DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Ben ilk çıktığında aldım bir kez dondu onda da kendi internet browserı kullanıyordum 17 sekme açıktı onun dışında tık demedi daha. Ram genelde 1.5 ile 2 GB arasında kullanımda oluyor boşta 2gb kalıyor. Ama şunu gördüm şayet 4.5G açık ise 30 saat civarında pil bitiyor 3G ile rahat 36 saati görüyor. Ama wifi ile 2 günü çok rahat çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Samsung güncelleme desteği yüzünden pişmanlık bence. Aldığın üst model telefona 1.5 sene sonra güncelleme desteği kesiliyor. Birde android in gelişmesi lazım. yoksa donanım olarak aşırı kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Bugün teknosadaki amoledli telefonlara baktım, hepsinde screen burn vardı, son çıkan telefonlar hariç onlarda daha yeni geldi diyedir herald , aşamadılar mı şu olayı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Cacik said: Bugün teknosadaki amoledli telefonlara baktım, hepsinde screen burn vardı, son çıkan telefonlar hariç onlarda daha yeni geldi diyedir herald , aşamadılar mı şu olayı artık eskiden daha fazla oluyordu. gitgide azaltıyorlar. ama amoled'in müthiş canlı renkler sunmasının karşısında en büyük dezvantajı da bu. belki çözmüşlerdir artık, okumadım 2 senedir falan pek bişi hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Bende öyle umut ediyordum ama , telefonlarda beyaz bi ekrana geçince hepsinde vardı ciddi miktarda burn -in , görevliye gösterince , kem küm kem küm etti direk Ha tabi bunlar mağazada sürekli açık duran telefonlar ama , genede o fiyatlara tüm gün ekran açık dursada olmasın istiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Iphone da amolede gececek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Üretim maliyetleri düştü diye öyle yapabilirler, Bimekstede baktım, son s7 serisi hariç hepsinde va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 ben 1.5 senelik note4'üme baktım şimdi, baya az gözüküyor. s2 vardı daha önce, onda baya ciddi burn in olmuştu. gerçi o 4 seneyi geçmişti tabii, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben de aldim gecen hafta, cok memnunum simdilik. samsung pay'i de getirseler tadindan yenmicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cacik said: Bende öyle umut ediyordum ama , telefonlarda beyaz bi ekrana geçince hepsinde vardı ciddi miktarda burn -in , görevliye gösterince , kem küm kem küm etti direk Ha tabi bunlar mağazada sürekli açık duran telefonlar ama , genede o fiyatlara tüm gün ekran açık dursada olmasın istiyor insan Bu screen burn ile ilgili olarak bir yazılım geliştirildiği belirtildi bugün. Yakın zamanda çözülecekmiş tamamen denilene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Pordakal said: Samsung pismanliktircilar gelir birazdan, kaç sayfadir övüyosunuz Bu sefer gelmezler :) iPhone 7 çıkınca belki ufak sataşmalar olur ama o noktada donanım ve kamera olarak Apple'dan büyük zıplamalar beklemiyorum. Note 6'da bu kalibrede çıkarsa devamı güzel gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yok abi diyeceğimi dedim ben zaten. ui hala sıkıntı, ama onun dışında s6 edge den sonra müthiş s6 edge plus'dan sonra ise gayet ağız sulandıran bi telefon olmuş. edge serisi ile o ucuz görünümü sonunda yok etti. bu şekilde devam ederse bi ihtimal elmaya tam rakip olabilir. bundan sonra illaki iphone taktiği bi s7+ tanıtılır. iphone7 den hemen sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yazılım ve UI'nin düzeltmesi gerek apple dengi olması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 S7+ gelmeyecek çok büyük ihtimalle. Apple lansmanı civarı Note 6 gelecek zaten. Bana göre de Apple'ın Samsung dengi olabilmesi için donanımı düzeltmesi gerekiyor (ha dersin yazılım ve UI çok iyi düşük donanımla bile süper, ben de derim ki o paraya o donanımı ne olursa olsun almak istemem vs. sabaha kadar gidecek bir Apple - Samsung tartışması olur yersiz, şu an S7'nin kamera ve pil farkı bile başlı başına çok iyi birer argüman), kimin nereden baktığına göre çok değişir o iş anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 apple dengi anca ios kullanarak olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Doğru, tamamen farklı iki şeyi karşılaştırmak garip zaten. Birinin yazılımsal diğerinin de donanımsal üstünlükleri var. Bir şekilde ikisi de açıkları bu şekilde kapıyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 apple environment olayı var bi de. misal s7'yi gördüm, dibim düştü resmen, almış yürümüş samsung. ama alamıyorum. niye, macbook pro var, apple tv var. bunlarla uyumlu çalışmasını da gözetiyorum mecburen. apple daşşaklarımızdan yakalamış bırakmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 s7 edge olmus bu dedirtiyor gercekten de. telefonum omrunu tamamlayinca almayi gercekten dusunuyorum. gerci customization yapalim derken (mesela good lock ile falan) azicik bogusmak gerekiyor gordugum kadari ile, yine de sonuc oldukca tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Apple tv niye kullaniliyor ki. Çöp degil mi o? Zaten cogu servisi calismiyordu, netflix vs desen artik 1000tl lik sunny tv de var. Screen mirror ise konu, samsung onu telefonundaki mirecast destegi ile her akilli tv ye baglanarak yapiyor, ek donanim olmadan. Mac pro + ip olayida sync den ibaret ise; zaten ikisine 15bin tl verdikten sonra, o paraya Köle kiralarim kendime o herseyi sync eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 15 bin mi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 kaç kayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ginaly said: apple environment olayı var bi de. misal s7'yi gördüm, dibim düştü resmen, almış yürümüş samsung. ama alamıyorum. niye, macbook pro var, apple tv var. bunlarla uyumlu çalışmasını da gözetiyorum mecburen. apple daşşaklarımızdan yakalamış bırakmıyor :( en kötü yanı o , bırak kurtul. androidde özgürlük var. samsung s8 s9 u begenmedin mi, cart diye bırakır sony'e geçersin apple tv harbi çöp ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yazilim olarak neyi ustun ki apple'in? 3rd party appler mi? iphone 3hedehodo-4hedehodo serilerini kullanmistim en son, yazilim yonunden 3rd party developerlarin once ios'e cikarmasi bi tek avantaj benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yazılım donanım verimli çalışması ile appstore'un kontrol altında olması herhalde. başka da bir şey gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 stormeagle said: kaç kayme mbp 2009 model, hediye, para vermedim. i5 2012 model, 2k'ya almıştım. apple tv'yi de fizban'dan aldım 140 liraya. televizyonum da smart değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar