df Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 millet 10 kat az pozisyona girip 10 kat fazla gol atıyorsa bi sıkıntı var ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yav negüzel yendik ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Peregrin said: moriarty said: http://www.cutestpaw.com/wp-content/uploads/2013/12/s-Just-Hamster-eating-a-bit-of-banana.jpg Oluyomu askim AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 quaresma ne iyiydi ya şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Adam iyiydi de, topu attigi adam Gomez patlagi olunca gorunmedi hic. cha cha yok artik, zha zha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 zha zha çok kötü hakkaten öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hakikaten beşiktaşın forvet hattında rvp gibi biri olsa en kötü 2-2 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 rvp gol atmadı ama iyiydi bence bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 unutursak kalbimiz kurusun. https://twitter.com/beynifakir/status/551819952228167680 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yalnız iyi koyduk şaka maka... (parayı komidinin üstüne yanlış anlaşılmasın da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oğuzhan söndü kaç haftadır onun etkiside var, tolgay molgay oynasa bare bu adamın düzeleceği yok geçen senede böyle sönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 beraberlik ve 2 kırmızı tahminlerim tutmamış ya :< neyse fenerli arkadaşları tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 2 kirmizi cikabilirdi ya..net yani..caner ve bjk nin almani bariz kirmizi diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dün yazamadım beyler kusura bakmayın: zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Darksun said: oğuzhan söndü kaç haftadır onun etkiside var, tolgay molgay oynasa bare bu adamın düzeleceği yok geçen senede böyle sönmüştü. son 3 4 maçtır artık takımlar kapalı savunma yaparak durdurmayı başardı dün gece bile gördük volkanın yavaş ve defansının pas yapma durumlarını. beşiktaş bunu çözmeli bu sorun artık. yemiyor yani öyle baskı baskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ha bide hala q17 niye sarı yedi çözemedik demi ? çözen fenerbahçeli dostlar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Llama said: ha bide hala q17 niye sarı yedi çözemedik demi ? çözen fenerbahçeli dostlar var mı BJK'nin hakkının yenmesi gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 doğru zaten en büyük eziklik beşiktaşın hakemi yenmeyi öğrenemedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 zaaaaaaaa https://www.youtube.com/watch?v=DP3OyKh74Eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 fenerin attığı 2 gol net defans yetoluğundan geliyor. şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımın devre arasında defans yollaması, en yakın rakibiyle oynadığı maçta oley oley sesleri içerisinde zha zha'lanması ve her sene şerefli 2.liklere bağlaması, beşiktaş'ın her zaman 3 büyüklerin 3. olmasına sebep oluyor işte. gerçekten üzüldüm beşiktaş'ın haline, kendi elleriyle vericekler bize şampiyonluğu. stadları açılıyor diye duygunun allahını veriyorlar reklamlarda, sosyal medya'da, ama yönetim yine kötü işler çıkarıyor. bu sene şampiyon olamazsa seneye yeni stad diye bir daha başlıcaklar loop'a döncek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yönetim kötü iş çıkarmıyor oldukça iyi iş çıkartıyor defansı yönetim göndermedi para için... ersan kendi gitmek istedi adama senede 4 milyon vericekler. bunu kimse karşılıyamaz ve adam gitti ben feda yaptım artık bırakın dedi ve gitti böyle bi gitme düşüncesi olan adamı tutamazsın. ha 2 adam aldık. tek şansızlık şabanın sakatlanması oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 alınan adamın yaptığı hatalar belki de şampiyonluğa neden oldu, ben çok iyi adamlar olarak göremiyorum yaptığı transferleri, hala tolga var kalede sdfnlkjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fener daha iyi oynadı ve kazandı. Esas sorun BJKın kaleci problemi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 delgadonun bir hatası oldu kafa ile çıkması gereken şeye ayakla çıktı arkadan gelen adamı görmedi.. bu kadar bence olması gereken oyun oynandı dün. hatta ben kazanmak yerine fener gibi dün 9 adamla savunma yapardım. lider gelir lider dönersim ama şenol kazanmak istedi en büyük hatası bu. ha 3 puan sizin olsun şampiyonluk bizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Esas sorun beşiktaş taraftarının barca sanması dandik takımını. Alkolluelma vardı noldu patates mi oldu? Bide 3 yer 48 atarızcılar nerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar