mi olm banka memırının

öyle diyon ama sende hollandali gacilar tokusup solugu doktorda almissin yusuf yusuf.

gencler hepinize diyorum nefsinize sahip cikin. hayatta cok önemli degerler var.

olm birincisi ben memır değilim
ikincisi hollanda değil başka yerde döndü action :D
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Bi kac konu daha acsa ne? istemedigin kadar var. Partnerim cok genis tatmin edemiyorum ama partnerim genis, benimki kucuk degil temali konu acmisligi bile var.

Kisaca findik fistik atmayin diyoruz ama dinletemiyoruz. Itiraf edin siz de seviyosunuz boyle sacma konulari.

imam sana diyorum...

haksızsınız. gereksiz kolluyorsunuz şu adamı.

fıstık atmak değilde, tabiri caizse hakettiği gibi davranıyoruz, tepki veriliyor, alay ediliyor. madem adamın troll konularına göz yumuyorsunuz, dingil dingil açtığı konulara ses etmiyorsunuz o zaman bırakacaksınız dinsizin hakkından imansız gelecek. olay bu kadar basit.

adamı ses kaydı yayınladığı konuyu 2 gün tutup, aynı konuda kendi fotosu konulunca kişilik haklarıma saldırı var şikayetine anında yetişip mesaj siliyorsunuz. sonra fıstık atmayın.

niye arkadaş ben patiye troll e karşı resist kasmak için, nefsimi güçlendirmek için mi giriyorum? koymayım önume boyle konular fıstık atmayım. konuluyorsa fındık da atarım fıstık da.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Thread Update:
Yazdığı ilaçlar:
[list]
[*] Lansor 30 mg, sabah aç karnına (Viskinin mideme verdiği tahribatı düzenleyecekmiş)
[/list]

Abicim sonra fakir diyoruz kızıyolar. Herif 1 kadeh viskiyle lansorluk oldu. Şarlot bi ufak içti apaçi karı işkembeye talim. Aristokrasi bir başka miirim. Kız aileden alışmış batının ahlaksızlığına.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

di said:

Bi kac konu daha acsa ne? istemedigin kadar var. Partnerim cok genis tatmin edemiyorum ama partnerim genis, benimki kucuk degil temali konu acmisligi bile var.

Kisaca findik fistik atmayin diyoruz ama dinletemiyoruz. Itiraf edin siz de seviyosunuz boyle sacma konulari.

imam sana diyorum...

haksızsınız. gereksiz kolluyorsunuz şu adamı.

fıstık atmak değilde, tabiri caizse hakettiği gibi davranıyoruz, tepki veriliyor, alay ediliyor. madem adamın troll konularına göz yumuyorsunuz, dingil dingil açtığı konulara ses etmiyorsunuz o zaman bırakacaksınız dinsizin hakkından imansız gelecek. olay bu kadar basit.

adamı ses kaydı yayınladığı konuyu 2 gün tutup, aynı konuda kendi fotosu konulunca kişilik haklarıma saldırı var şikayetine anında yetişip mesaj siliyorsunuz. sonra fıstık atmayın.

niye arkadaş ben patiye troll e karşı resist kasmak için, nefsimi güçlendirmek için mi giriyorum? koymayım önume boyle konular fıstık atmayım. konuluyorsa fındık da atarım fıstık da.

Algina tukureyim.

Konuyu sikayet ettiniz de geregi mi yapilmadi? Gelen sikayetleri soyleyeyim;

Esas konunun sikayeti -> sikayet sebebi yazilmamis.
2545344 tane fotograf sikayeti -> sebebi yazilmis.

Bu sikayetler bolum modlarina ve genel modlara gidiyo. Su durumda hangisinin ciddiye alinma olasiligi daha yuksek sence?

Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik...

edit : esas yazacagimi yazmamisim.

bi konuda bi mesaja sikayet geldi diye oturup modlarin ve adminlerin tum konuyu okumasini beklemeyin abi. bu kadar seyi okumaya ne kimsenin vakti ne de yuregi var. haliyle duzgun bir gerekceyle sikayet edin edecekseniz.

once ortaligi karistirip sonra sikayet butonuna abananlar ya da bu tip konular acip istedigi ilgi yerine troll var diye aglayanlar yaptirim ya da cevap beklemesin hic bastan soyleyeyim -ki bi 150 kere soylemisligim var heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ya di neyi tartışıyosun abi
mis gibi konu işte
herkez maceralarını anlatıyo
yok mu senin maceran
sende anlat
koskoca serverı emanet ettik herife bi esnafla viski içmişliği yok
bi intercontinental balistik müzikle üstü çıplak sevişmişliği yok

Abi Ingiltere'ye damat olcaktim, evli olunca kacirdim firsati. Yoksa hanim bile git beni de yanina aldir dediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

imamizer said:

di said:

Hayir essek kadar modsun, memurluktan geldin modluga yukseldin, hala bik bik bik...

abi knight online moduyum...

herifte borsada kazanmış adam gibi
düşükken aldı bölümü oyun steamde release oldu değeri attı
https://www.youtube.com/watch?v=HqLapWN88wg

10 gündür mesaj gelmiyor bölüme. veresiye satan esnaf gibi oturdum bekliyorum hergün. baya da masraf yaptıydım mod olacam diye. anlattırmayın şimdi.. şoyle bi resim koyayım siz anlayın;

http://www.hotellamos.com/dosyalar/resimler/kral-dairesi-yatak-odas%C4%B1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...