Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Charlie sheen bile hiv olduğunu açıkladığından beri çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Charlie Sheen gibi aptal insanlar icin niye uzulur biri? Adam deli misali etrafta dolasip cocuklarinizi asilamayin diyor. Anti-asi activistiymis keriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 amerikan değil mi, hepsi aptal bunların azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 asilarin icinde tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz ki belki de hakli çarli reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sorun yok ..eger o cocuk asilanmama yuzunden bir hastaliga kapilir da kalici hasarlar olusursa yine omru hayatin boyunca ona-onlara sen-siz bakacaksiniz.. ha onun disinda aile hekimligi ile yapilan asilari yaptirmamanin yaptirimi var..arada hukukcu aileler dava filan acabiliyor ama toplum sagligini tehlikeye dusurme ile ilgili sanirim birseyler oluyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Aşı karşıtları aptal insanlardır. Onlara karşı ilk sorunuz şu olsun. " Çiçek hastalığı hakkında ne biliyorsun" İkinci soru Kuduzdan ölen bir insan hakkında ne biliyorsun? 3. Soru Tetanoza yakalanmış ve ölüme doğru giden insanın çektiklerini aşama aşama gördün mü ? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Charlie Sheen komik adam. Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Vingthor said: kızlar haka dansı yapıyor ben geyik kanı emiyorum kenarda. neyse sabah bi kalktım ölü geyiği skmişim. parazit geçmiş midir? 2 gündür paçalarımdan akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 47 Gün sonra gelen update* Tam kapsamlı CYBH testi sonuçlarım negatif çıktı. Hatta kan testlerim de çok sağlıklı çıktı. Boşu boşuna kuruntu yapmışım, şahsen kuluçka evresi semptomlarını yaşadığımı düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bi de psikologa ugrasaydin gitmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Zaten semptomlar devam etseydi seni psikiyatriye yönlendiricektim dedisdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Eh iyi gene 21 sayfalık attention yaptın. Önümüzdeki incir çekirdeiğini doldurmayacak hikayelerine bakacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Shameless dizisinde ayak ustu yapip sonuclarini veriyolardi HIV testinin, yanlis mi gostermisler simdi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Lord_Argos said: 47 Gün sonra gelen update* Tam kapsamlı CYBH testi sonuçlarım negatif çıktı. Hatta kan testlerim de çok sağlıklı çıktı. Boşu boşuna kuruntu yapmışım, şahsen kuluçka evresi semptomlarını yaşadığımı düşünmüştüm. (tu) pompaya devam kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 (düzenlendi) Bu konu neden yarım sayfa olarak çıkıyor 2 kez F5 yapınca düzeldi ilginç veya ben mesaj yazınca bilmiyorum Temmuz 27, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 bu konuda gercekten bi sacmalik var 3. sayfaya gelince bende de sapitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Bozuk video tag arka sayfaya dusmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 noldu bu çocuğa acaba? bi de karın kaslarının simetrisi aynı mı onu merak ediyorum. hep diyorum abi, ülkede bu tip vakalara ücretsiz bakacak bir tesis yok. dolayısıyla aramızda geziyorlar. sonra köpeğe tecavüz edeni, kedinin bacağını keseni, "beni takip ediyor sandım, bıçakladım" diyeni. Keza kadın şiddeti vakaları falan. En fazla veriyorlar 46yı salıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Ya şu herif, neydi o zengin bebe... unuttum ya la, anladınız hah o, efendime söyleyeyim noyan... Bunlar hep lazım foruma ya. Böyle normal insanlarla dolu sıkıcı bir yer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) sirk’e gidebilirsin, burası forum Temmuz 28, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Bir sen kaldın cidden, hiç gitme olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 1 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ya şu herif, neydi o zengin bebe... unuttum ya la, anladınız hah o, efendime söyleyeyim noyan... Bunlar hep lazım foruma ya. Böyle normal insanlarla dolu sıkıcı bir yer oldu. Babasının şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışarak ahkam kesen bi eleman vardı bi de, çok dalga geçilince pati halısahayı basıp (o zamanlar halısaha yapılırdı patide) herkesi dövdürmekle tehdit etmişti. Hatırladım ismini: Trasty. Sonra ban yiyince bi G'li falan fake nickle dolanıyordu etrafta. Onu hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Grego idi sanirim yeni nicki Herkesi kacirdiniz eglenecek adam kalmadi, bir tek sequonun kusmesine uzulmuyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Oha grego halısahayı mı basmıştı? Hiç hatırlamıyorum ben. Yani tamam baba parası yiyen bi hıyar ama bu kadarını düşünmemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Hala forumda, kim bu diye bakmıştım banlı falan. On 28.02.2020 at 19:47, Gungor dedi ki: Grego ben Grego. Güngör deyince sadece 3 kişi anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar